Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    ono je vcelku jedno, jak jsou na tom jinde, nikde nejsou svatoušci, všude jsou jen lidi a lidi u moci jsou v drtivé většině vždy zkažení a začnou hledět hlavně na své zájmy... je tedy úplně jedno, komu lezeme do zadku, měli bychom být hlavně suverénní stát, který má vlastní hlavu, vlastní názory, a který ctí základy etiky. ono není ve většině případů těžké rozhodnout o tom, co je špatné a co je správné, pokud jsou nahoře ti správní lidé. s tou bandou šašků ve vládě je to samozřejmě utopie a řešit politiku v diskuzi na internetu taky nemá valný význam...
  • ale mohli proč by ne, ale nedivím se Řekům že jim nevěří
  • Kronoss1
    Já bych spíš řekl, že ty pluska nejsou kvůli Rusku, ale kvůli podpoře chlapců z BI. Bohužel jsou stále lidé, kteří si myslí, že Rusko je odpověď na všechno. V Rusku se vývoj zastavil u holícího strojku a to je poněkud málo. Ale jak říkám, ať tam jede žít. Až na něj budou na silnici střílet, protože někoho omezil, tak ho tady máme zase zpátky.
  • MrSanta
    Zrovna toto mě nechává mě klidným. Tady to s těma +/- bývá kolikrát hodně zajímavé. Že dostane tupý názor plusko je tu celkem běžné. Mě spíš děsí, že podobní lidé mají hlasovací právo *15*
  • MrSanta
    Proč by, kurník, nemohli vyrazit na dovču bez manželek a dětí? To není nic moc neobvyklého. Navíc tahat na dovču do Řecka malé bambino není zrovna ideální. Když už něco, tak bych se pozastavil nad tím proč vůbec na dovolenou jezdili do Řecka. To už i snad to Lipno by bylo lepší *3*
  • MrSanta
    V Rusku žádná demokracie není. Panuje tam car Putin. Kdo se mu znelíbí má smůlu. V lepším případě skončí na Sibiři, v tom horším zmizí a zůstane zmizelej. A spravedlnost v Rusku - to je snad žert.
  • Sakra, já se to bál napsat xD

edit: Ale nemusíme chodit daleko, stačí se podívat na diskuzi k článku na http://zpravy.tiscali.cz/i-stredni-cechy-bude-pod-vladou-cssd-a-kscm-204143 , jenže o tom by se podle mě nemělo bavit na herním webu, z toho nemůže vzniknout nic dobrého...
  • já se chci zeptat na jednu věc když je zatkli proč nezatkli i jejich děti+manželky? Nebo tam snad byly jak tvrdí na "dovolené" jako dva kolegové z práce jo? Mají malé děti a nevemou je k moři do Řecka, jedou dva kamarádi na dovolenou.... Pracujou pro firmu co vyvijí vojenské simulátory pro armády a fotí vojenskou základnu....To by nesežral ani ten největší naivka*1* A taky by všichni ti jejich zastánci mohli ukázat fotku těch jejich foťáků aby to místo turistického kompaktu nakonec nebyli profesionální zrcadlovky....
  • janchor
    Děsí mě ty pluska pro Xcomika. To se nám ta kremlofilie hezky šíří..
  • MrSanta
    Nějako se to zamotává. Jsem zvědav jak to celé dopadne.
    Osobně ve špionáž moc nevěřím, celé mi to přijde jako politická hra s nějakým účelem. Nakonec to, doufám, dopadne tím vykázáním z Řecka a zákazem vstupu na xx let. Možná nějaká pokutička a hotovo.
    Scénář dvou herních vývojářů z ČR poslaných turky do Řecka provádět špionáž se mi zdá hodně nepravděpodobný.
    Z výroku kmeta šéfujícího našemu zamini ze začátku kauzy se mi dělá nevolno ještě dneska.
  • Blue.Shark
    Bez mediální masáže by tam hnili o hodně dýl. Chce to víc reality a míň Jamese Bonda. Pak si gratuluj.
  • Teď si dáme šunku!
  • Netroufam si soudit jestli je na te teorii o utoku konkurence kus pravdy. Ale i kdyz tuto informaci ponecham uplne stranou vychazi mi z toho pekne svinstvo. Jak si regionalni politicky blbecci nekde v zapadakove dokazi s vyuzitim tajnych sluzeb a zneuzitim normalnich lidi nahnat trapny politicky body a odklonit pozornost od problemu kere maji na svedomi. Recko ma na kahanku. Politici tam musi poustet do kalhot kudy chodi. Ja jenom drzim klukum palce at se je podari z te balkanske zumpy dostat drive nez se to tam zvrhne ve vojensky puc. *10*
  • *8*
  • x_ander
    Tak pokud ty máš nějaké zaručené info, že to je jinak, tak si to rád poslechnu. A čemu narozumíš na frázi "pokud by jen polovina těchto informací byla pravda...", kterou jsem svůj příspěvek začal? ňoumíku...

Pokud by skutečně bylo prokázáno, že ti dva jsou špióni, tak by mě to sice dost překvapilo, ale samozřejmě dobře jim tak, zaslouží si být odsouzeni. V současné chvíli to ale vypadá tak (ano, vycházím z informací z médií, asi jako všichni momentálně, a vím, že média rády překrucují, proto píšu "kdyby"), že nějaká komise rozhoduje bez toho, aby měla nějaké solidní důkazy. Což je v právním státě úplně mimo. Kdyby mělo Řecko alespoň nějaké důkazy o tom, že ti dva opravdu mají kontakty s Turkem a na tomto základě jeli do Řecka, přičemž mají ve foťáku fotky nějaké vojenské základny, tak neřeknu ani zbla. Ale zavřít do vazby dva turisty jen proto, že nechtěně něco natočili, to je prasárna. A pro rýpaly - pořád to beru "kdyby". Nevím, jak to je ve skutečnosti, ale věřím, že kdyby nějaký solidní důkaz proti nim existoval, tak by se s ním Řekové už dávno vytasili. Já si prozatím ve svém názoru vystačím s presumcí neviny, na kterou řecká justice evidentně sere.
  • Tak to dá snad rozum, že nebude číst každý lejstro. To není v silách jednoho člověka, od toho je ministerstvo plný lidí. Navíc známe jak to chodí z Jistě, pane ministře :)
  • K tomu co říká Schwarzenberg - z informací někoho, kdo na ministerstvu pracoval můžu říct, že ten dědek často vůbec neví co dělá, to zahrnuje například podepisování důležitých listin bez čtení a pochopení významu... Každopádně zbytek lidí tam se určitě snaží a já držím chlapcům z BI palce ať je to brzy za nimi. A pak by mohli udělat hru kde na řecko spadla atomovka.
  • Tyhle zprávy jsou přesně pro ňoumíky jako ty. Něco si přečtou, nemají nejmenší tušení jestli a co z toho je pravda, ale hned si udělají závěr a ještě hrdinně nepojedou na dovolenou do Řecka. LOL.
  • x_ander
    Tak pokud by jen polovina těchto informací byla pravda, tak jsou Řekové neskutečná pakáž. V životě by mě nenapadlo, že něco takového je ve vyspělém (ehm...) státě možné. A ačkoliv jsem plánoval do Řecka na dovolenou, tak na ně se*u. Je mi jasné, že takový bojkot jednoho turisty neznamená nic, ale pokud se Řekové takhle hodlají chovat k cizincům, tak se na ně za chvíli vykašle celá Evropa a můžou to zabalit úplně...
  • Copak? Máme problémy s rozdílnými názory? _l_

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit