Přejít na výpis diskuzí
Řecká policie zatkla dva vývojáře Army 3
11.9.2012 | Redakce Games.cz
419 příspěvků
-
Pokud je mi známo, tak jsme jako komunistický stát třeba nepomáhali deportovat Židy do plynu, že z toho i Němci byli překvapení, jako v případě Slováků ;)
-
Představ si, že je rok 1936, Německo je náš úhlavní nepřítel a nějaký ňouma ze 3. země si tady fotí vojenské základny. Myslíš, že jeho zadržení je přehnaný akt? *7*
-
jakkoliv bude ta pokuta vysoka, porad to bude krasne levna reklama ..
-
http://www.youtube.com/watch?v=gouQXHQQGZE
-
Ano, sláva bývalým (a budoucím) komunistickým státům!
... -
se podivas do historie svoji rodiny tak pravdepodobne zjistis, ze jsi castecny slovak, rus, polak nebo nemec vole :)
-
No, když nad tím tak zauvažuju, tak se mi ten fašistický stát, zdá PRŮCHODNĚJŠÍ, než kolík v zadku. *15*
-
takhle se dela v bohence viralni marketing *1*
ale jinaka jsou reci trosku zabednene horke hlavy takze kluky lituji -
běžná praxe.
-
Ja bych rek ze jim jde hlavne o zaplaceni poradne pokuty.
-
Mg .. si začínám připadat jako na roumingu. *9*
-
Jenomze my vubec nevime jestli vubec neco porusili. Proste delali svoji praci. A nebo myslis ze si vybalili nadobicko u plotu kasaren? Zadne informace o tom nejsou. A jak to v Recku funguje predpokladam ze tam nejsou ani zadny cedule. Je docela mozny ze Rekove se chytaji kazde prilezitosti jak vytriskat nakou pokutu. Stejne jako s olivovym olejem.
-
Odborník na řecké právo?
-
já osobně si myslím, že je propustí s podmínkou. Materiály zkonfiskovány, není co řešit. Příště už je to nenapadne.
-
ja jakožto pravnik rikam ze ze spionaze je neobvini, spiš z nejakeho trestniho činu ohrozeni utajovanych skutecnosti, za to je nizsi trestni sazba, tak do tri let.
-
www.sector.sk/ prosím směřuj sem. Díky
-
Pořád lepší kolík v zadku, než občan bývalého fašistického státu *5*
-
A ty ako cech by si mal vytiahnut kolik z prd*le.
-
Ok, sorry - přijde mi sice zvláštní zakazovat fotit něco, co je v přímém výhledu (takže to vidím a přijdu domu a nakreslím/popíšu a bude to ok, ale vyfotit to je špionáž) každopádně jestli se to fakt obecně nesmí fotit, tak smolík a přidávám se k tomu, že nechápu proč neměli povolení...
-
EDIT: Dost srandy, budem radši klukům držet palce.