Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli on nebude problém v tom, že se pánové řekli jen že dělají pro BIS ...
    • :) A nezatýkali je snad dopočtoví státní zaměstnanci Řecka ? ... ROFL
  • Ano, udal jsem je já, pan magistr ... Ale oni si o to říkali, nemaj diplom jako já!
    • Pane magistře kde jste studoval ?
    • No hlavně nezapomeň co jsme tě v našem ústavu učili.

Po použití vždy spláchnout!
  • takhle se dela v bohence viralni marketing *1*
    ale jinaka jsou reci trosku zabednene horke hlavy takze kluky lituji
    • Představ si, že je rok 1936, Německo je náš úhlavní nepřítel a nějaký ňouma ze 3. země si tady fotí vojenské základny. Myslíš, že jeho zadržení je přehnaný akt? *7*
      • Experts! Facepalm!
      • v dnesni dobe je to prehnany akt protoze si za par kacek muzes koupit satelini snimky cehokoli a kdyby nepritel chtel tak si to natoci z letadla helikoptery z dostatecne vdalenosti tak aby nebyl podezdreli a dva typci s obycejnou kamerou a fotakem stejne nezikaji nic co by nepritel uz nevedel mimochodem mam osobni zkusenost s focenim vojenske zakladny v recku nastesti to skoncilo domluvou na miste *1*
        • Je vidět, že o zpravodajské činnosti nevíš vůbec nic. Ani v době satelitních snímků s rozlišením pár milimetrů, není špionáž přímo z území "nepřítele" zastaralá. A kupodivu se vždy agenti maskují jinou národností, než pro kterou pracují.
          • a ty jsi snas prosel teninkem CIA ze musez soudit kolik toho vim
          • No tohle by byl teda neuvěřitelně špatnej HUMINT :)
        • Právě už vidím, jak Turci posílaj dva čechy v kraťasích, košili a s foťákem ať pro ně nafotěj přísně tajný fotky s detailem na panty u vrat...
          • ja zase vidim Turecky generalni stab, jak v turbanech a takovych tech botach se zatocenou spickou sedi u sesitovanych kompu a s dabelskym smichem planuji pri hrani Army 3 invazi do Recka ;)
      • myslet si ze jsme 3 roky od 3. svetove valky, to je prehnany fakt
        • Inquisitor
          Aby ses pak nedivil.
          • ja bych se hrozne rad nedivil
        • Kdo tu něco píše o nějaké válce? Prosím tě. Šlo mi o ten fakt, že také přímo vedle nás seděl nepřítel a konflikt byl kdykoli možný. Stejně tak je to s Řeckem a Tureckem.
          • ty, prirovnal jsi kauzu k situaci mezi nami a Nemci v roce 36, coz ze jednak mimo, druhak to primo odkazuje na pocatky druhe svetove valky
            • Tikov
              Magister_Peditum: Chápal jsem to tak, že jde o přesné přirovnání co se týče focení- zdálo se mi v kontextu celkem jedno jaké jsou okolní vlivy a na situaci "dva odvěce nepřátelské státy" to sedí. Omlouvám se, že jsme chápal celý spor v rámci focení voj. objektů v době, kdy stále hrozí nebezpečí od dlouhodobě znesvářeného souseda.
            • Magister_Peditum
              Tikov: Oproti naší situaci v 36. se ta jejich dost podstatně mění. Řekové nejsou obklopeni potenciálně nepřátelskými státy, ani nemají na svém území pátou kolonu, co by se chtěla připojit k nepříteli, alespoň mám ten dojem. S Tureckem celkem jsou schopni spolupracovat, což se o nás v 36. moc říct nedalo. Jako zhruba je to dobrý příměr, ale za přesný bych ho rozhodně nepovažoval.
            • Páni, když to bereš tak jednoduše..to potom jsme skoro ve válce při každým mezinárodním fotbalovým/hokejovým utkání. A co teprve ve finále, to už dávaj pásy na tanky.
            • Jak je to prosím mimo? Byli jsme s nimi takříkajíc na nože? Byli. Ohrožovali nás? Ohrožovali. To samé je Řecko a Turecko. Pokud ti to připadá mimo, tak si doplň vzdělání, konkrétně jejich historii.
            • Tikov
              ne není to mimo je to přesné srovnání.
  • Takhle se pánové dělá chytrá virální kampaň. Arma 3 bude brzo hotová a díky tomuhle o ní píše každej světovej herní web :)
    Ale vážně přijde mi pitomý tady dělat závěry, když nikdo neví, co se stalo...
  • LOL, stejně jako USA před Pearl Harbor i BI obdržela varování:
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-wI-xd02JLAJ:forums.bistudio.com/showthread.php%3F138085-Greek-Military+&cd=4&hl=en&ct=clnk&gl=uk
    • A na tom fóru to smazali?
      • Pokrytci ...
      • jj, už to tam nenajdeš...
        • Hmm. Těžko říct, že kde končí snaha klukům ještě víc neuškodit, a kde začíná snaha pana Španěla ochránit firmu a vlastní... zadek.
          • jj, tohle není zrovna sranda... většina lidí si myslí "špionáž" blbost.. ale jestli měli hoši na kamerách ofocenou leteckou základnu. Vypověděli, že je tam poslala firma, co vyvyjí pěchotní vojenský simulátor... ten bude později dostupný "každému".... pan Španěl má asi co zachraňovat
            no a ty dva bude zase zachraňovat náš oblíbený pan kníže *3*
  • To oficialni vyjadreni to je hlina firma tvrdi ze s focenim nenam nic spolecneho a zamestnanci ze si to fotili pro praci.... *11*
    • Jako šéf by u mne hodně poklesl , ale na druhou stranu musíme pochopit že právě hraje Bussines poker morálka/nemorálka ..... věřím že z VBS měli větší vývar než z celé FLASHARMY.
      • Samozřejmě je to BS, ale musí prohlásit něco nezávadnýho aby zachoval jméno společnosti
  • Inak je jasne ze dvaja fotografi asi nehrali dostatocne dobre Armu, pretoze keby hej, boli by tak vojensky naskilovany a nasimulovany ze by ich ziadni polisi nikdy nemochli dostihnut a zadrzat, v utajeni by prekzli aj cez ministrestvo.

Takze hosi, viacej hrat armu !
  • Hmmm, koľko sa dá na takej "špionáži" asi tak zarobiť? A koho kontaktovať? *4*
  • Mě je spíš divný, že hra už je skoro hotová a teď teprve jde někdo fotit vojenské objekty co budou ve hře. Přitom jsem myslel že se už jenom ladí, a ne že tam budou dodělávat takové věci jako celé základny....
    • Nejdriv ma byt spustena beta s ostrovem Stratis. Ladeni s komunitou zabere dost casu. Tak nevim proc by to nemeli vyuzit na vylepsovani mapy Limnosu. Jako hrac budu za to naopak rad.
  • Turek by chtel utocit na recke ostrovy ? Rek i Turek je prece v NATO tzn. "spojenectvi" Myslim ze to je jen takova saskarna od obou to staveni si armad. V dnesni dobe utocit na sebe na tehle urovni nemuze nic prinest nikomu.
    • Jen hlupák by si myslel, že jsou to spojenci a kamarádi. Jsou v NATO, ale jeden druhého příliš nemusí a rozhodně to nejsou spojenci. Spíš se stalo, že jsou jen náhodou v jednom paktu. Nastuduj si něco o jejich historii.
      • spojenci mam v " " (uvozovkach)
    • Tikov
      Tam jsou kvůli Sovětskému svazu, nikdy jim to nebránilo se během své existence navzájem napadat (boje o Kypr jsou záležitost r 74, přičemž v NATO byly oba státy od roku 52.
      • To je pravda, Kypr jsem si neuvedomil. Ale i tak si myslim ze kdyby se Turecko chovalo agresivne dostalo by se do mezinarodni izolace a to by jim prineslo pouze ztratu. Prece jenom i kdyz jdou ted hodne nahoru ekonomicky i geopoliticky neni to uplne svetovy top hrac.
        • Jako kdyby o ně někdo stál.
    • Magister_Peditum
      K čemu útočit? Až Řecko vyhlásí bankrot, tak si ho Turci koupí. *3*
      • Turci? To těžko, už to má pod palcem Německo. Až vyhlásí bankrot, začne se to tam hemžit německy mluvícími exekutory *1*
        • Cahir
          Němci si ekonomicky pomalu ale jistě šéfujou Evropu, to je prostě fakt.
        • Magister_Peditum
          A proto dojde k Německo-Turecké válce. Bavorská klobása proti tureckému kebabu! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší