Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nu vidíte...samá chvávla ale já jsem jaksi mimo....já jsem majitel Ro 2, RS jsem taky hrál...ale stejnak ta hra mne nějak nechytla...grafika je naprosto tragická, hratelnost ubohá....jediná atmosféra je na vysoké úrovni....ale jestliže hra někomu dodala co hledal a baví ho, tráví u ní spousty času je to jen dobře, mne osobně nechytla vůbec a beru jí více méně jako vyhozené peníze...
    • Tak grafiku bych neviděl jako vyloženě tragickou, ale určitě není dobrá, UDK je prostě příšerný engine, mně osobně spíš vadí velmi krátká životnost hry, dopředu vás ženou jen achievementy, boje jsou díky malým mapám velmi stereotypní atd.
  • Škoda, že nevznikol nejaký mod na WWI, tejto hre by sadol ako riť na šerbel...
  • Spolu s Ro2 moja najobľubenejšia multiplayerovka. Je fajn, že to spojili dohromady a tak si hráč môže vybrať podľa nálady či chce bojovať v mrazivom Rusku, alebo v pálivej džungli. K dokonalosti snáď už chýba len japonský tank na nejakých väčších mapách.
  • No, já to mám tak napůl, mnohem víc než v RO2 se mi líbí rozdělení národů, ale map jsou až na Peleliu pro mě spíš zklamání. je to teď docela koridor. Asi nejvíc mě ale mrzí, že je strašně málo serverů na Classica.
  • Dekuji za recenzi, hra je bozi, jen dodam ze chybi mapa Betio, kterou zatim nevim proc nepridali. :(
    • Není tam protoze jedna strana byla ve vyhode vice nez druha. Stejna tak jako ostatní chybející mapy ci tunely na Iwo Jima. Proste balance.
  • S recenzí se nedá nesouhlasit.Prostě nadprůměrná a poctivá hra za solidní cenu, ale musím souhlasit, že původní Stalingrad mám mnohem raději.
  • Osmička jak vyšitá. Žehrám nad tím, proč již nelze udělat "těžkopádný" multiplayer, kde zbraně kopou, zranění jsou zranění, žádný úkryt nevydrží věčně atd. Naposledy jsem toto zažil u Vietcongu. Ač jsem pak více než dva roky hrál druhý díl CoD, který mě královsky bavil, tady to bylo jiné kafe. Vítěz byl rád, že vyhrál o jeden frag, geniální rozdělení tříd vedlo ke spolupráci, taktiky se musely neusále měnit, a bylo i v chatu méně nenávisti. Němci, Slováci, Češi, Poláci, Španělé... všichni si sedli. I když se hrálo 32vs32 ma mapě Stream :) Uznávám, že Battlefield má rozhodně něco do sebe, ale realističnost se zasekla v půlce cesty. To samé Counter, CoD, Warface... Aspoň jednu hardocre bojovku bez F2P, nápověď, velkého levelingu. Ale asi to už nemá mezi hráči místo.
    • Fúúúha, to boli časy na Pterodon STREAM server v 64 ľuďoch na Vietcongu. CTFko - aj keď Vietcong nebol zas až tak reálny, ale tie postupy s úplne cudzími hráčmi boli fantastické, bez voice chatu parádna koordinácia.
    • Zapoměl jsi na ARMU?
      • Jo díky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit