Přejít na výpis diskuzí
Reklama na Black Ops 2 tvrdí, že voják je v každém z nás
29.10.2012 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
Ja se veskerymu reklamnimu materialu propagujici CoD zasadne vyhybam. Tady me ale nalakalo jmeno Guye Ritchieho, jakozto rezisera nekolika mych nejoblibenejsich filmu (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, RocknRolla) a ac jsem mu pri spousteni videa nadaval, jake to hovadince se to zase upsal, tak nakonec musim uznat, ze se mu to povedlo. Dobre natocene, vtipne, s nadhledem a ze hry si to dela srandu stejne, jako vsichni racionalne uvazujici lide... :-)
-
FPS Russia anyone?
-
-
Bez něj by to nebylo ono :D
-
-
Ve mě voják není mam MODROU.
-
-
Na vojně byl mazec, vyzkoušel jsem si tsřelbu v lesích jako pěšák po boku tankové roty, dobrý výcvik a super zážitky a to jen díky tomu že jsem omezil rok mimo práci (i když v tom co jsem byl se dalo nazvat též jen chození do práce, ale za mizernej plat :) ). Neskutečný zážitky ale je jasný, že zelená pakárna je zelená pakárna.
-
modrou? co ti všechno je krom toho, že neumíš anglicky? :D
-
tak to je štěstí, ještě bys někoho trefil, kdyby ti dali do ruky zbraň
-
Já si semtam připadám, že je ve mě voják .... potom si skočím na záchod a je to vpořádku.
-
-
Zeptam se me manzelky, ktera je naprosty pacifista a tezko snasi i pohadky pro deti, zda je v ni vojak :-).
-
-
dej nám vědět, co ti odpověděla :)
-
-
Rozmslam, kto ma prachy na tvorbu takychto filmeckov? Iste tento klip stal cez sto tisic dolarov.
Myslim ze vojensko priemyselny komplex. Sranda pre zblbnutych ludi, vrazdenie je sranda, umiret je zabava, uz aby bolo konecne o 6 miliard ludi menej, tolkoto zbytocnych a tupych zrutov v novom svetovom poriadku netreba *1* -
-
je to hra d3b1l3... už aby bylo o 6 miliard d3b1lů jako si ty míň... hraju cod od druhýho dílu a chodim snad ven zabíjet lidi? prober se z tý diskotéky... a vlastně řekni mi co hraješ ? the sims? piškvorky? mlč noobe!
-
-
od COD 2 ty jsi noob muj milí pokud si nehrál COD 1 a UO tak nemá cenu aby si hrál jiné díly.A navíc jseš podle všeho malej kid.
-
ty ses ten nahodne vybrany vzorek z hracu cod, ktery ma dorazit?
-
Chlapče, za blbce jsi tady tak jedině ty *4*
-
-
-
...a nehovoria to už od 4 dielu ?
-
Minula reklama ci trailer byl krom hudby ubohy. Tento je paradni. Takhle maji vypadat trailery na hry :)
-
zase nejede video
-
Haha ten typek na konci je FPSrussian =) OMG !
Kdo nezna tak honem youtube FPSrussian tenhle typan je weapon guru a to doslova =)
Super ze ho tam dali =D -
tohle bude další blbost na entou hned po MOH Warfighter aby toho nebylo letos málo, není nad Return To Castle Wolfenstein *1* !!!!!