Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na toto se vážně těším a sem nesmírně rád že se RO2 nenechala zprznit od konzolí a je jen PC only :)
    • Kde by jsme už byli bez kozolí *1*
      • no jen jestli by byly bez konzoli prachy :) ... inak kazdy titul vyvijeny pro PC potesi .. uz jen tim potencialem co se tyce , hratelnosti, hernich principu, ovladani, grafiky, atd. ... staci si porovnat PC only tituly a multiplatformni hry za poslednich 10 let .. i kdyz na konzolich jsou 3 hry ktere docela zavidim ..
        • Killzone ? *1*
          • nebo gears of war 2, 3 ach jo *9*
            • Killzone vubec :) .. napadaji me vlastne jen dve .. Uncharted a Metal Gear Solid ..
  • Doufám, že tam bude aspoň trochu realisticky pojatá střelba a chování zbraní. Kdo má furt hrát ty CoD či Medaly, kde zbraně vůbec neskáčou, jsou přehnaně přesné a vůbec zabít někoho je velice jednoduché. Jen aby nějaký klučina s gamepadem něco trefil. To potom to střílení ani moc nebaví, což je kritický nedostatek u hry, kde jediným prvkem hratelnosti je střílení panáků.
    • Myslim ze o realisticky pojatu strelbu sa tu bat nemusime. :) Este si spomenies, ked budes po kazdom vystrele musiet stlacit tlacitko znova aby si natiahol zaver pusky. ...a budes to milovat.
    • Vyzkoušej klidně první Red Orchestru... už tam to není žádná procházka rájem.
      • Tak jest, alebo ak z modernej doby, tak odporúčam free source mod Insurgency, ten tiež celkom ujde.
  • Tohle bude MP only nebo bude i nějaká SP kampaň. Single by mohl být zajímavý *4* . Každopádně se těším. Big up Tripwire! Konečně se někdo odhodlal udělat něco pořádného na PC a né jenom debilní konverzi z konzolí.
    • Sp i Mp
  • Prva redorchestra mala genialne prepracovane mapy, narocnost odplasila pubertakov a pokial ste si zahrali klanove zapasy, tak uz ste tu hru nemohli prestat hrat, ci uz ste hrali pechotne, tankove ci kombinovane mapy. Dvojka nas dufam nesklame.
  • Co se pěchotních soubojů týče, tak nic realističtějšího než první Red Orchestra tu nebylo. Flashpoint byl realistický pouze v tom, že hráč měl určitou volnost pohybu a rozhodování, všechno ostatní už tam bylo značně očesané a o nějaké velké realističnosti se bavit vážně nedá.

Pokud bych měl vybrat jednu jedinou věc, ve které je RO nepřekonatelná, tak je to podle mě feeling se zbraní. V té hře prostě víte, že máte v ruce zbraň, která funguje, kope a střílí kulky přesně tak, jako její skutečný vzor. Hrozně se mi líbí, jak po každém výstřelu z bolt-action pušky, musíte kliknutím natáhnout a vyhodit nábojnici z komory, to hodně přidává na pocitu ze střelby. Navíc autorům se podařilo velmi dobře vyladit i odezvu na myši, takže máte skutečně pocit, že držíte flintu, která má určitou váhu a nemůžete s ní jen tak tupě cloumat ze strany na stranu. Navíc absence zaměřovacího křížku a nutnost střílet přes mířidla (samozřejmě jde se trefit i od pasu, ale chce to obrovské štěstí a trénink) a možnost opření si zbraně o jakýkoliv pevný předmět, je prostě paráda. Dokonce i práce s bajonetem se chovala realisticky a to je co říct.

RO2 je pro mě nejočekávanější hra, slibuje vylepšení v těch oblastech, kde první RO pokuhlávalo - nešlo zničit prostředí (i dřevěný plotek znamenal dokonalé krytí) a tankové souboje nebyly tak realistické jako ty pěchotní.
  • Copak Red Orchestra 2 z druhý světový , pche to mě moc nebere, ale Mod In Country: Vietnam který se pro Red Orchestra 2 připravuje z války z Vietnamu to bude teprve maso : http://www.incountrymod.com/ *3*
    • to ja jsem naopak rad,ze je tu zase najaka hra z 2.sv,tech ze soucasnosti je v posledni dobe az moc :-P
      • Já už se taky s chutí vrátim do WW2 .Poslední dobou je ta moderní doba už nudná.
      • ahola
        Vietnam přeci není z týhle doby, nebýt poslední hry Bad Company2 : Vietnam nebylo by tu pořád nic, na takový hry se prostě zapomíná :)
        • sak jasny,ja taky nemluvil o vietnamu :-P
  • LTM3
    Bude to MASAKR :D
  • To je ono, konečně se někdo nebojí do hry přenést trochu té autentičnosti od ( snad ) věrohodného prostředí i chování zbraní a postav, ostatně jako předešlé RO s ještě více zásadními úpravami. Teď jen doufat, že to dopadne dobře i se samotnými hráči, kteří budou spolupracovat a ne si bojovat na vlastní triko,honit fragy a vůbec přenášet různý podobný manýry z arkádovějších bojišť...
  • Snad to něčim nepodělaj..první díl uměl navodit válečnej pocit jako žádná jiná hra..nepamatuju se že bych se v jiný hře krčel strachy v zákopě :D
  • pěkný *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit