Přejít na výpis diskuzí
Recenzemi chválený Tomb Raider drnká videem na emo strunu
27.2.2013 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
áááá trailery tohodle typu jsou vážně "skvostný" marketingový výplody.
Stejně tak, jako hromadný tancovačky na náměstích, mě i tyhle černobílé (art černobílá - SOO DEEEP *1* ) prolínačky "skororozbrečených" a "hrozněnaštvancých" lidí, kteří pravděpodobně hru nikdy nehráli, připadají neúnosně trapný, až se pak cítím trapně i za ně a musím to po chvíli vypnout. *1* -
no to video je zajimave minimalne tim, ze tam nedali zadne teens, ale vekove tam jsou spis lidi, ktere bych cekal v reklame na nove auto
-
Mrzí mě že není diskuze k té komerční inzercí na Crysis3 limited edition HAL3000 počítač.
Shodou okolností jsem skládal téměř identický PC ani ne před měsícem.
Vypadá to, že chtějí 5-8 tisíc za nálepku Crysis.
Celkem prasárna. -
-
Popravdě chtejí tak 4-5tisíc, ale v tom je hra, zalman, sestavení a něco za výdělek, takové 3k, zase tak hroizné to není :) Zas za nálepku C3 bych to určitě neviděl. Spíš tam dali zbytečné věci v hodnotě ~7.000
-
a ja vcera objednaval :) s tim rozdilem, ze NVIDIA
-
-
Prvni Tomb Rider po letech,ktery me zaujal. Na druhou stranu chapu skalni priznivce serie kdyz jsou trochu nasrani, ze se tak moc meni styl cele hry.
Taky mam trochu obavu, jak moc to bude koridorovite a kolik quick time eventu tam dali.
Nicmene atmosfera a grafika me zatim zaujala a to dost. -
jo to je ten obrazek s tim lvem
-
Doporučuju podívat se na http://www.youtube.com/watch?v=xCe8-1dbXZc hodně jsem se pobavil *1*
-
-
Conan je nejlepsi *2* ale mam strach sa ted na to divat(spoilery) hra me dorazi az v utery. *3*
-
-
Video pěkný, ale já bych už docela rád viděl taky nějaké záběry s PC verze a hlavně s tím jejich TressFX. Hrozně mě zajímá jak ty vlasy budou vypadat při hraní *1*
-
Ac mam trochu strach, aby tam nebylo tech Quick Time Event situaci presprilis a obcas nektere veci pusobi prestrelene, zejmena ty situace kdy jde s lukem proti samopalum.
Ale porad sem na to zvedav a snad to bude stat za to. -
-
Nekde sem videl hodnoceni nejake receze, kde prave psali ze tech Quick Time Event tam zas moc neni(taky asi z toho meli obavu).
-
-
No, teda já mám trochu obavy, jak se hra nakonec uvede a smíšené pocity, konvenční kvality hry od počátků prvních dílů až po Underworld zkrátka tvořily odlišnější koncept, hra byla jaksi - "mysteriozní, tajemější (s posledními díly už tolik ne, snad Underworld). Ale obecně v paradigmatu lze konstatovat, že se bude jednat o "pseudo Assassins Creed." A právě již zmíněné "emo" a opět ktegoricky už fádní a nudný tragicky strhující se sekvence událostí, nádech hollywood filmů, z toho jaksi mírně deklasuje ten iduktivní prvotně - ortodoxní námět celé série. Jinak ono je logické, že Lara vypadá v každém díle jinak s progresivním tempem vizuálního zpracování, ale v tomto případě se vlastně mění i žánr. Osobně si ale myslim, že pokud se bude jednat o "freemoving" hru na stylu AC 2,3 - tak to bude určitě fajn - zde je ta jakási obojakost v názorech *7* No.., uvidíme.., uvidíme.
-
Bleh, vypadá to jako standardní QTE střílečka se spoustou jednoduchých miniher (viz ten padák (nebo co to je), plavení se v proudu řeky...). Čili asi žádné objevování, hledání, skákání po sotva viditelných místech... achjo. A nebo se pletu a ten trailer ukazuje jen pro mě nudné části.
-
-
Je to tak jak rikas. Jedna minihra za druhou. Proste tak je to udelane aby to blbe decka umeli hrat.
-
-
Tak si zahraj Tekken Tag Tournament 2 bez patche (opravuje obtížnost), poraž nakonci Jun Kazama se všemi postavami a pochlub se XD
Pravda, mnoho dnešních her sice není tak náročných jako dříve, ale zase je zapotřebí uvědomovat si současné trendy a také jak to bylo s hrami dříve. Zahrál sis plšinovku, hodiny piloval postup, pracně nahrál deset životů, pak tě v posledním kole 10x zabili a jaký jsi byl. A že to nebyl třeba jen jeden titul.
Možná, že by nebylo naškodu, kdyby se někdy Games.cz rozepsali o historii her, rozvedli jejich smysl, tehdejší trendy atd. Takový FightClub speciál by určitě potešil :-) -
-
Ale tak třeba já nepotřebuji aby to bylo těžké nebo aby to byla "výzva" chci hru projít a užít si ji, ale když tam bude jenom střílení tak hra zapadle mezi tunu dalších stříleček, ale pokud zachovají alespoň něco málo z objevování šplhání a sem tam ten puzzle budu spokojený
-
-
-
I hope so
-