Redakce Games.cz vám přeje veselé Vánoce a šťastný nový rok!
-
Kdyby mi před rokem někdo řekl, že mi na gamesech bude přát k Vánocům Pavel Makal ve svetru s Doomem a stylizovaný jako Bondovský padouch s morčetem místo kočky, věřil bych mu to míň než že bude celosvětová pandemie. Díky moc za přání, já přeju vám i čtenářům ať hlavně zůstanete zdraví, Alešovi ať dopadnou testy negativně, Adama i Patrika bych rád viděl častěji, Šárce přeju míň hejtu na sociálních sítích, Alžbětě ať najde aspoň jednu hru co jí bude opravdu hodně bavit, Jirkovi ať se mu dostanou do pracek všechny nejnovější grafické karty na testování, Vaškovi ať je football manager a PES - myšleno fotbal, současný pes doufám zmizí až se všichni naočkujem - v příštím roce ještě výrazněji lepší a Pavlovi gratuluju u mě vyhrává letošní kategorii nejlepší DLC a zároveň překvapení roku v herní scéně. Mějte se krásně vyrážím za rodinou na oběd.
-
Ó, tak Patrik na konci to krásně zabil (v dobrém) a já smíchy málem neudržel svou urinu :D Veselé Vánočky všem bez rozdílu!!!!! A redakci velké DÍKY za (víc než) perfektně odváděnou práci po celý rok!!
-
Šťastné a veselé fellow gamers. Doufejme že příští rok bude lepší a pokud trávíte vánoce sami jako já tak nezoufejte, nejste sami. Napište a můžem něco zapařit.
-
Ahoj, perfektní přání. Pavla volím jako ministra Vánoc :-D
-
I vám v redakci pěkný svátky a díky za bezva články.😉
Držím palce, ať se tady můžeme takhle setkávat i další roky.🙂
-
Šťastné a Veselé! 🎄🐾
-
-
Take přikládám za sebe a pro všechny videjko a nezapomeňte na čem zaleží nejvíce. We are still here!
-
-
Taky všem hezké vánoce. Ostatně jako každý rok. Jenmožná letos i klidnější 🙂
-
Pobavilo 😂 Krasne Vanoce vsem, hlavne hodne games. ja si predevcirem nadelila Hades, recenze nelhaly, vyborna pecka.
-
Krásné a především klidné Vánoce všem v redakci.
PS vaše Vánoční blahopřání nemá chybu :D
-
Taky Vám do redakce (a samozřejmě i domů) přeji krásné, klidné Vánoce a vše nejlepší v příštím roce ;)