Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    smazat
  • To co řeknu bude ohromně cynické a lehce pitomé, ale pokud se opravdu bez povolení veselé poflakovali kolem základen a fotili.. Tak jsou stejně pitomí jako můj koment:)) Ne vážně, nic jiného snad ani čekat nemohli
    • Oni tam byli fotit detaily přirody, jestli si přitom vyfotili základnu tak jsou to blbci..
  • Ředitel firmy Marek Španěl pouze potvrdil, že byli zatčeni dva zaměstnanci firmy. "Tohle je pravda," napsal. Dále oznámil, že na fórech hry uzavřou jakoukoliv diskusi na toto téma.

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/bohemia-interactive-spionaz-dgg-/Novinky.aspx?c=A120911_172408_bw-novinky_oz
    • docela sviňárna vyslat tam fotografy a pak dát od nich ruce pryč
      • A kdo říká že od nich dává ruce pryč? Bohemka je tam poslala fotit přirodu jestli se fotografové rozhodli vyfotit nějaký vojenský objekt jako bonus jejich chyba..
    • USER47
      PR manažer zároveň tvrdí, že neměli žádnej důvod tam fotit či natáčet vojenský objekty, protože zaprvý je hra už v podstatě hotová a zadruhý BIS čerpá z veřejnejch zdrojů. Zejména první bod celkem dává smysl, takže šlo třeba jen o nějakou jejich soukromou iniciativu...nebo jsou to opravdu turecký špioni převlečený za český vývojáře.:-D
      • PR manager prostě kecá.

Na mě celá ta záležitost působí dojmem, že tam byli prostě na příkaz někoho z Bohemky aby získali materiály na který by jinak povolení vůbec nedostali. Otázkou je proč až teď , možná to byla příprava podkladů pro budoucí patch nebo DLC vylepšující realističnost ostrova, čert ví.

Že by si jen tak lezli do vojenskýho objektu a dělali tam tuny fotek a videí pro svojí osobní potěchu je dost směšná představa; tomu fakt nevěřím. To by to museli bejt opravdu pořádný blbci. *7*

Jsem vážně zvědavej jak se k tomu vyjádří vedení Bohemky, přiznají že je tam poslali nebo budou dál dělat mrtvýho brouka? Snad to pro ty dva skončí jen vyhoštěním.
        • PR manager nekecá, zjisti si nejdřív fakta. Limnos je v podstatě hotový už loni ho ukazovali a říkali že pouze detaily budou upravovat. Je pravda ,že vyfotili tunu fotek ,ale to proto že fotili přirodu! Budovy a vojenská technika už je dávno udělaná.
          • fotili přírodu, kolem vojenských základen *7*
      • Vitekb
        BIS?! Hmmm... náhoda? Neřekl bych. *12*
        Možná, že když se jich ptali, kdo jsou a oni řekli, že z BIS, tak bylo vymalováno. *4*
        • Kluci už delší dobu používají zkratku BI... BIS je přežitek z dob OFP *3*
  • Jako nic proti nim a samozřejmě že ještě vlastně ani nevíme co se přesně stalo, ale pokud fotili bez povolení, tak jsou to idioti...
    • Vitekb
      NIc proti nim, ale jsou idioti?
      Ach jo, tuhle frázi miluju. Je tak krásně upřímná. Vždy mě rozradostní když někde slyším něco ve stylu, "nic proti tobě, ale nenávidím tě a doufám že zdechneš." *7*
      • smejki
        nějak jsi vynechal tu podmiňovací část věty, ta je dost důležitá. správně by tvoje paralela měla být následovně - "nic proti tobě, ale pokud na mě zaútočíš, zabiju tě."
        • Vitekb
          Kdepak. Tvůj příklad je správné použití té fráze, zcela příhodné, ale s tou předchozí nemá nic společného. Jeho pokud je něco co už předpokládá, že opravdu udělali, není to něco, co by se mohlo stát, ale něco, co se pravděpodobně stalo předtím.
  • Jestli to dělali bez povolení, tak to jsou blázni a pár dní v chládku je snad zbaví jejich naivity
  • fotorealizmus :) ale nevim jak dneska ale za komancu kazde male decko vedelo, ze vojenske objekty se nefoti... :)
    • celoush
      U nás se fotit z veřejných míst smí (od roku 98). Pokud bys byl v objektu, tak je to už jinak (platí vnitřní předpis).
      • To taky neni uplne pravda, napr. u ruzynske veznice je zakaz fotografovani tez a to je "jen" veznice, zadny vojensky objekt.
        • Ten zákaz je tam uveden jak? Cedulka od roku 98 nemá podporu v zákoně.
    • Zayl
      To jo, poměry jsou naprosto totožné. *7*

Stejně krom těch co to fotili a těch co je zatkli víme kulové co se fakt stalo. Každopádně myslím, že Turecká invaze nehrozí a řekové by to nemuseli tak hrotit. Když už tak teda zabavit paměťová média, vymazat je a vyhostit(lidi, ne sd karty)... pokud musí být tak hákliví.
      • hlavně by řekové měli takový věci, jako je armáda zrušit, když jsou s HDP víc jak -16%. Japonsko bylo ve stejný situaci po II.sv a kam to dotáhli.
        • ja myslim ze by se melo zrusit cely recko
        • jenze japonci makaji 27h denne 8 dni v tydnu
          • Řeci podle papírově odpracovaných hodin aj třikrát tolik *15*
        • Srovnáváš nesrovnatelný.
          • A co oni potřebujou? Dyt si můžou všechno vypěstovat sami. My bysme taky mohli rozběhat domácí průmysl kdybysme chtěli. Kdybysmě chtěli, mohla by tu politika za něco stát. Ale my jsme národ ovcí. Řekové ještě hůř.

Co srovnávám nesrovnatelný? Řecko po 70. letech hospodaření od svého osvobození od německé nadvlády a Japanosko zruinovaný šlechtou, válkou a v troskách? Řecko si vyživuje armádu srovnatelnou s ostatníma Evropskejma zeměma. Na co? Jsou členy NATO.
            • To je přece jasné na co - proti Turecku. A kdyby se znovu dostali do střetu s Turky, bude jim členství v NATO pravděpodobně hodně platné.
  • http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/dva-cesi-v-recku-maji-prusvih-kvuli-pocitacove-hre-fotili-vojenskou-zakladnu.html
  • Už vidim Turky jak dřepěj u PC, hrajou Arma 3, počítaj s pádem EU a plánujou invazi do Řecka a následném postupu na Vídeň...v 21. století, špionážníma satelitama atd. opravdu brilantní taktická rozvědka...a to nemluvim o statisícech druhů věcí na způsob google maps...na druhou stranu je fakt, že fotit si vojenský zařízení bez povolení může napadnout jen blázna...zrovna od kluků z BI bych očekával že se v myšlení zelenejch mozků trochu vyznaj
    • Vztahy Řecko - Turecko bych rozhodně nepodceňoval, ani ambice Turecka. Oba státy jsou desítky let v NATO a ani to jim nezabránilo ve vzájemných šarvátkách, mmj. o Kypr.
      • To nepodceňuju...jen konstatuju, to co konstatuju...vojenská rozvědka by určitě nezakládala rozhodnutí na tom, že v Arma 3 ten ostrov "osvobodili"...to je jako kdybych řekl, že sem skvělej stratég a nechápu jak mohl Hitler projet 2.sv.v. protože já v Hearts Of Iron 3 dobyl celou Evropu...nicméně to, že na focení vojenských zařízení jsou alergický všude ví snad každej...
      • ZvacA
        Ty se na tu údajnou expanzi po Evropě vyloženě těšíš, že jo. :D
        • Já se na nic takového netěším. Jen poučuju ostatní, co si myslí, že všichni v NATO jsou velcí kamarádí, co si pomáhají.
          • Ty zase nepodceňuj situaci na východní straně hranice...nestabilita v Kurdystánu, občanská válka v sýrii a Írán za humny...se kterym to je napjatější víc a víc...Turecko se o žádnej Kypr nebude snažit v nejbližších letech
            • *kurdistán*
          • Plánujou nové tažení na Víděň?
            • I to je možný .))) všude po Evropě mají silné základny lůzy schopné všeho *1* *10* *11*
            • Magister_Peditum
              Něco mi říká, že by s tím dnes měli méně práce než v tom 16. a 17. století. *15*
  • Jako reklama dobrý, ale chtěl bych je vidět třeba v Číně *1*.
  • Mě je spíš divný, že hra už je skoro hotová a teď teprve jde někdo fotit vojenské objekty co budou ve hře. Přitom jsem myslel že se už jenom ladí, a ne že tam budou dodělávat takové věci jako celé základny....
    • Nejdriv ma byt spustena beta s ostrovem Stratis. Ladeni s komunitou zabere dost casu. Tak nevim proc by to nemeli vyuzit na vylepsovani mapy Limnosu. Jako hrac budu za to naopak rad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší