Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako Slovák bys měl raději mlčet a šoupat nohama.
  • Magister_Peditum
    A proto dojde k Německo-Turecké válce. Bavorská klobása proti tureckému kebabu! *15*
  • Jako kdyby o ně někdo stál.
  • Mozno bude DLC cko do Army, Zachran developera zo sparov greckeho nepriatela, a strasne epik vysadok na naku stanicu.
  • No, je fajn, ze se potrefene husy ozvaly :)

"jsi asi trochu mimo ne ? vzdyt sami priznali, ze to fotili pro Armu.Co myslíš, že tam jeli fotit? Faunu a floru?" Porozumeni ctenemu textu mas bohuzel za 5 :(. Kde jsem psal, ze nefotili pro Armu? Tvrdim, ze nemuseli nutne fotit vojenske zakladny. Navic, ciste pro tvou informaci, tam skutecne jezdi (uz tam jednou byli) fotit z velke casti prave faunu a floru (navic jeste k architekture). Jestli se nepletu, tak na games byl snad o tom primo i clanek. S jednim z tech dvou se znam a mam velke pochybnosti, ze by pri sve inteligenci nabehl pred vojenskou zakladnu a zacal ji fotit.

"A proč jezdíš tam, kde tě buzerujou kvůli fotografování?" Protoze zazivat nejvetsi dobrodruzstvi v ramci diskusniho fora games.cz by mi prislo trochu malo - ale proti gustu...
  • Magister_Peditum
    Jako byl by to skvělý nápad! *3*
  • Když ne přímo oni, nějaký moder se s tím určitě rád popere.
  • Im tam vobec taky statny organ (policia) aj funguje ? Som myslel ze maju plne prace s robenim bordelu po uliciach a s vyhadzovanim penazi do kanala.
  • to máš sice pravdu, ale vysvětli to řecký armádě a jejich pohlavárům. Měli si obstarat nějakej štempl že můžou sem tam něco nafotit a pokud by ho nedostali, tak použít už existující materiály a GE.
  • Turci? To těžko, už to má pod palcem Německo. Až vyhlásí bankrot, začne se to tam hemžit německy mluvícími exekutory *1*
  • V USA by ich rovno zastrelili... je to Epic Fail jak prasa, ak je to pravda. Ak niekto kto sa venuje vyvoju vojenskych hier a spravi toto tak to je mimo...
  • Magister_Peditum
    Cože, my jsme nebyly 70 let Českopolská republika? *15*
  • Myslite ze udelaj DLC "Saving the developer" odehravajici se na ostrove Lesbos?
  • spojenci mam v " " (uvozovkach)
  • Futurion: *1* *1* *1* Dlouho sem se tak nezasmal
  • No na foru kere navstevuji hraci bych cekal vice znalosti o problematice. Neprekvapi mne jestli nakej paprda z Horni dolni muze povazovat gamesu za vyzrazeni statniho tajemstvi pripadne ze se podivi proc vyvojari nepouzili Google Earth. *1*
    Alespon prumerne inteligentni hrac preci musi vedet ze vymodelovat a otexturovat kazdicky objekt striktne podle skutecnosti je nerealny nesmysl. Podivejte se na mapu Cernarusi a jeji skutecny vzor. Pokud bude nekdo tvrdit ze jsou vsechny objekty presny a mapa se da pouzit pro dobyti Usti n Labem pak je s prominutim imbecil.
  • To je pravda, Kypr jsem si neuvedomil. Ale i tak si myslim ze kdyby se Turecko chovalo agresivne dostalo by se do mezinarodni izolace a to by jim prineslo pouze ztratu. Prece jenom i kdyz jdou ted hodne nahoru ekonomicky i geopoliticky neni to uplne svetovy top hrac.
  • Tikov
    Slováky? Nedošlo za záměnu s Poláky?
  • Celé focení/chycení je součástí plánované PR strategie vydavatele. Snahou je pochopitelně získat pozornost a následně navýšit prodeje. Následující krok: Hráčům, kteří si hru předobjednají, budou poskytnuta exkluzivní místa s krásným výhledem na popraviště.
  • omlouvám se v době kdy jsem svačil vnikl na muj počitač chovanec psychiatrického ustavu velice se omlouvám za tuto nepřijemnost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit