Přejít na výpis diskuzí
Red Faction: Guerilla otevřela své srdce Steamu a zbavila se Games for Windows Live
6.11.2014 | Ladislav Loukota
47 příspěvků
-
Skoda, ze uz to davno nikdo nehraje.
-
Táto služba už dávno mala zhynúť.
-
-
Spíš nikdy neměla vzniknout.
-
-
Čekám na Dirt 3, Dark Souls, RE5, Dead Rising 2 a další. Snad se to tam někdy dostane.
-
ja mam steam vicemene od jeho spusteni, kdy nam hracum CS byl z prechodu z 1.5 na 1.6 vnucenej... zpocatku to bylo peklo, ale dneska to je naprosto spickova zalezitost. krabicovy verze her uz bych nekupoval (i kdyz mit tu krabici je asi fajn), navic steam slevy a slevy v ruznych obchodech po internetu, kdy si novejsi hry koupis za hubicku (wasteland 2 koupen za cca 16 euro v dobe vydani), to na konzolich nenajdes. za me musim rict, ze Steam je bezva...
-
-
Pro napis SLEVA, AKCE nebo ZDARMA vetsina lidi klidne proda dusi a zahodi idealy :-). Od nejmladsich az po ty nejstarsi.
-
Přesně tak. Je to platforma, která není dokonalá, ale neustále se zdokonaluje a už nyní nemá k dokonalosti daleko. Tvůrci spolupracují s komunitou a za měsíc udělají tolik změn/úprav/novinek, co EA s oridžinem nezvládla od dob jeho existence.
Mě např. Steam naučil před už hodně lety kupovat hry (nejen ve slevách). Funkce steamworks mi dá do hry přidanou hodnotu (matchmaking s přáteli, achievementy, workshop, diskuzní fóra, ....), kterou mi jiné rádoby platform nebo non-drm tituly zkrátka nedají.
-
-
cekam kdy to odendaj od Dirt3 abych si to mohl konecne v klidu zahrat :X (na steamu)
-
-
Robia na tom od aprila? No lol
http://forums.codemasters.com/discussion/207/dirt-3-gfwl-problems-faq
-
-
Ještě umrtvit Uplay a bude opět spokojenost vůkol ...
-
-
Uplay aspoň funguje pořádně mimo UK a USA
-
uplay bych rozhodne do jednoho pytle s gwfl nedaval. Uplay neni duvod rusit, gwfl ano.
-
-
super.. já teda hlavně čekám na Dark Souls u kterého se mi zobrazují už zamknuté achievementy nově a někdy během listopadu by to mělo migrovat, tahle služba byla jeden velký omyl a jsem rád, že se zpětně i starší hry toho zbavují
-
Cekal jsem bandu konzole tupounu s vidlemi a pochodnemi vyhlasujici do sveta svuj nekoncici hon na carodejnice a nasel jsem bandu konzole tupounu s vidlemi a pochodnemi vyhlasujici do sveta svuj nekoncici hon na carodejnice.
Uz i ty diskuze na games.cz zacinaji byt nuda. -
-
Myslíš klávesnicové myšové hrdiny ... snad to tady nechceš zabalit ? Já tu jsem už přes 2roky, ješte mne to tu zdaleka neomrzelo. *4*
-
-
Spíš jenom dva roky ne? :)
-
-
Už 50% populace mne má plné zuby, ted si vem kdybych tu byl už třeba 10let. ( Což bych se ale musel asi narodit, o těch +-10let dřív mít pc dříve...)
-
-
-
-
game for windows crap steam je proste TOP
-
Skvělá hra, ta destrukce je boží. Dohrál jsem GFWL verzi bez problémů, ikdyž je fakt že jsem musel čekat půl roku než vydali patch co řešil nějaké problémy.
-
-
mazej zpatky na pctuning
-