Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jo hold, byli to dobre placeni spioni, At tedka shnijou v base *1*
  • Ia! Ia! Cthulhu Fhtagn!
    • dexempo šunkoplex!
  • Coffin.Corner
    Hlavně ta reportáž mimořádného zpravodaje Radiožurnálu je důležitá. Sice vyvolává spoustu dalších otázek, ale po tomhle jsem optimističtější, tedy za předpokladu, že z celého případu nechtějí řekové udělat divadlo pro odlákání od svých vlastních problémů.
  • Podpora od Total-Biscuita
    http://www.youtube.com/watch?v=Xi-MAQT5mUg&feature=player_detailpage#t=31s
  • Já být nimi, tak z trucu už na Limnos nikdy nepojedu.
    • USER47
      Heh, myslím, že to je zrovna moc netrápí. V nejlepším případě je Řecko vyhostí a stejně jim zakáže vstup do země:).
  • Jinak chápu to správně, že těch "14 fotografií" je těch 14 framů, z toho krátkého videozáznamu, který si řekové vyjeli?
    • Krátkého?
      • Tak celý záznam asi bude delší, ale pokud na celé nahrávce našli řecký benga jen 14 (nebo 7) framů závadného materiálu, tj. vojenské objekty se objevily ani ne na vteřině z celého videa, pak ano... krátkého.
        • No jo, ale jak už jsem se tu s někým dohadoval, nikde nikdo snad netvrdil, že by těch 14, 7 nebo kolik snímků byly jediné. Co jsem tak nějak ze začátku pochopil, tak to bylo jen pár vybraných.
    • smejki
      podle jedněch zdrojů jde o 14 framů z videa, podle jiných (novějších) o 7 framů + 7 fotek.
  • K té zakázce Pentagonu, podle mě měl pan Podroužek na mysli kontrakt pro US Army, kde výběrko stále trvá, zatímco vy píšete o kontraktu pro US Marine Corps. Mariňáci a Armáda, to jsou ve Státech dvě samostatné složky, což platí i pro tato výběrová řízení.
  • Na světe je tolik nespravedlností, tolik lidí sedí a umřelo omylem a to byli i důležitější osobnosti tohodle světa. Proč o těhlech máme poslouchat pořád do kola? Ať se z toho vykroutěj, jsou v tom sami stejně tak, jako se do toho sami dostali...
    • zdeeneek
      Ses na webu, tady nic poslouchat nemusis. Pokud si o tom nechces ani cist, nikdo te nenuti klikat na clanek, kterej te nezajima. Ani psat do diskuze nemusis.
    • neboj jakube, kdyby někoho náhodou v budoucnu napadlo ti pomoct s nějakou nepřízní osudu, tak já mu to rozmluvím, že se z toho rád vylížeš sám. z tvé logiky, když pomoc nenajdou všichni tak si ji nezasliuží nikdo?
  • Osobně také nevěřím, že jsou zadržování bez důvodu.Ať už špionovali pro kohokoliv, tak si zaslouží trest.
  • Psali to na iDnesu, tak je to jistojistě pravda. Co bude příště? Opřete se o informace z AHA nebo z Blesku? Celkově se nedá říct, že bych úplně stál na straně troubů, co si tohle zpískali/nechali zpískat, ale to, co předvádíte vy jako redakce v tomhle ohledu, to začíná bejt docela sílná kávička.

Být vámi soustředím se na informace kolem her a tohle už nechám na pokoji, jinak si ukrojíte solidní porci novinářský ostudy. Nebo na to máte alespoň náběh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit