Přejít na výpis diskuzí
Řecká policie zatkla dva vývojáře Army 3
11.9.2012 | Redakce Games.cz
419 příspěvků
-
Haha prej delaji jen na hre. To by BI nesmelo delat i na komercni verzi urcene pro Armadu !!!
-
Vyhoštění je běžný "diplomatický" trest v případě, že zájem na mezinárodních vztazích převažuje nad zájmem na uvrhnutí dotyčného do vězení. Proto bych ho navrhoval. Je to vlastně obdoba toho, když pro obžalovaného navrhuju "trest ještě podmíněný, ale s přiměřeně dlouhou zkušební dobou a dohledem probačního úředníka". *4*
-
Chtělo by to vysypat okolí článků jedem na krysy. To je podobnej živočišnej druh, tak by to mělo fungovat. *4*
-
Ta puvodni zprava cerpa z reckych medii a z informaci z ceskeho konzulatu. Mohlo tam klidne dojit k nejakemu zkresleni.
-
Nemel jsem tuseni kolik pravniku chodi sem na games *1*
-
Arogantny je Brusel. nie Ateny
-
známe média, viděli, že jsou od Bohemky, řekli si, co by v takový díře dělali, tak jim přišlo logický, že tam jeli ještě něco fotit kvůli hře.
-
To prohlášení BIS je v rozporu s původní zprávou, pokud tedy ta původní zpráva je skutečně původní.
"oba zadržení, které policie již včera vyslýchala a jejich případ postoupí prokurátorovi, pořizovali dle svých vlastních slov na Limnosu materiál do chystané vojenské akce Arma 3 pro Bohemia Interactive" -
Takhle se pánové dělá chytrá virální kampaň. Arma 3 bude brzo hotová a díky tomuhle o ní píše každej světovej herní web :)
Ale vážně přijde mi pitomý tady dělat závěry, když nikdo neví, co se stalo... -
I to vyhoštění je poněkud tvrdý trest, alespoň dokud neznáme všechny podrobnosti, tak nevidím důvod, proč by je vůbec někdo měl trestat.
-
Vyjadreni Spanela je komické. Kluci tam byli jen na dovolene, to urcite.
Pravda je takova, ze BI jim vylet hradila a meli za ukol fotit. -
Komicke je na tom, ze jsou obcane spojenecke zeme ( NATO ) narknuti ze spionaze pro dalsi spojeneckou zemi *1* , tak to ta nase slavna aliance asi zas tak spojenecka neni *3*
-
Ten zákaz je tam uveden jak? Cedulka od roku 98 nemá podporu v zákoně.
-
Kluci už delší dobu používají zkratku BI... BIS je přežitek z dob OFP *3*
-
Mě vadí tohle odsuzování, aniž je jasné, kdy fotili a co fotili.... aby se neukázalo, že ti blbouni jsou jinde.
-
Trest by přijít měl, protože porušili zákon. Ale netrestal bych je přísněji, než pořádně mastnou pokutou a prohlášením za personae non gratae. A deportací, v rámci možností poskytovaných evropským právem.
EDIT: Za předpokladu, že ta vojenská základna nebyla na snímku ve velikosti špendlíkové hlavičky, protože fakt fotili tu přírodu. -
30 let je z politického hlediska hodně dávná minulost.
-
Početní převaha ti v dnešní době opravdu nestačí.
-
Jsou to blbouni... v žádném státě se rozhodně nemají fotit vojenské objekty bez povolení. Dokonce bych řekl, že je i velmi riskantní fotit si stratgické objekty obecně. Tohle ví snad každý. Jejich zatčení je samozřejmě správné. Trest by ale přijít neměl. Mimochodem, kdesi jsem někde četl, že se to příliš Řekům moc nelíbí, že se jejich ostrov přenese do nějaké válečné hry.
-
Pane magistře kde jste studoval ?