Přejít na výpis diskuzí
Reklama na Black Ops 2 tvrdí, že voják je v každém z nás
29.10.2012 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
Proč mám pocit že ten klip je lepší než bude celá "hra"? *5*
-
-
Já mám spíš zase pocit, že peníze investované do toho klipu byly "opět" sebrány programátorům zajišťujícím optimalizaci a tudíž hra bude pro tisíce lidí opět několik měsíců nehratelná...
-
-
Ty tisíce lidí hrajou hry na toasteru?
-
Co, to tlachas, ty sasku? Jeste jsem nevidel neoptimalizovane CoDcko.
-
-
Tak to jsi asi vynechal díly od Treyarchu. A hádej, kdo dělá Blops2.
-
-
Tak to promiň, ale špatná optimalizace u COD? Mě jeli vždy bez problému hned po vydání... (Jediné black ops mělo trochu problémy)
-
-
no vidis, a tohle je Black Ops 2 ;)..
Ja sam s tim problemy nemel, ale vim, ze ten framerate byl obcas dost divnej a v tomhle pripade se toho clovek klidne muze obavat znovu..
-
-
problem je, ze ve finale vsechny tyhle reklamy prodaji vic kusu hry, nez to jestli je ta hra opravdu dobra
-
-
-
Jenom nechápu, co mají vojáci a COD společného .....
-
Tak přítomnost FPSRussia potěšila *1* Hezká reklama, když už nic jiného.
-
Náhodou super reklama *4*
-
-
Parádna.
-
-
Fps Russia....typek ktere tam presne patri ;D
-
FPS russia .. not good :P
-
Já si nemůžu pomoct, ale tenhle díl je mi něčím prostě sympatickej. Od prvních gameplay videí z MP, který mě prostě zaujaly, po tuhle reklamu, která je vtipná, skvěle zpracovaná (Ritchieův rukopis jde vidět), a je tam můj oblíbenec Robert Downey Jr. a největší překvápko - FPSRussia! Najděte si ho na youtube, ten týpek je blázen (vlastní obrovskej pozemek, kde "testuje" zbraně, od brokovnic, přes kulomety a obrněný transportéry až po protiletecký baterie *1* a radostně to točí a uploaduje na Tube)
-
-
No když na to má, tak proč ne :D
-
-
FPS Russia je můj jeden z nejsledovanějších kanálů na Youtube. Nechápu toho týpka jakto že má přístup k takovým zbraním. Hezká reklama.
-
-
V USA ty zbraně můžeš legálně vlastnit, stačí mít dost peněz a on je má, minimálně slušně vydělává na reklamě.
-
-
Ve většině států USA to s tím držením zbraní taky není žádná sranda a často se to moc neliší od pravidel běžnejch v Evropě (leckde je to i mnohem tvrdší). Navíc on občas prezentuje takovej hardware, že bych se nedivil, kdyby spolupracoval přímo s nějakejma zbrojařskejma firmama.
-
-
FPSKyle ale s těmi zmíněnými firmami spolupracuje, to je samozřejmost. Dělá reklamu jejich produktům, hodně na něj koukají i vojáci.
-
-
Ale jo to bylo jasný hned od začátku, že dělá daným roduktům reklamu. Navíc co jsem se kdysi dozvěěl, tak ten týpek pracuje i s časopisem o zbraních co vychází v Rusku. Něco podobného jako je u nás časopis Zbraně. Ale stejně ... mít ty příležitosti si to všechno vyzkoušet jako on :) ... závidím mu stejně jako třem anglickým týpkům co uvádí Top Gear :D
-
-
-
-
-
Nevim teda jestli je ta reklama dobra, ale urcite bych rekl, ze je presna takova, jako CoD sam... : D
-
-
Cos to vyblil za nesmyslnou hovadinu, ty idiote? Kdybys mel alespon nejakej nazor, ty tupče, ale ty jdes jen se stadem, takze ani nechapes, ze tahle picovina vubec nedava smysl.
-
-
http://tinyurl.com/74z9zge na dej si
-
-
-
Teda proti gustu žádný dišputát, ale ve mně zatím žádný voják ještě nikdy nebyl *12* . Snad to tak i zůstane.