Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fuku docela muzu, ale nemuzu vystat jeho klan, kterej mu nezakryte leze do pr..le. Horsi uz jsou fans od fatty pillow nebo jak se jmenuje
    • kennyB
      Fattypillow má fandy??? Viděl jsem jenom pár videí a pokaždé měl na hu.ě nějaké žrádlo, proboha *8*
    • ja myslim, ze to je spis recese, fuka je svuj a pochybuju, ze necim pritahuje fanousky, ale neni to prumernej trouba, co by jen papouskoval cizi nazory, a tim je mi celkem sympatickej
  • Mart9
    Je někde v té recenzi napsáno, jak se mu líbil ten minulý Hitman film?
  • to je špatný když autor nemá profil, http://games.tiscali.cz/games/autor/frantisek-fuka
    • Mart9
      Games je jediná stránka na světě, která má u Fuky not found *2*
      • fuka je mytus, takze by mel kolovat jenom v ramci lidovy slovesnosti, za to pro games palec nahoru *5*
    • to je spatny, kdyz blboun nema co delat a zas*ra fora totalnima hemama. Najdi si praci.
      • můžu se zeptat co se ti stalo? Nějak nechápu co tě na mém příspěvku tak rozhodilo, jenom jsem čekal že bude mít Fuka tady, alespoň profil jako každej jinej autor
        • http://games.tiscali.cz/autor/frantisek-fuka
  • Raziel_cz
    No sakra, je to recenze, nebo reklama na jiný web?
  • Jack1947
    To už se recenzují i podřadné filmy podle her? jak moc jsme tu klesli. Jasně je to Fuka ale i tak *7*
    • nightborne
      Jacku, dochází ti, že kritici hrají/sledují špatné hry/filmy, aby o nich pak mohli napsat - právě proto, abys ty to dělat nemusel =)?
      • Jack1947
        Já se na ten flim kouknu bez obav. *4*
        • nightborne
          V tom už ti samozřejmě nikdo nebrání, já jenom že i recenze na srágory mají smysl - mají ti ušetřit zklamání a peníze. A taky je mnohem zábavnější je psát.
          • Jack1947
            Trochu jsme pozapoměli navázat na citování text... nevadí... try better next time. *4*

Ok nevadí osvětlím nejde o šparné film ale o to že to je tak sucho že se sem dávají přepisy na rychlo splácnutých recenzí filmů ? to je snad první film vůbec tady. *7* *3*
            • Jack1947
              To já jen tak, ok... ted si se zachránil trochu...
            • nightborne
              Já ti rozuměl, jenom sem reagoval trochu i na Ristora =). Máš recht, recenzí na filmy tu opravdu moc nepotkáš, ale zas proč remcat, že si člověk může něco přečíst =)?
    • Ristoro
      Recenze špatné hry/filmu, je pořád recenze.
      • Jack1947
        To se řiká...ale jsme přeci jenom tady herní web stále.
        • Jsme? Ty nejsi nic Jacku... ale až si uděláš vlastní web, tak si tam můžeš psát co chceš. Věřím, že ve tvém případě je čtenost zaručena.
          • Jack1947
            Tak dobře no... jsem to bral jako komunita že tady jsme na Games... ale nic no.
          • Tilwaen
            Když mohl být Ludvík XIV. státem, proč by nemohl být Jack gamesem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit