Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • divný
  • Offtopic (Please do not delete me)
    Pouze pro zaujaté: Vyšel první díl třetí série Vikings S03E01 + CZ Titulky! *14*

Edit: Teď dokoukáno, a nadšení nezná mezí! Je vidět, že rozpočet je o hodně štědřejší! *2*

Úvaha: Slyšel jsem, že Petr Jákl by chtěl točit výpravný válečný seriál o husitech, ale zatím nesehnal finance.
    Panebože, kdyby to natočil tak výpravně, jako Otakar Vávra (akorát v moderním pojetí), tak by se konečně navázalo na úspěch předrevolučních seriálů.
  • "na stimu" ?
  • Draken69CZ
    Jak se stalo i u velkých aaa mmorpg, ale tam ti to dopředu neřekli.
  • ten pocit kdyz jeste k tomu az bude full tak bude f2p jak sami rekli ....... *1*
  • Ne, že bych úplně souhlasil, ale přeci jenom má hoch pravdu. Přiznejme si to.
  • Móda nedodělaných her a her které se možná nikdy nedělají pokračuje.

Viz ten dayZ. Datum vydání nejisté.
  • Vypada to teda jeste hoodne alfa no. napad dobrej, ale neverim moc tomu, že to doapdne nak hodne dobre spis naka Bckova hra.
  • Ono h1z1 je fakt clekem blba hra ted halvne tim že je silene zabugovana, ale s porovnanim s dayz tech budu zas neni tolik a myslim si, že by nakonec h1z1 mohlo byt lepsi jak dayz klidne za ten rok
  • Smazat, hned! *1*
  • RazorProduction
    *1* Mne stacilo,jak si 57 mojich pratel na stimu kupilo H1Z1 zadnej mozeg *15* a jeste naivne veri ze za rok stoho bude plna hra *1* *2* *15* *2* *1*
  • We want players with early access offer even deeper harmony with our game! *1*
  • Upřímně mě začínají všechny ty alfy a předběžný přístupy pěkně sr*t. Wake me up when its not alpha
  • Tilwaen
    Zajímalo by mě, jak budou mít vyřešené odlogování zajmutého hráče ze hry.
  • ano... potřebujeme víc takových her...
  • Vypadá to jako solidní sra*ka.
  • Jack1947
    To si počkáš? a jen jestli. *7*
  • takze tu mame rust, mount and blade a chivalry dohromady a vsechno to ve vysledku vypada jako hrubej 10 let starej nastrel Kingdom Come v enginu spichnutym na kolene o prestavce na obed.
  • Nápad dobrej, ale do té doby než to bude plnohodnotná hra, tak kupovat nic nebudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit