Přejít na výpis diskuzí
Řecká policie zatkla dva vývojáře Army 3
11.9.2012 | Redakce Games.cz
419 příspěvků
-
fotorealizmus :) ale nevim jak dneska ale za komancu kazde male decko vedelo, ze vojenske objekty se nefoti... :)
-
-
U nás se fotit z veřejných míst smí (od roku 98). Pokud bys byl v objektu, tak je to už jinak (platí vnitřní předpis).
-
-
To taky neni uplne pravda, napr. u ruzynske veznice je zakaz fotografovani tez a to je "jen" veznice, zadny vojensky objekt.
-
-
Ten zákaz je tam uveden jak? Cedulka od roku 98 nemá podporu v zákoně.
-
-
-
To jo, poměry jsou naprosto totožné. *7*
Stejně krom těch co to fotili a těch co je zatkli víme kulové co se fakt stalo. Každopádně myslím, že Turecká invaze nehrozí a řekové by to nemuseli tak hrotit. Když už tak teda zabavit paměťová média, vymazat je a vyhostit(lidi, ne sd karty)... pokud musí být tak hákliví. -
-
hlavně by řekové měli takový věci, jako je armáda zrušit, když jsou s HDP víc jak -16%. Japonsko bylo ve stejný situaci po II.sv a kam to dotáhli.
-
-
ja myslim ze by se melo zrusit cely recko
-
jenze japonci makaji 27h denne 8 dni v tydnu
-
-
Řeci podle papírově odpracovaných hodin aj třikrát tolik *15*
-
-
Srovnáváš nesrovnatelný.
-
-
A co oni potřebujou? Dyt si můžou všechno vypěstovat sami. My bysme taky mohli rozběhat domácí průmysl kdybysme chtěli. Kdybysmě chtěli, mohla by tu politika za něco stát. Ale my jsme národ ovcí. Řekové ještě hůř.
Co srovnávám nesrovnatelný? Řecko po 70. letech hospodaření od svého osvobození od německé nadvlády a Japanosko zruinovaný šlechtou, válkou a v troskách? Řecko si vyživuje armádu srovnatelnou s ostatníma Evropskejma zeměma. Na co? Jsou členy NATO. -
-
To je přece jasné na co - proti Turecku. A kdyby se znovu dostali do střetu s Turky, bude jim členství v NATO pravděpodobně hodně platné.
-
-
-
-
-
-
Schwarzenberg rules! *2*
-
-
Ano. Hraje to na "klukovinu", což je v této situaci jedna z nejlepších taktik.
-
-
Souhlasim, "blbec" je lepsi jak spion.
-
-
Bohužel musím souhlasit , tentokrát má pravdu .
Znepřátelit si lokální úřady ,fotit vojenské objekty a pak ještě přiznat že je fotí pro Bohemku je ...
Také se mi líbí jakým způsobem reaguje Španěl . Zakázat diskuzi na oficiálním fóru a od všeho se distancovat ? U nás mne to nepřekvapuje , ale z přípražských luhů a hájů bych čekal trochu jinou reakci . No hraje se tu o hodně -
tj vole ,takovej pičus!
-
-
To je fakt kvalitní názor. *7*
Doufám, že ještě nemůžeš volit. -
-
Právě že můžu ,ale špíš nevím koho *9*
-
-
Taky ho nemusim, ale tentokrat ma pravdu. Jestli opravdu pobihali s fotkaem kolem vojenskych obejktu tak je to vazne hloupost. Nicmene doufam, ze to budou resit nejakou domluvou pripadne pokutou, protoze o spionaz ocividne neslo.
-
-
jestli, jestli, jestli... nesuďte dokud se víc neví.
-
-
-
-
Kez by na dnesni podcast prisel nekdo z Bohemky, mohl by to byt po dlouhe dobe zajimavej fight club *4*
-
-
Dokážou to v české televizi , tak teď se ukažte také jako praví novináři ;)
-
-
Ještě štěstí, že nefotili Duka Nukema ten by je asi rovnou zastřelil. *5*
-
-
Lets rockk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
I hate pigs!
-
-
Nechcu prezradit ze uz special super ultra team je na ceste na ostrov a prevedie rychu in-out stealth akciu pod ruskom noci. ETA 12h
-
-
Ještě do roho pleť rusko, to bys tomu dal.
-
-
No držím palce a pevně doufám ze jim to dopadne jenom "tyty zlobivý kluku", ňákou tou pokutou a odevzdáním věškerého pořízeného materiálu ...
-
Tak aspoň je tu námět pro další misi :D "Osvoboďte zajatce"
-
"Česká konzulka v Řecku, Blanka Kovácsová, potvrdila, že ambasáda je se zadrženými v kontaktu, který se snaží přes navázat i Bohemia Interactive, jak nám telefonicky potvrdil dnes dopoledne Ota Vrťátko, PR manažer studia."
V tehle vetne konstrukci mam docela problem se vyznat ... -
problém je že ona to víceméně špionáž je no ... to že získaná data nepředají vládě ale rovnou vypustí na veřejnost na tom tolik nemění ... viz ta fotka v článku. Kdybych se o takovou základnu měl starat moc by mě nepotěšilo že je všechno tak reálně zdokumentované.
-
Odpadnem... čo tu čítam...
Neviem prečo by som nemohol navštevovať tento web, resp. kôli tomu, že som inej národnosti.
To, že slovensko deportovalo židov vo veľkom bol len výsledok politickej situácie a aj výsledok obrovského antisemitizmu, ktorý sa vytváral roky. (tak ako tu presne píše jeden nevraživí šlovek o Slovensku)
Historiu nezmeníš -> treba sa z nej poučiť.
p.s.: Pokiaľ by som mal niečo proti čechom, tak sem nelezem, tomu ver. ,) -
-
Dnešní Slovák je za Slovenský štát odpovědný stejně jako je dnešní Němec odpovědný za holocaust - totiž nijak. To samé platí o Češích a jejich "umožnění převratu v roce 48", což je pro změnu oblíbená rétorika slovenských nacionalistů. Nevím, jak vy ostatní, ale já jsem v roce 48 nebyl ani spermie ve fotrově pytlíku. Každého, kdo mi hází na hrb vinu za vítězný únor, protože mám v matrice napsáno, že jsem české národnosti, považuju proto za totálního trotla. Mutatis mutandis pak ve vztahu k ostatním národnostem. Stejně nekompromisní jsem ale v případech, kdy někdo naopak z důvodu příslušnosti ke "svému" národu zlehčuje nebo jinak zkresluje, co se v minulosti doopravdy stalo. Pokud se tehdy někdo choval jako sv.ně, není důvod ho šetřit, maximálně je vhodný to zasadit do kontextu a ukázat, že se možná choval jako sv.ně, protože se bál. Co se pak týče možnosti navštěvovat český web Slovákama - zakazovat jim to může len naozajstný kok.t. Ostatně zajímalo by mě, jak by se těmhle českejm vlastencům líbilo, kdyby všechny zahraniční videa o hrách byly pro náš region zablokovaný, nejlíp ještě s vysvětlením, že jsou určeny pro Američany/Brity/Francouze, a ne pro chlupaté komunistické opice z východní Evropy. To by bylo kňučení a bití se v prsa. *7*
-
Na to ser, všude na netu narazíš na spoustu kokotů. Čechy nadávající na Slováky či na Němce, Slováky nadávající na Čechy či na Maďary...nepřikládal bych tomu nějakou velkou váhu.
-
-
nebo čuníka co nadává na všechny..svět je zvláštní místo
Jenom vtipnej poznatek, nepřikládal bys tomu váhu ale řešíš to jak babka ve frontě.. -
Slovensko <-> Maďarské vzťahy su také... špecifické. :))
Ale v podstate máš pravdu.
-
-
"Pokiaľ by som mal niečo proti čechom, tak sem nelezem, tomu ver. ,)" kéž by vás takových bylo víc.
-
-
K článku:
Asi si mohli zaobstarať nejake povolenie na zmapovanie vojenských objektov.
Možno by im to neprešlo, ale tak asi chceli zariskovať a získať trošku viac materiálu, ako by dostali oficiálne.
to Pamětník:
Ale je. Väčšina. -
-
Kdyby požádali o povolení a to by nedostali a pak by fotili, sežrali by je zaživa. Když nepožádali o povolení, je lehčí říct, že to prostě nevěděli a dělali to jen pro mapku ve hře.
-
-
-