Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V níže uvedeném odkazu je několik delších Walkthrough gameplay záběrů, které ukazují dlouhé části z her, které hru prezentují lépe než podobný trailer.
    http://www.youtube.com/user/RussianGeeks?feature=watch
  • no to video je zajimave minimalne tim, ze tam nedali zadne teens, ale vekove tam jsou spis lidi, ktere bych cekal v reklame na nove auto
  • Popravdě chtejí tak 4-5tisíc, ale v tom je hra, zalman, sestavení a něco za výdělek, takové 3k, zase tak hroizné to není :) Zas za nálepku C3 bych to určitě neviděl. Spíš tam dali zbytečné věci v hodnotě ~7.000
  • Jeff
    áááá trailery tohodle typu jsou vážně "skvostný" marketingový výplody.
    Stejně tak, jako hromadný tancovačky na náměstích, mě i tyhle černobílé (art černobílá - SOO DEEEP *1* ) prolínačky "skororozbrečených" a "hrozněnaštvancých" lidí, kteří pravděpodobně hru nikdy nehráli, připadají neúnosně trapný, až se pak cítím trapně i za ně a musím to po chvíli vypnout. *1*
  • residentevilfans
    Ozivit legendu je tezka vec i pro zkusene vyvojare. Nezapomenutelny pocit :http://www.youtube.com/watch?v=F3_MxopYBcc *14* *5*
  • conflig
    Ale tak třeba já nepotřebuji aby to bylo těžké nebo aby to byla "výzva" chci hru projít a užít si ji, ale když tam bude jenom střílení tak hra zapadle mezi tunu dalších stříleček, ale pokud zachovají alespoň něco málo z objevování šplhání a sem tam ten puzzle budu spokojený
  • Tak si zahraj Tekken Tag Tournament 2 bez patche (opravuje obtížnost), poraž nakonci Jun Kazama se všemi postavami a pochlub se XD
    Pravda, mnoho dnešních her sice není tak náročných jako dříve, ale zase je zapotřebí uvědomovat si současné trendy a také jak to bylo s hrami dříve. Zahrál sis plšinovku, hodiny piloval postup, pracně nahrál deset životů, pak tě v posledním kole 10x zabili a jaký jsi byl. A že to nebyl třeba jen jeden titul.
    Možná, že by nebylo naškodu, kdyby se někdy Games.cz rozepsali o historii her, rozvedli jejich smysl, tehdejší trendy atd. Takový FightClub speciál by určitě potešil :-)
  • Je to tak jak rikas. Jedna minihra za druhou. Proste tak je to udelane aby to blbe decka umeli hrat.
  • conflig
    I hope so
  • Bleh, vypadá to jako standardní QTE střílečka se spoustou jednoduchých miniher (viz ten padák (nebo co to je), plavení se v proudu řeky...). Čili asi žádné objevování, hledání, skákání po sotva viditelných místech... achjo. A nebo se pletu a ten trailer ukazuje jen pro mě nudné části.
  • conflig
    Na novou Laru se těším už od prvního traileru, jen sem bojím aby to nebylo jenom o zabíjení. Jediný díl který jsem hrál byl anniversary a ten mě bavil hlavně díky hádankám...
  • me se nelibi ale libi se mi ta aziatka, bloncka a černoška
  • konzolovoa blbost pro decka. Tam bude stacit drzet jedno tlacitko a bude se to hrat samo.
  • jo to je ten obrazek s tim lvem
  • smajdal
    Uncharted řízlý seriálem Lost? Trochu mě mrzí, že videa neukázali, jak se to bude hrát, jen samé z kontextu vytržené sekvence...ale tak od toho jsou recenze, takže se těším i na nějakou českou.
  • Kein
    Kde jsou big boobs? A mini šortky? A vosí pas a big round ass? Tohle je ta gender vyváženost? Tohle hrát nebudu. *1*
  • Prvni Tomb Rider po letech,ktery me zaujal. Na druhou stranu chapu skalni priznivce serie kdyz jsou trochu nasrani, ze se tak moc meni styl cele hry.

Taky mam trochu obavu, jak moc to bude koridorovite a kolik quick time eventu tam dali.
    Nicmene atmosfera a grafika me zatim zaujala a to dost.
  • No, teda já mám trochu obavy, jak se hra nakonec uvede a smíšené pocity, konvenční kvality hry od počátků prvních dílů až po Underworld zkrátka tvořily odlišnější koncept, hra byla jaksi - "mysteriozní, tajemější (s posledními díly už tolik ne, snad Underworld). Ale obecně v paradigmatu lze konstatovat, že se bude jednat o "pseudo Assassins Creed." A právě již zmíněné "emo" a opět ktegoricky už fádní a nudný tragicky strhující se sekvence událostí, nádech hollywood filmů, z toho jaksi mírně deklasuje ten iduktivní prvotně - ortodoxní námět celé série. Jinak ono je logické, že Lara vypadá v každém díle jinak s progresivním tempem vizuálního zpracování, ale v tomto případě se vlastně mění i žánr. Osobně si ale myslim, že pokud se bude jednat o "freemoving" hru na stylu AC 2,3 - tak to bude určitě fajn - zde je ta jakási obojakost v názorech *7* No.., uvidíme.., uvidíme.
  • Ještě počkám na recenzi tady a až pak se rozhodnu, jestli za to dát plnou palbu nebo počkat na slevu.

Můj odhad: 8/10.
  • Moc se těším Tomb Raider 3 byl jedna z prvních her co jsem hrál,snad se vyvedlo. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit