Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čistě technická. Ty jsi někdy v Číně byl, že víš, co se tam děje?
  • rešite to jak kdyby dnes a denne neumirali nespravedlive tisice nevinnych lidi treba v cine, africe a pod. maji stesti ze vubec s nimi bude vedeny proces pred soudem. proste civilizace končí za hranicemi stredni evropy.
    proč se tolik neresi kolik lidi je zavrenych nebo popravenych bez procesu v cine
  • Xcomik
    1) Vlastněj cca 30% Facebooku a cca kolik nějakých 15-20% dluhopisů USA? Mají na mercedesy? ASi moc na youtube nekoukáš vid? Co třeba že se tam dělaj každoročně srazy v luxusních supersportech nebo co třeba vesmírné lety které si USA u nich platí? Říká ti něco Marussia B2 ? Asi né co? Ty jestli si byl v Rusku tak já byl v číně vole *1* !
    2) Afghanistan 25-30 let na zpátek Čečna + Gruzie vyvolaný spor CIA je to na netu tak tu netlachej majstre!
    3)Jop na tohle doporučím Obchodním se smrtí. Zákládá se na pravdě :-) Jup ty seš chytrák ušatá až se tady kácím pod stolem
    4) No ještě abys na to reagoval čeče to už bych to asi nerozdýchal
    5) Hele už ti někdo řekl že od poloviny let 90 je rusko jiným státem než za komančů krom vyvolaných sporů ze strany CIA a starého SSSR nemáš nic čím bys přispěl ty mudrci jeden!
    6) *1* Bavíme se prosimtě o Islandu? O investičních a bankovních firmách s nálepkou USA které za podpory tehdejší vlády málem dohnaly do krachu tento stát?
    7) Leninismus, Stalinismus a celkový komunismus. Dneska je 21 století pako tak si to laskavě uvědom je mi jedno co tady bylo před 80 lety součastnost je součastnost a dejme tomu posledních 20 let ve kterých sem žil
    8) stejné jako rekace 7)
    9) jaký "a" Nebýt těhlech peněz tak bys za dva roky byl rád kdybys sehnal práci technických služeb. Kdyby je tam nenalili tak by za 2 roky jak řecko tak špaňelsko krachlo italie by šla za další dva roky taky ke dnu a slováci by se v Euru hodně špatně vykoupali.
    10) Zatím co tys tu vychrlil úplná zdrcující fakta! PS: Není ti pomoci!
  • x_ander
    lugal: A kdybysme místo toho hltali tvoje nesmysly, ktere tu tlacis, tak by to bylo správně? O věci víš taky velké kulové, resp. akorát to, co všichni ostatní. Jen jsi z nějakého důvodu neochvějně přesvědčený, že to jsou špioni a dobře jim tak. Nikdo je tu nehájí (aspoň jsem si nevšiml) tím stylem, že jsou 100% nevinní. Ale za téhle situace, kdy nikdo nic pořádně neví a sami Řekové jenom mlží, je důvodnější předpokládat, že ti Češi jsou nevinní - alespoň do doby než se prokáže opak. Což je základní zásada justice všech vyspělých států, Řecko to ale evidentně neřeší.
  • Keyz
    Turci budou požadovat demontování tureckých záchodů na území Řecka! *3*
  • Keyz
    Taky jsem psal jednu komickou situaci a neříkám,že byli celou dobu na nic.To rozhodně ne.
  • Chudák Turecko. *15* Zhorší si sousedský vztahy díky nepozornosti českejch turistů a paranoie Řeků *15*
  • Shania
    UAV jsou na monitorovani a pruzkum v realnem case, rizeni delostrelecke a palebne podpory, rizeni operaci, pripadne okamzitou likvidaci cilu, ne na spionaz.

Pripad mi prijde jako fraska, ale na druhou stranu nemame vsechny informace, takze to ve skutecnosti muze byt uplne jinak.
  • ty si pekne oblbnuti chlapče...amerika ani americania v podstate neexistuju je to len umely vytvor...imperialisticke sv.ne nicia vsetko co funguje viz Kaddafi,
  • Minimálne preto, aby si zvýšil ratingy počúvanosti. *7* A samozrejme Schwarcenberg potvrdil, že nejaký reportér čítal spis. A ešte k tomu sa môže zaručiť, že ho čítal celý a kompletný, nie len časť, do ktorej mu povolil nazrieť obhajca.

A žiadnemu gréckemu reportérovi do spisu nedovolil nahliadnuť nikto, ani sa to žiadnemu inému Grékovi nepodarilo, aby to mohol povedať tlači.
    *15*

Ty si mimo. Ale na druhú stranu si presne ten materiál, ktorý ich obhajoba a podvodnícke sos stránky potrebujú. Slaboduchý jedinec bez schopnosti kriticky hodnotiť informácie, samostatne rozmýšľať a hltajúci nezmysly, ktoré sú mu naservírované. Stačí mu trošku poštekliť nacionalistické cítenie, ukázať zopár fotiek s detičkami a mamičkami a už má jasno.
  • Xcomik
    Vidíš jak si hloupej já přece nepsal nic o tom že rusko je nej ale že oproti západu tam aspon funguje nějaké sociální cítění a nejsou to řadu let už žádní dobyvatelé. To jedině ty tady děláš pro změnu z rusů padouchy. Na druhou stranu tvoje reakce je houby houby nic. Jak je vidno nemáš nic čím bys podpořil svoje tvrzení takže jediný kdo tu plácá si asi evidentně ty.

janchor@tiscali.cz - Tys tomu dal čoveče na p*del :-) Takže oni oficko kritizujou Bělorusko a Severení Koreu ale podle tebe to podporujou čoveče no comment. Raději dělej nástěnky a politiku nech politikou neb tak hloupý komentář se fakt často nevidí. Jako jestli čekáš že budou jak amící a budou tam posílat vojska tak to se načekáš. Je mi jasný že by kdejaký stát kdyby jim tam teroristé odpálili třetinu letiště tam vletěl ale rusové jsou skrátka více klidnější
  • MrSanta
    O špionáži pro Turecko, pokud vím, se píše i v Řecku. V tamních novinách je to už nyní jasný případ - dva češi prováděli špionáž pro Turecko.
    Jo ty píšeš o tom provokatérovi. Toho jsem nemyslel. Nebo to má být jedna osoba? Jsem z toho zmatený.
    Mám na mysli tlak na úřady, aby byla lepší informovanost veřejnosti, urychlení řešení případu (viz čekání přes 2 měsíce na slyšení o propuštění z vazby), celkově nastolení lepších podmínek pro zadržované a dále sdělení přesnějších informací. Zatím to vypadá, že jsou obivněni ze špionáže, protože udělali pár fotek nějaké vojenské základny (což mi přijde poněkud přehnané). Možná také dodržování jejich práv - co tím myslím? Nejsem si jistý, jak je tomu v Řecku, ale bývá běžné, že je povinnost zajistit obžalovaným tlumočníka a dále přeložení oficiálních dokumentů (viz rozhodnutí v řečtině) do rodné řeči obviněných. Řecko není bananistán a je členem EU, takže se domnívám, že tyto prává tam stíhaní mají také. Můžu se mýlit.

Na vyjádření právníků ani dalších stran neberu ohled. Buď zde na games nebo na jiném webu jsem se dočetl, že měli fotografovat objekt, který je zakázáno fotit a je na to upozorněno cedulí. Měl jsem za to, že tato informace je všeobecně známá. Že jí někdo ignoruje není můj problém ani problém webu. Já jsem se jí dočetl.

"Moje" oficálně známé informace jsou: 2 vazebně stíhaní češi jsou v Řecku obviněni ze špionáže kvůli fotografování vojenských objektů, jejichž focení je zakázáno a tento zákaz je viditelně oznámen na ceduli.

Nelíbí se mi čekání na slyšení o propuštění z vazby, nelíbí se mi jejich zadržení v nevyhovujících podmínkách a nesouhlasím s tím, že jim oficiální písemnosti nejsou poskytnuty v jejich rodné řeči. Navíc mě se*e vyjádření ministra, že se jedná o dva blb*e, kteří fotili co neměli (nebo něco v tom smyslu).
    Jenom pro přesnost - nezastávám žádný závěr ohledně jejich vinny nebo nevinny.
  • No vzhľadom na to, že išlo o rovnakú tajnú službu, čo celú WW2 udržala nacistov v presvedčení, že enigma je nepriestrelná, a napriek tomu pomocou nej vedela o všetkých pohyboch wehrmachtu a fakticky pomohla spojencom vyhrať vojnu...
  • Pohled z druhý strany:
    1) Rusko patří mezi nejbohatší státy téhle planety :-) Přitom v devadesátých letech před nástupem Putina neměli lidi ani na chleba. ... Ano, teď těch 10% nejbohatších Rusů má i na mercedesy.
    2) Ano, už pár let nikde neválčilo. Předtim jen Afgánistán, Čečensko, Gruzie, atd.... to se dá najít dokonce i na wiki
    3) Rusko si vetuje všechno jen aby se cítilo důležitě. Přitom se stačí podívat čem po sobě 90% světa střílí.
    4) Tohle ani nepovažuju za argument, takže na to nemá cenu reágovat.
    5) Pokud vim, tak Rusko nikdy na nějakou radu nebralo ohledy...na jakýkoli mezinárodní organizace...a vtrhávalo si kam chtělo, kdy chtělo
    6) O tunelování si promluv třeba s Moldavanem, Bělorusem, Arménem, Ázerbajdžáncem, atd
    7) A kdopak vyvolal naprosto zničující nejen hospodářskou krizi po celý východní Evropě, ze který se jak samotný Rusko, tak i všechny postižený země doteď nevzpamatovaly?
    8) Kdo dotoval Írán pro jeho válku s Irákem, KLDR, Barmu?
    9) a 10) jsou další spekulace
  • Erien
    Ano řecké media čerpající z ničeho, píšou že jsou na půl Turci a že mají specialní špionskou techniku, to oficialní opravdu není. Věřím v serioznost Radiožurnálu, nevím proč by někdo vymýšlel, že četl soudní spis, protože až nastane soud, jednoduše se to ověří. Navíc to celé potvrdil i Karel Schwarzenberg. Ale bavit se s bláznem, který žije ve své realite nemá smysl.
  • Keyz
    Zvláště když si borci z tajné služby nechají podplatit anebo jsou totálně na mimo.

To mně připomnělo komickou situaci britské tajné služby když podávala zprávy o tanku Tiger.
    Spletli hmotnost i pancéřovaní ale hlavně si mysleli že krom hlavní zbraně (kterou také spletli) má ještě dva 20mm kanóny v samostatných věžích a údajně to celé ovládá 18 lidí.
    *1*
    Ten kdo to čet se musel po*rat strachy když si takové vozidlo představil
  • ty máš i problém pochopit psaný slovo soudruhu, tam neni o tom, že vyjádření novináře je "oficiální" ale že měli možnost nahlédnout do spisu a pochybuju, že (nebo vlasntě možná ne) má řecko na případ 5 různých spisů který se každý liší v závěrech...fantazírovat ti sice jde dobře
  • To je marný, tys nečetl lougala, že todle všechno je konstruovaný, protože český média z nich dělaj obětní beránky? Lugal chce krev špionů, toho argumenty a zdroji nepřesvědčíš...
  • Xcomik
    Tak to jsme oba žili asi někde jinde viď? :-) Notabene já tam dost často mám cestu tak klidně povídej a já tě milerád opravím

Reagovat totiž na každého chytrolína sálodlouhým sledem informací dost vyčerpává
  • To už je niečo, keď sa vyjadrenie novinára považuje za "oficiálne."

Zvláštne, že "řecká média, která jsou o vině obou Čechů přesvědčena," sa za "oficiálne nepovažujú. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší