Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak poslal je tam teda španěl nebo turek??? *1*
  • To je přece jasné na co - proti Turecku. A kdyby se znovu dostali do střetu s Turky, bude jim členství v NATO pravděpodobně hodně platné.
  • fotili přírodu, kolem vojenských základen *7*
  • rancor1223
    Spíš mizerná tragikomedie *1*
  • a ty jsi snas prosel teninkem CIA ze musez soudit kolik toho vim
  • A kdo říká že od nich dává ruce pryč? Bohemka je tam poslala fotit přirodu jestli se fotografové rozhodli vyfotit nějaký vojenský objekt jako bonus jejich chyba..
  • PR manager nekecá, zjisti si nejdřív fakta. Limnos je v podstatě hotový už loni ho ukazovali a říkali že pouze detaily budou upravovat. Je pravda ,že vyfotili tunu fotek ,ale to proto že fotili přirodu! Budovy a vojenská technika už je dávno udělaná.
  • Hmmm, koľko sa dá na takej "špionáži" asi tak zarobiť? A koho kontaktovať? *4*
  • Tak to bohužel nejsou zprávy, to jsou "zprávy" :))
  • Oni tam byli fotit detaily přirody, jestli si přitom vyfotili základnu tak jsou to blbci..
  • rancor1223
    Na Nově.
  • na nově
  • No hlavně nezapomeň co jsme tě v našem ústavu učili.

Po použití vždy spláchnout!
  • ve kterých?
  • Jsou tam cedule a ty mluví jasně, pokud někdo překročí zakázané pásmo, musí počítat s následky=vězení na jeden rok, pokuta a pokud by se vzpouzel nebo se choval agresivně, armáda může použít i zbraně...
  • Ano, udal jsem je já, pan magistr ... Ale oni si o to říkali, nemaj diplom jako já!
  • Inak je jasne ze dvaja fotografi asi nehrali dostatocne dobre Armu, pretoze keby hej, boli by tak vojensky naskilovany a nasimulovany ze by ich ziadni polisi nikdy nemochli dostihnut a zadrzat, v utajeni by prekzli aj cez ministrestvo.

Takze hosi, viacej hrat armu !
  • Petr ve zprávách :D...no aspoň nějak se ty hry dostávají do televize když nám zrušili Game Page :D
  • docela sviňárna vyslat tam fotografy a pak dát od nich ruce pryč
  • PR manager prostě kecá.

Na mě celá ta záležitost působí dojmem, že tam byli prostě na příkaz někoho z Bohemky aby získali materiály na který by jinak povolení vůbec nedostali. Otázkou je proč až teď , možná to byla příprava podkladů pro budoucí patch nebo DLC vylepšující realističnost ostrova, čert ví.

Že by si jen tak lezli do vojenskýho objektu a dělali tam tuny fotek a videí pro svojí osobní potěchu je dost směšná představa; tomu fakt nevěřím. To by to museli bejt opravdu pořádný blbci. *7*

Jsem vážně zvědavej jak se k tomu vyjádří vedení Bohemky, přiznají že je tam poslali nebo budou dál dělat mrtvýho brouka? Snad to pro ty dva skončí jen vyhoštěním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší