Přejít na výpis diskuzí
Reign of Kings chce být středověkým DayZ
20.2.2015 | Adam Homola
39 příspěvků
-
si děláte srandu? 8gb ram?
-
A ty jsi byl co, než tě rodiče naučili utírat zadek?
-
Auta, letadla, vrtulníky, pak si to nainstaluju
-
ee, na optimalizaci her na PC se nebere ohled, když ti hra nejde, běž si koupit novou grafiku...
-
Ten nápad možná dobrej, ale zpracování a hratelnost je koukam tragická...
-
na dayz pujde nadavat az jestli na konci roku nebudou plnit plan jak na tento rok slibuji. Pak se klidne k tobe pripojim. Nikdo nikoho tu alfu nenutil kupovat to si uvedom. Muzes cekat az vydaj finalni verzi. Ale zabavy uz je tam ve skupine dost tedka. Treba v 6 ti jakakoliv akce na vice navstevovanem miste. On ten adrenalin z toho ze chcipnes a prijdes o secko ma neco do sebe:)
-
NE *1*
-
První věta sedí, ale nevím proč je tak cool psát věty v angličtině, tohle míchání je divný, tak buďto píšu jen anglicky, nebo jen česky.Jedině snahu dokázat, že umím anglicky nebo opravdu nevím "wocogou".
-
Mockrat diky za upozornění :)
-
Ano, všichni víme, že metal gear solid je lepší než jakýkoliv "nezávislý" brak, co tam máš dál?
-
Chtěl bych ti z celého srdce pomoci a cítím s tebou!
Tady jsem (po dlouhém pátrání) našel, co ti snad konečně "herně" padne! *4*
Žádný Open World, slibuji! http://www.armyproperty.com/images/Mailing7.jpg -
už dost těch open world wanna be survival her.
-
Tvůj pohled chápu a vlastně máš pravdu. Přesto mě tohle zaujalo hlavně díky tomu, že můj počítač by to mohl na rozdíl od Kingdom Come spustit. Ale zatím si vystačím M&B...
-
Tak třeba na DayZ se tuším stále pracuje, nikdo to nezbalil... Tak proč hned být pesimista...
-
h1z1 je strašnej fail *15* psal jsem jim to na youtube do commentu a napsali mi ze to je lepsi nez DayZ protoze to má "dedicated team". akorát to není nikde vidět.
-
Ten boj je hodně špatný. Je vidět, že to ještě nemají vychytané.
-
Doporučil bych ti bondovku, z roku 1983 se Seanem Connerym *3*
-
Jákl vs Vávra? :-D A peníze na výpravný film? Kukni z okna a raději si dej štamrdlu. To se už asi nestane a nepovede. :-(
-
proč ma tak krivou ruku
-
Ty pozadavky na konfiguraci min / max to je asi vtip ne?