Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyjadreni Spanela je komické. Kluci tam byli jen na dovolene, to urcite.
    Pravda je takova, ze BI jim vylet hradila a meli za ukol fotit.
  • Komicke je na tom, ze jsou obcane spojenecke zeme ( NATO ) narknuti ze spionaze pro dalsi spojeneckou zemi *1* , tak to ta nase slavna aliance asi zas tak spojenecka neni *3*
    • No samozřejmě. Jen kvůli tomu, že je Řecko a Turecko v jednom paktu z nich nedělá přátele. Nejsou, ani trochu. To se nezměnilo. Od vstupu do NATO spolu vedli několik konfliktů.
    • Ja myslim, ze Recko se neobava az tak ceskych spionu, ale spise spionu-evropanu, kteri jsou placeni problematickym sousedem.
  • Jsou to blbouni... v žádném státě se rozhodně nemají fotit vojenské objekty bez povolení. Dokonce bych řekl, že je i velmi riskantní fotit si stratgické objekty obecně. Tohle ví snad každý. Jejich zatčení je samozřejmě správné. Trest by ale přijít neměl. Mimochodem, kdesi jsem někde četl, že se to příliš Řekům moc nelíbí, že se jejich ostrov přenese do nějaké válečné hry.
    • Mě vadí tohle odsuzování, aniž je jasné, kdy fotili a co fotili.... aby se neukázalo, že ti blbouni jsou jinde.
      • jasný to je ze sdělovacích prostředků.. nebo si tam mám sám dojet a ověřit si to? Pokud udělali, co prý měli udělat, pak je zatčení naprosto v pořádku.
    • Trest by přijít měl, protože porušili zákon. Ale netrestal bych je přísněji, než pořádně mastnou pokutou a prohlášením za personae non gratae. A deportací, v rámci možností poskytovaných evropským právem.

EDIT: Za předpokladu, že ta vojenská základna nebyla na snímku ve velikosti špendlíkové hlavičky, protože fakt fotili tu přírodu.
      • špatně jsem se vyjádřil - trest by měl přijít, ale měl by být mírný.. aspoň v to doufám. Vyhoštění by bylo v pořádku.
      • Magister_Peditum
        I to vyhoštění je poněkud tvrdý trest, alespoň dokud neznáme všechny podrobnosti, tak nevidím důvod, proč by je vůbec někdo měl trestat.
        • Vyhoštění je běžný "diplomatický" trest v případě, že zájem na mezinárodních vztazích převažuje nad zájmem na uvrhnutí dotyčného do vězení. Proto bych ho navrhoval. Je to vlastně obdoba toho, když pro obžalovaného navrhuju "trest ještě podmíněný, ale s přiměřeně dlouhou zkušební dobou a dohledem probačního úředníka". *4*
          • Magister_Peditum
            Pořád nejsou ještě usvědčeni, takže jakýkoliv trest je zatím "moc".
            • Magister_Peditum
              Je fakt, že je lepší být vyhoštěn (zvlášť, když v té zemi trvale nežiju), než skončit v nějakém lochu.
            • Když to půjde cestou, o které píšu, tak ani usvědčení - v trestněprávní rovině - nebudou. Bude se to kvalifikovat jako nějaký správní delikt, sankce bude finanční a zároveň se jim preventivně zakáže jezdit do Řecka. Věř mi, že to by byl ještě pořád parádní výsledek. Hájit se "na krev" s tím, že se budou snažit dokázat svoji absolutní nevinu, bych v cizí zemi před neznámým trestním tribunálem fakt neriskoval. Nota bene v Řecku, které se přeci jen co do úrovně justice s ČR srovnávat nedá.

Určitě je tu ještě možnost, že to celé bylo skutečně pouze nedorozumění a na žádné fotce není nic závadného, ale tomu zase dosavadní informace nenasvědčujou.
  • tak poslal je tam teda španěl nebo turek??? *1*
  • Hmmm, koľko sa dá na takej "špionáži" asi tak zarobiť? A koho kontaktovať? *4*
  • Ano, udal jsem je já, pan magistr ... Ale oni si o to říkali, nemaj diplom jako já!
    • Pane magistře kde jste studoval ?
    • No hlavně nezapomeň co jsme tě v našem ústavu učili.

Po použití vždy spláchnout!
  • Inak je jasne ze dvaja fotografi asi nehrali dostatocne dobre Armu, pretoze keby hej, boli by tak vojensky naskilovany a nasimulovany ze by ich ziadni polisi nikdy nemochli dostihnut a zadrzat, v utajeni by prekzli aj cez ministrestvo.

Takze hosi, viacej hrat armu !
  • Petr ve zprávách :D...no aspoň nějak se ty hry dostávají do televize když nám zrušili Game Page :D
    • ve kterých?
      • rancor1223
        Na Nově.
      • na nově
        • Tak to bohužel nejsou zprávy, to jsou "zprávy" :))
          • Slotermeyer
            "Petr Poláček
            EXPERT NA POČÍTAČOVÉ HRY"

"Právě na honbu za materiálem snů, podle kterého by bylo možné zmapovat vojenskou základnu na ostrově Limnos,...doplatili..."

TV H%VNA opět válí. *2*

Doufám, že to zejtra dneska pánové pořádně properou v podcastu.
          • rancor1223
            Spíš mizerná tragikomedie *1*
  • Lepší reklamu nové Armě udělat nemohli *5* (stejně jako afery kolem gta 4...)
  • Teda tak když už dělaj hry s vojenskou tematikou, tak tohle jim snad mohlo bejt jasný, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit