Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V níže uvedeném odkazu je několik delších Walkthrough gameplay záběrů, které ukazují dlouhé části z her, které hru prezentují lépe než podobný trailer.
    http://www.youtube.com/user/RussianGeeks?feature=watch
  • no to video je zajimave minimalne tim, ze tam nedali zadne teens, ale vekove tam jsou spis lidi, ktere bych cekal v reklame na nove auto
  • Jeff
    áááá trailery tohodle typu jsou vážně "skvostný" marketingový výplody.
    Stejně tak, jako hromadný tancovačky na náměstích, mě i tyhle černobílé (art černobílá - SOO DEEEP *1* ) prolínačky "skororozbrečených" a "hrozněnaštvancých" lidí, kteří pravděpodobně hru nikdy nehráli, připadají neúnosně trapný, až se pak cítím trapně i za ně a musím to po chvíli vypnout. *1*
  • residentevilfans
    Ozivit legendu je tezka vec i pro zkusene vyvojare. Nezapomenutelny pocit :http://www.youtube.com/watch?v=F3_MxopYBcc *14* *5*
  • Bleh, vypadá to jako standardní QTE střílečka se spoustou jednoduchých miniher (viz ten padák (nebo co to je), plavení se v proudu řeky...). Čili asi žádné objevování, hledání, skákání po sotva viditelných místech... achjo. A nebo se pletu a ten trailer ukazuje jen pro mě nudné části.
    • Je to tak jak rikas. Jedna minihra za druhou. Proste tak je to udelane aby to blbe decka umeli hrat.
      • Tak si zahraj Tekken Tag Tournament 2 bez patche (opravuje obtížnost), poraž nakonci Jun Kazama se všemi postavami a pochlub se XD
        Pravda, mnoho dnešních her sice není tak náročných jako dříve, ale zase je zapotřebí uvědomovat si současné trendy a také jak to bylo s hrami dříve. Zahrál sis plšinovku, hodiny piloval postup, pracně nahrál deset životů, pak tě v posledním kole 10x zabili a jaký jsi byl. A že to nebyl třeba jen jeden titul.
        Možná, že by nebylo naškodu, kdyby se někdy Games.cz rozepsali o historii her, rozvedli jejich smysl, tehdejší trendy atd. Takový FightClub speciál by určitě potešil :-)
        • conflig
          Ale tak třeba já nepotřebuji aby to bylo těžké nebo aby to byla "výzva" chci hru projít a užít si ji, ale když tam bude jenom střílení tak hra zapadle mezi tunu dalších stříleček, ale pokud zachovají alespoň něco málo z objevování šplhání a sem tam ten puzzle budu spokojený
    • conflig
      I hope so
  • conflig
    Na novou Laru se těším už od prvního traileru, jen sem bojím aby to nebylo jenom o zabíjení. Jediný díl který jsem hrál byl anniversary a ten mě bavil hlavně díky hádankám...
  • konzolovoa blbost pro decka. Tam bude stacit drzet jedno tlacitko a bude se to hrat samo.
  • jo to je ten obrazek s tim lvem
  • smajdal
    Uncharted řízlý seriálem Lost? Trochu mě mrzí, že videa neukázali, jak se to bude hrát, jen samé z kontextu vytržené sekvence...ale tak od toho jsou recenze, takže se těším i na nějakou českou.
  • Kein
    Kde jsou big boobs? A mini šortky? A vosí pas a big round ass? Tohle je ta gender vyváženost? Tohle hrát nebudu. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit