Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj, už to tam nenajdeš...
  • :) Ta éra je tu již 50 let ... To že k snímkům má snadný přístup široká veřejnost až posledních deseti létech je věc druhá .
    Je to asi stejně trapné jako prohlášení že nemají potřebu jezdit na Lemnos a v minulosti se oficiálně fotkami z tohoto místa chlubit . Mimochodem na těch fotkách je vidět , proč jen satelit pro autentičnost místa nestačí .
  • A na tom fóru to smazali?
  • To oficialni vyjadreni to je hlina firma tvrdi ze s focenim nenam nic spolecneho a zamestnanci ze si to fotili pro praci.... *11*
  • Bohužel musím souhlasit , tentokrát má pravdu .
    Znepřátelit si lokální úřady ,fotit vojenské objekty a pak ještě přiznat že je fotí pro Bohemku je ...

Také se mi líbí jakým způsobem reaguje Španěl . Zakázat diskuzi na oficiálním fóru a od všeho se distancovat ? U nás mne to nepřekvapuje , ale z přípražských luhů a hájů bych čekal trochu jinou reakci . No hraje se tu o hodně
  • Ty vole, v ere spionaznych satelitov je to dost trapne. *7*
  • tj vole ,takovej pičus!
  • Schwarzenberg rules! *2*
  • LOL, stejně jako USA před Pearl Harbor i BI obdržela varování:
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-wI-xd02JLAJ:forums.bistudio.com/showthread.php%3F138085-Greek-Military+&cd=4&hl=en&ct=clnk&gl=uk
  • risa2000
    Přesně, jak píše USER47 nade mnou. Když pojedu na dovolenou do Řecka fotit brouky, nebo hory a oni mě zatknou, tak nebudu tvrdit, že tam fotím materiály pro válečnou simulaci. Aspoň mně teda přijde daleko bezpečnější říct pravdu, teda že jsem tam na dovolené a fotím brouky. A z té zprávy to vypadá, že to řekli hoši sami. Proto bych čekal do BIS, která má přístup minimálně ke stejným zprávám jako veřejnost, vyjádření úplně jiné.
  • Mother_of_god
    Grécku došli peniaze, tak budú požadovať ďalšiu pôžičku od EU za výmenu zajatcov :D
  • Náš "old sleeper " opět vypustil perlu
  • ZvacA
    Co kdo může koneckonců vědět - třeba si fotili "řecké" motejly do Army 3 a jeden z nich se ze záběru zatoulal zrovna nad vojenský objekt, sviňa jedna, a tak to zmáčkli v tu chvíli. No a než si zachycený momentek stačili vůbec prohlídout, tak už seděli za katrem.
  • x_ander
    Upřímně, ne že bych se Schwarzenberga zastával, ale pokud tam opravdu fotili vojenské objekty, nemohl to říct přesněji.
  • Nechcu prezradit ze uz special super ultra team je na ceste na ostrov a prevedie rychu in-out stealth akciu pod ruskom noci. ETA 12h
  • Starý chudáček Schlafenberg, co více říci k takto se vyjadřujícímu ministru zahraničí ...
  • zdeeneek
    "Doufám, že řecké úřady, že řecké vojenské úřady pochopí, že nemají co dělat se špióny, nýbrž s blbci."

To asi Karla prepadli novinare tesne po probuzeni a on nepochopil, ze se ho neptaji na veci ohledne poslanecke snemovny. *1*
  • Oh no!

One

and

Two

Are down!
  • Tak aspoň je tu námět pro další misi :D "Osvoboďte zajatce"
  • A proc , kdyby nekdo fotil u nas zakazane objekty, navic u tech objektu byly vyslovne tabule zakazujici foceni tak by mel taky snad problem .To neni tak tezke pochopit ne ?

Pokud nejsou spioni samozrejme jim dat poradny flastr a poslat s ostudou domu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší