Přejít na výpis diskuzí
Řecká policie zatkla dva vývojáře Army 3
11.9.2012 | Redakce Games.cz
419 příspěvků
-
Im tam vobec taky statny organ (policia) aj funguje ? Som myslel ze maju plne prace s robenim bordelu po uliciach a s vyhadzovanim penazi do kanala.
-
-
co já vím, tak první se chtěli trhat slováci. Tak proč se teď pořád vracejí zpátky - na naše školy, do našich firem, na naše fóra? O co tu běží? Ohánět se nacionalismem a podobnejma doktrínama může v tomhle případě jen prosťáček, promiň - svůj samostatnuý štát chtěli původně právě Slováci a my řekli OK.
-
-
Taky jsem dělal s pár slovákama a neslyšel jsem nic jinýho než že je tady všechno na hovno! a na slovensku všechno výborný. Na otázku proč že se tady s náma vůbec zahazujou, byla odpověď že tady mají víc peněz. To je na facku.
-
-
To ze rikali? Tak to meni uplne vsechno!
-
toto vlakno je best z celej diskusie! pokracujte hosani aspon mam co citat. trhaj! TRHAJ!!!
-
-
V tomhle vlákně se v podstatě řeší jen kolíky v prd*li...
-
-
To asi proto, že nekteří je mají fakt hodně hluboko. Zřejmě až tam, kde mívá normální člověk mozek.
-
-
Docela se divím, že to redakce neutla už v zárodku xD
-
-
Já sem dělal s dost slovákama jak u nás tak na slovensku a nikdo z nich nic takového neříkal.
-
-
No jo slováci versus maďaři to už je uplně jiná kapitola. Ty se jednou povraždí.
-
Osobně proti nim nic nemám, nakonec tam mám půl rodiny. Ale někteří to s tím nacionalismem přehánějí.
-
-
Úplně stejně jako tady ... já sem pracoval i s člověkem co byl slovenský maďar, uměl perfektně maďarsky měl i maďarské méno, ale byl to pohodový člověk, který neměl z ničím problém. Stejně tak sou tam lidi kteří odmítají mluvit slovensky. A u nás na severu sme skoro měli stejný problém s polákama. A kdisi dávno s rakušákama.
-
-
-
-
Ty si tím nějak ublížený, že se odtrhli? Nějak se tě to dotklo? Protože ten kolík v té pr*eli nebude jenom tak ... to má nějaký důvod. Doporučuju vyhledat odbornou pomoc.
-
-
další kolega, skvělé :) A ještě s kolíkem v zadku!
-
-
At se vracej kam chtej dokud tu platej dane tak s tim nemam problem.
-
-
Ty houfy dělňasů tu daně rozhodně neplatí, o to se neboj.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=768h3Tz4Qik ... a teď už nám tu chybí jenom tohle.
-
Stejne jako houfy kterejchkoliv jinejch delnasu.
-
-
-
-
Jako Slovák bys měl raději mlčet a šoupat nohama.
-
-
S hodně věcma s tebou souhlasím.
-
A ty ako cech by si mal vytiahnut kolik z prd*le.
-
-
www.sector.sk/ prosím směřuj sem. Díky
-
Pořád lepší kolík v zadku, než občan bývalého fašistického státu *5*
-
-
Jenže u nás menšiny likvidovali sami Němci, ostatně bylo jich tu jako máku. Na Slovensku to dělali sami Slováci, dobrovolně a s velkým nadšením. Od té doby je jasné, že záchrana Slovenska před Maďary byla osudová chyba. Slovensko umí z vděku jen bodnout kudlu do zad a s radostí se přidat i k fašistům, když z toho budou koukat výhody. A když teče do bod, tak si udělají rádoby povstání a mávnutím kouzelného proutku jsou ze všech partyzáni a bojovníci proti fašismu. Ubohý.
-
-
Máte příliš plochý pohled- Slováci nikdy netvrdili, že jim ČSR vyhovuje, od počátku 30. let požadovali autonomii a když jí za 2. republiky konečně získali, tak přišli 13.3. 1939 Němci a dali 'nabídku, která se neodmítá'- Buď se osamostatníte a my pak Čechy příjdem ochránit před vnitřním rozvratem a nebo vás přijdou zachránit Maďaři. K tomu je třeba ještě přičíst český pokus o puč na Slovensku z 9.3.1939.
Pokud jde o 'řešení židovské otázky' na Slovensku- nedělali to Slováci, ale platili Němcům za převzetí do své péče (5000 slovenských korun za osobu) a je to skutečně špína na slovenském štítě. (Naši lidé zase aktivně spolupracovali na likvidaci Cikánů, takže si nemáme zase tak moc co vyčítat.) -
A nezapomeňme na mongoly ... ti v 13. století přímo ohrožovali náš svatý stát a slováci se s nima určitě taky spřáhli.
-
To bylo pro mě? Snad jo. Říká ti něco jméno Slánský?
-
Porad hrichy nasich otcu ktere nerikaji nic o tom kde je Slovensko ted nebo jaci jsou slovaci.
-
-
Nemuzete nechat hrichy nasich otcu spat a radsi se soustredit abych si zametli nejdrive pred vlastnim prahem? Ja osobne tuhle nevrazivost cesi versus slovaci vubec nechapu. Procento idiotu bude v cesku a na slovensku +/- podobny tak o co se tady vlastne hadame?
Ja jenom aby nas za chvili nezacali amici posilat z youtube na stream.cz. -
-
Pamětník: Ty by sis fakt ten kolík z pr*ele měl vytáhnout ....
-
Ja se nechci divat na sector. Nezajima me kolik je tam cechu v diskuzich a je to uplne jejich vec stejne jako me nezajima kolik amiku je v diskuzich na stream.cz. Na internetu muze jit clovek kam chce. Chces jit na poslkej web? Tak tam bez. Chces jit na reckej? Kde je problem? Tak proc by nemohl jit slovak na ceskej web? Protoze cesi jsou banda debiln*ch nacionalistu a rasistu? Nastesti jeste ne vsichni...
-
***double post***
-
jdi se podívat na Sector.sk. Kolik Čechů tam v diskuzi vidíš? Asi lidi sere, že se Slováci serou naprosto všude, tím víc na český stránky, zatímco češi na slovenský stránky naprosto, ale naprosto kašlou. Jejich názory nás nezajímaj. Víš on je trošku problém s tím, že ta vychcanost a snaha se nas*at kamkoliv spoustě čechů jde tak trošku na nervy, navíc je fakt, že slováci nikdy pro českou republiku kromě imigrace neudělali. Jen tu studujou, pracujou a nadávaj na zasraté čehúny. Je to naprostej humus.
-
Myslis ze si nelezou po milionech na youtube a ze se tam nechovaj jak dobytci? Co cech to slusnej clovek to se pozna uz od hlav naseho statu.
Co konkretne napsal Bradac tak strasnyho ze ho tady musi 5 lidi poslat do prd*le nebo dokonce argumentovat tim ze slovensko bylo fasisticky stat? A kdyz uz jsme u toho nebylo spis nacisticke? -
pokud se tam Čech bude chovat jako dobytek a lézt tam po milionech, tak bych je klidně na ten stream poslal. Ty, co hrají podle pravidel bych samozřejmě nechal být.
-
-
Ano, sláva bývalým (a budoucím) komunistickým státům!
... -
-
Titov: Škoda českých cikánů, teď tu máme téměř výlučně dovežený hošany ze Slovenska.
-
Futurion: V protektorátu přežilo 4500 Židů (23000 emigrovalo včas), ale jenom 500 Cikánů- to nebylo samo od sebe.
-
To ne no, tady se prý rovnou stříleli.
-
Pokud je mi známo, tak jsme jako komunistický stát třeba nepomáhali deportovat Židy do plynu, že z toho i Němci byli překvapení, jako v případě Slováků ;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=gouQXHQQGZE
-
-
No, když nad tím tak zauvažuju, tak se mi ten fašistický stát, zdá PRŮCHODNĚJŠÍ, než kolík v zadku. *15*
-
Mg .. si začínám připadat jako na roumingu. *9*
-
-
-
-
Mozno bude DLC cko do Army, Zachran developera zo sparov greckeho nepriatela, a strasne epik vysadok na naku stanicu.
-
-
V USA by ich rovno zastrelili... je to Epic Fail jak prasa, ak je to pravda. Ak niekto kto sa venuje vyvoju vojenskych hier a spravi toto tak to je mimo...
-
-
Zastřelili? Jako proč? Takže když přijedu do Spojených Států a začnu si tam fotit a vyfotím třeba Fort Benning, tak budu zastřelen jako agent Iránu či co?
-
-
Protože USA jsou zlí kapitalisté, kteří rozsévají po světe svůj imperializmus, přeci. Co se týká českého antiamerikanizmu, už mě snad nic nepřekvapí. Slyšel's například, že nedávno USA darovala ČR nějaké vozítko pro detekci radioaktivních látek? To totiž Amerika začíná invazi!
-
-
s českým proamerikanismem je to úplně stejné.
-
-
@Primitiv:
Došlo vlákno...
Proč, to nevím. Možná protože jsou místní lehce ovlivnitelní. Nebo nějaké to nerostné bohatství, co tu je. Strategické umístění... Kdo ví, třeba jen chtějí ukrást všechny ty koleje co tu jsou :D -
Vážně? Ještě jsem (v tomhle století) nepotkal Čecha, který by tvrdil, že všechno z USA je nej. :)
-
-
nevím proč se zajímají zrovna o ČR, mnohem více by se měli zajímat o Německo, jenže to jim na jejich přetahovanou asi z vysoka kašle. My nejsme důležití.
-
To nepřiklonění se ani na jednu stranu se mi z dlouhodobého hlediska nezdá jako nejlepší tah... Skřípění mezi těmi velmocemi se, vzhledem k umístění, vyhnout nedá... Navíc se mi zdá, že obě mají nějaký zájem se sem co nejvíc nacpat. A co třeba ta dostavba Temelína? :)
-
radar sloužil jako kontrola vzdušného prostoru na západ směrem z "komunistického" východu. Je to klasické pokračování plíživé studené války, přičemž východoevropská post komunistická zemička, na kterou každej z vysoka kadí, měla posloužit coby "strategické místo" pro umístění této kontroly ze strany USA. Čili klasické použij a zahoď. Naštěstí Rusko se velice důrazně ohradilo a jelikož Češi se snaží přežít mezi dvěma hádajícími se molochy, nepřiklonilo se na stranu ani jedné velmoci, což mi přijde nakonec to nejlepší, co je možné udělat. Leda už si pak zjednat pořádek prostřednictvím naší početné, skvěle vyzbrojené armády.
-
To ne, ale jako obrana proti "komunistickému" východu by to bylo fajn, navíc ty podmínky nebyly tak špatné. Vlastně na tom nebylo špatného vůbec nic, pokud vím...pokud by takový radar neznamenal cosi jako "nucené spojenectví" s USA. Ale zas tak jsem se o to nezajímal :P
-
těch už bylo, někteří vítali radar jako dar z nebes od našich amerických otců!
-
-
-
-
spis si vystojis frontu, pak zaplatis 40$, dovoli ti to zvenku vyfotit, udelaji ti prohlidku s vykladem a obe strany budou spokojene :D
-
-
-
Myslite ze udelaj DLC "Saving the developer" odehravajici se na ostrove Lesbos?
-
-
tak kluci z BI maji urcite smysl pro humor, viz dr. Veyr, dobry pritel primare Sovy, z kampane k ARMA2, takze si klidne myslim ze je to mozne :D
-
EDIT: Dost srandy, budem radši klukům držet palce.
-
Jako byl by to skvělý nápad! *3*
-
Když ne přímo oni, nějaký moder se s tím určitě rád popere.
-
-
No na foru kere navstevuji hraci bych cekal vice znalosti o problematice. Neprekvapi mne jestli nakej paprda z Horni dolni muze povazovat gamesu za vyzrazeni statniho tajemstvi pripadne ze se podivi proc vyvojari nepouzili Google Earth. *1*
Alespon prumerne inteligentni hrac preci musi vedet ze vymodelovat a otexturovat kazdicky objekt striktne podle skutecnosti je nerealny nesmysl. Podivejte se na mapu Cernarusi a jeji skutecny vzor. Pokud bude nekdo tvrdit ze jsou vsechny objekty presny a mapa se da pouzit pro dobyti Usti n Labem pak je s prominutim imbecil. -
-
to máš sice pravdu, ale vysvětli to řecký armádě a jejich pohlavárům. Měli si obstarat nějakej štempl že můžou sem tam něco nafotit a pokud by ho nedostali, tak použít už existující materiály a GE.
-
-
Jenomze my vubec nevime jestli vubec neco porusili. Proste delali svoji praci. A nebo myslis ze si vybalili nadobicko u plotu kasaren? Zadne informace o tom nejsou. A jak to v Recku funguje predpokladam ze tam nejsou ani zadny cedule. Je docela mozny ze Rekove se chytaji kazde prilezitosti jak vytriskat nakou pokutu. Stejne jako s olivovym olejem.
-
-
-
Celé focení/chycení je součástí plánované PR strategie vydavatele. Snahou je pochopitelně získat pozornost a následně navýšit prodeje. Následující krok: Hráčům, kteří si hru předobjednají, budou poskytnuta exkluzivní místa s krásným výhledem na popraviště.
-
Na co si Řeci hrají. Jejich jediným potencionálním nepřítelem jsou Turci a ti beztak vědí i to, v kolik hodin chodí řečtí generálové na haj...zl *1* *1*
-
-
Děkujeme expertovi z armádní kontrarozvědky za vyčerpávající rozbor situace. Nezvonilo už? Alou do lavice.
-
-
Toto bylo dosti ubohé... *4* ten nad tebou má stejně pravdu...
-
omlouvám se v době kdy jsem svačil vnikl na muj počitač chovanec psychiatrického ustavu velice se omlouvám za tuto nepřijemnost
-
-
Futurion: *1* *1* *1* Dlouho sem se tak nezasmal
-
-
-
-
Debilni zrouti gyrosu, misto aby byli radi ze te jejich krachujici zemi delame zadarmo reklamu, tak jeste drzkuji, blbci.. a ze by Turecko vyhlasilo valku celemu NATO, no staly se uz i divnejsi veci, ale dost o tom pochybuji
-
-
Reklamu? Čím? Budou tam fotky jejich ostrova, ale o Řecku ani slovo. Nebo tím že fotí vojenské základy, což je zakázáno všude na světě? To je zase jen reklama pro nás - ignoranty a pitomce, co se neumí chovat ani za hranicema. Mimochodem je opravdu bláhové si myslet, že když jsme v NATO, tak jsou Řecko a Turecko kamarádi. Samozřejmě o sobě sbírají informace neustále. Kdo ví, kdy se to bude hodit. Nic netrvá věčně, ani NATO nebude a štěstí přeje připraveným.
-
-
Ne, proto ze tam bude vytvoreny svet podle realneho prostredi a spousta lidi se tam kvuli te hre prijede podivat = zvysi se turisticky ruch, spousta lidi se o nejakem Limnosu dozvi jen z te hry, jinak by ani netusili ze existuje. A ano, pokud si myslite ze jsou Recko a Turecko kamaradi, jste opravdu blahovy, stejne jako my nikdy nebudeme kamaradi s Nemci nebo Slovaky, i kdyz jsme ve stejne EU a sousedi, kazdopadne to slovo jste pouzil vy
-
-
Kde jsi proboha prisel na tyto nesmysly? To ze nechces byt kamarad se slovaky je ciste tvuj problem, ale nemluv za ostatni kraviny.
-
Nebudeme kamarádi se Slováky a s Němci?! *1* Se Slováky nás pojí hodně bratrské vztahy, spolupráce funguje snad na všech frontách. Ježiš, vždyť i doprava cestovek na Slovensko je braná jako vnitrostátní... Co se Němců týče, jsi ještě větší mimoň. My totiž máme hlavu velmi velmi hluboko v německé prd*li a je to tak jedině dobře, jelikož jestli existuje v dnešní krizi nějaká stabilita, jsou to právě Němci a jejich masivní ekonomika. Přes 30% exportu je právě do Německa, což je víc, než kolik mají některé spolkové země mezi sebou... Spousta německých firem s pobočkami v Čechách drží naši ekonomiku nad vodou. Udržovat výborné vztahy s Němci a cpát se jim do zadku je to nejlepší, co mohou Češi dělat...
BTW, zdá se mi to, nebo se tu v poslední době opravdu roztrhl pytel s diskutéry, kteří erudovaně píšou totální bláboly?? -
-
Na druhou stranu není nic špatného na tom mít Němce a Poláky preventivně za potencionální nepřátele- přeci jen se za těch pár století v takové roli osvědčili. *4*
Ne, bohužel nezdá. -
-
Jo to nepříjemné je a ti Poláci mne tedy také překvapují, něco jsme viděl a tak skvělé mi to nepřišlo, ale zase mají očividně peníze na modernizaci.
Co jsme slyšel o Němcích (obvzlášť těch starších) tak tam nac. tendence stále přežívají a způsob jakým jsou (údajně dle jedné doktorandky) mladí vzděláváni o WW2 a nacismu taky nepřidává optimismu. (Mlčení, rychlé přecházení a nepřipouštění odpovědnosti oněch vykonavatelů z lidu- oni přece nic). Osobně jsem proti otevření se vůči Němcům- jsou příliš odlišní a jak píšu výše, reminiscence minulosti tam existují. Preferoval bych spíš Rakousko- jsme si podobní, blízcí a vytlouct jim z hlav zelenou, tak nejsou větší problémy. -
Což je docela nepříjemná představa, protože zrovna německé a polské ozbrojené síly patří k těm nejlepším v Evropě (a upřímně tvrdím, že zrovna u Poláků mě to překvapilo - EU si po připojení jejich armádu považovala).
Nemyslím si, že Němcům hrozí něco podobného jako před osmdesáti lety. Paradoxně jsou jedním s nejstabilnějších a nejtolerantnějších států v Evropě. Možná mě budou místní považovat za heretika, ale naplno se Němcům otevřít a co nejvíce s nimi spolupracovat je to nejlepší, co by se nám mohlo stát. Je taky trochu úsměvné, že některé věci se ani za staletí nemění a že Češi ve spoustě ohledech přebírají německé know-how. A že se máme ještě hodně co učit...
-
-
-
Z čeho pramení tvá zášt k občanům slovenské republiky? *9*
-
-
ja ti ani nevim, proste me tak nejak s*rou :D
-
-
se podivas do historie svoji rodiny tak pravdepodobne zjistis, ze jsi castecny slovak, rus, polak nebo nemec vole :)
-
Slováky? Nedošlo za záměnu s Poláky?
-
-
Cože, my jsme nebyly 70 let Českopolská republika? *15*
-
-
Právě že ne a není žádný důvod být nějak tradičně nepřátelský vůči Slovensku. Zato přátelské vztahy s Polskem počínají říší Boleslavců na konci 10. st. a polským Boleslavem I. v letech 1003-1004, až po Ratibořský konflikt v roce 1945.
-
-
-
-
-
-
Omg, tady je zas chytrejch... Predne nikdo nevite, jestli opravdu fotili zakladny, tak se zkuste chovat jako lidi a ne jako mentalove s hesly "meli si poridit povoleni" "neznalost neomlouva" atp. Nebylo by to zdaleka poprve (a nepochybne ani naposled) co by zatkli Cechy za foceni uplne blbosti - viz. pripad stary par mesicu. Kdo se v zivote podival dal nez do Nemecka, tak vi, ze buzerace fotografu patri ve spouste zemi k narodnimu folkloru a obvykle je jen zasterkou pro vymahani "baksise" - a kdyz se fotograf kousne, tak holt jdou nekdy do extremu. Sam jsem tohle zazil dvakrat. Takze vsem diskuterum, co si sem odskocili z Blesku, bych doporucil, aby nejdriv zkusili pouzit to na krku a nestrileli od boku nejake domneky....
-
-
No, je fajn, ze se potrefene husy ozvaly :)
"jsi asi trochu mimo ne ? vzdyt sami priznali, ze to fotili pro Armu.Co myslíš, že tam jeli fotit? Faunu a floru?" Porozumeni ctenemu textu mas bohuzel za 5 :(. Kde jsem psal, ze nefotili pro Armu? Tvrdim, ze nemuseli nutne fotit vojenske zakladny. Navic, ciste pro tvou informaci, tam skutecne jezdi (uz tam jednou byli) fotit z velke casti prave faunu a floru (navic jeste k architekture). Jestli se nepletu, tak na games byl snad o tom primo i clanek. S jednim z tech dvou se znam a mam velke pochybnosti, ze by pri sve inteligenci nabehl pred vojenskou zakladnu a zacal ji fotit.
"A proč jezdíš tam, kde tě buzerujou kvůli fotografování?" Protoze zazivat nejvetsi dobrodruzstvi v ramci diskusniho fora games.cz by mi prislo trochu malo - ale proti gustu... -
A proč jezdíš tam, kde tě buzerujou kvůli fotografování? Abys nám měl co vyprávět?
-
A co na to říká tvůj lékař? Je potvrzeno, že fotili vojenské základy pro Armu 3. Co myslíš, že tam jeli fotit? Faunu a floru? Občas si vyndej zadek ze zadku a dívej se kolem sebe.
-
zdravím, kolego.
-
jsi asi trochu mimo ne ? vzdyt sami priznali, ze to fotili pro Armu
-
-
Turek by chtel utocit na recke ostrovy ? Rek i Turek je prece v NATO tzn. "spojenectvi" Myslim ze to je jen takova saskarna od obou to staveni si armad. V dnesni dobe utocit na sebe na tehle urovni nemuze nic prinest nikomu.
-
-
Jen hlupák by si myslel, že jsou to spojenci a kamarádi. Jsou v NATO, ale jeden druhého příliš nemusí a rozhodně to nejsou spojenci. Spíš se stalo, že jsou jen náhodou v jednom paktu. Nastuduj si něco o jejich historii.
-
-
spojenci mam v " " (uvozovkach)
-
-
Tam jsou kvůli Sovětskému svazu, nikdy jim to nebránilo se během své existence navzájem napadat (boje o Kypr jsou záležitost r 74, přičemž v NATO byly oba státy od roku 52.
-
-
To je pravda, Kypr jsem si neuvedomil. Ale i tak si myslim ze kdyby se Turecko chovalo agresivne dostalo by se do mezinarodni izolace a to by jim prineslo pouze ztratu. Prece jenom i kdyz jdou ted hodne nahoru ekonomicky i geopoliticky neni to uplne svetovy top hrac.
-
-
Jako kdyby o ně někdo stál.
-
-
-
K čemu útočit? Až Řecko vyhlásí bankrot, tak si ho Turci koupí. *3*
-
-
Turci? To těžko, už to má pod palcem Německo. Až vyhlásí bankrot, začne se to tam hemžit německy mluvícími exekutory *1*
-
-
Němci si ekonomicky pomalu ale jistě šéfujou Evropu, to je prostě fakt.
-
A proto dojde k Německo-Turecké válce. Bavorská klobása proti tureckému kebabu! *15*
-
-
-
-
Doufam, ze si chlapci uziji waterboarding :DDD