Přejít na výpis diskuzí
Reklama na Black Ops 2 tvrdí, že voják je v každém z nás
29.10.2012 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
me mp u strilecek nebavi, ani nevim proč presne. Možna proto že se hrači nechovaji realne, treba vas obehnou zezadu, to by ve skutečnosti neudelali aby jen tak vbehli nekomu do týla. Taky mapy v strilečkach jsou vetsinou nerealne že se není kde zakempit a žadny misto není poradne kryte. nemluve o nerealne fyzice, vojak nemuze skakat jako opice a pritom strilet to mi nerikejte
-
-
Nehrál sem, ale co taková red orchestra? Ta co sem četl je hodně realistická tak třeba i hráče v MP to donutí se chovat trochu realisticky.
-
-
FPS russia .. not good :P
-
Fps Russia....typek ktere tam presne patri ;D
-
Surprise fat man :D ... dost dobrá reklama *5*
-
to myslím vážně, pač COD1-2 měl skvělej příběh, jeden z nej
-
-
dobre rano, uz je rok 2012
-
Jo 1-2 ... ale od té doby už uplynulo hodně času a hodně dílů COD takže to u dnešního COD už neplatí.
-
-
FPS Russia anyone?
-
-
Bez něj by to nebylo ono :D
-
-
Tak přítomnost FPSRussia potěšila *1* Hezká reklama, když už nic jiného.
-
jeziš to je slátanina reklama... zombie nakonec mě dorazily úplně, tohle je nastavené zrcadlo těch největších herních sraček co se dnes produkují že já se na to díval
-
reknu to takhle cod jsem hral jen jedno demo a to mi stačilo, ani trailery nestoji za nic. Ale multak muze byt dobrej
-
-
jednou jsem si chtel koupit cod kvuli multaku ale to jsem jeste nemel poradnyho kompa
-
-
Já sem hrál COD Mp celkem dlouho při MW1 a potom world at war ... nebylo to špatné. Ale zase třeba BF3 mě bavil mnohem víc.
-
-
bf 3 hrat nemuzu, ta hra je moc brutalni, tak mi to mama zakazala. Nejradsi hraju wow
-
to bude asi tim. že BF je MP hra ;)
-
-
COD byla vždy více e-sport hra než Battlefield .-). Důležitý u COD byl vždy hlavně a především multiplayer, kde zvláště v prvním a druhém díle vznikaly obrovské komunity, přičemž zde bylo nespočet vynikajících, klanů, které si to denně dávaly sežrat na bojišti. Před týdnem jsem nainstaloval dvojku a od té doby nehraji nic jiného, ta hra je stále skvěle balancovaná, vyžaduje od hráče skill i dobrý aim, nejsou v ní stupidní perky, prostě ideál. Škoda, že COD nedokázalo udržet laťku stejně vysoko i v dalších dílech.
-
-
Je logicky, ze je vic e-sport, ne snad kvuli tomu, ze by to bylo primarne zamereny na multiplayer (podle toho by byl ofc vic e-sport Battlefield :) ), jde spis o to, ze si to po prvnim a druhym dile vytvorilo pomerne velkou komunitu hracu a battlefield, at uz 2 nebo 3, je mnohem narocnejsi na nejakou tymovou souhru, a tedy hracu je min a navic se to pomerne hur streamuje.. V CoD staci, ze nekdo umi headshot za letu a hned je z neho "skilla".. To, ale vpodstate neni o skillu, ale o tom, jak dlouho to ten clovek hraje. Kdyz uz, tak uz.
-
Zkus COD 4 Promod ... bez perku ..upravena grafika ... jedna snipa na tym povolena 8-) Inac COD 2 taky dobrý
-
-
A call of duty je SP hra? *8*
-
-
A to si ze mě děláš pr*el, nebo to myslíš vážně? Vždyť tam od třetího dílu žádné Sp není.
-
ano, převážně vždy byla zaměřena na SP
-
-
-
-
-
-
Ja se veskerymu reklamnimu materialu propagujici CoD zasadne vyhybam. Tady me ale nalakalo jmeno Guye Ritchieho, jakozto rezisera nekolika mych nejoblibenejsich filmu (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, RocknRolla) a ac jsem mu pri spousteni videa nadaval, jake to hovadince se to zase upsal, tak nakonec musim uznat, ze se mu to povedlo. Dobre natocene, vtipne, s nadhledem a ze hry si to dela srandu stejne, jako vsichni racionalne uvazujici lide... :-)