Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Na gymnastickém míči se nedá sedět 5 hodin v kuse. Proto se používají židle a herní křesla.

• Ja vyzkousel a ergonomie je na stejne tragicke urovni jako design. Material samozrejme fake kuze i u tech za cenu, ve ktere se bezne pohybuji celokozena kresla. 

• kulhy_parici_spici

Jenom názor:

Ty gaming židle jsou vrcholnou manifestací nevkusu herního HW. Ergonomii nesoudím – nezkusil jsem, ale taky myslím, že zdravé sezení vypadá jinak.

• Gymnastický míč FTW, nebo cokoliv, co nějak aspoň trochu tělo zapojuje. Snažím se pohodlným křeslům vyhnout právě protože u nich čase sklouznu do pohodlné polohy, ve které mám záda hodně zohnutá, což mi nepřijde ideální. Sedavý způsob života s sebou nese celkem závažné zdravotní následky, tak se to snažím kompenzovat, jak můžu. https://www.sciencedaily.com/releases/2019/08/190831155849.htm

• ales.smutny

Ehm... To byla náhoda :)

• Thanquol

Psst

• Thanquol

Ikea 

• Daver

jsi, for sake of review, přidal pár stupňů na termostatu? :D

• Bonsaimancer

Osobně preferuji Secret Lab produkty, jejich Omega řada je taky dělaná na 'prostorově výrazné osoby' :)

• ales.smutny

Pečlivě jsem dohlížel na jeho testování a už máme v redakci dost vedro a dusno a stále nevydává zvuky jako když se odlepuje od mucholapky. Jakmile začne, tak ho vystěhujeme :))

• Derp_1337

Ačkoliv Patrik okomentoval "kvalitu materiálu", díky kterému se člověk "tolik nepotí", tak podle mě je na takový soud příliš brzo.

Takový test by se měl dělat až během léta. Tohle jaro byly celkem nízké teploty, takže člověk se moc nepotil v křeslech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit