Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeziš to je slátanina reklama... zombie nakonec mě dorazily úplně, tohle je nastavené zrcadlo těch největších herních sraček co se dnes produkují že já se na to díval
  • walltar
    Já sem hrál COD Mp celkem dlouho při MW1 a potom world at war ... nebylo to špatné. Ale zase třeba BF3 mě bavil mnohem víc.
  • jednou jsem si chtel koupit cod kvuli multaku ale to jsem jeste nemel poradnyho kompa
  • dej nám vědět, co ti odpověděla :)
  • reknu to takhle cod jsem hral jen jedno demo a to mi stačilo, ani trailery nestoji za nic. Ale multak muze byt dobrej
  • tak to je štěstí, ještě bys někoho trefil, kdyby ti dali do ruky zbraň
  • No když na to má, tak proč ne :D
  • firebug
    Ja se veskerymu reklamnimu materialu propagujici CoD zasadne vyhybam. Tady me ale nalakalo jmeno Guye Ritchieho, jakozto rezisera nekolika mych nejoblibenejsich filmu (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, RocknRolla) a ac jsem mu pri spousteni videa nadaval, jake to hovadince se to zase upsal, tak nakonec musim uznat, ze se mu to povedlo. Dobre natocene, vtipne, s nadhledem a ze hry si to dela srandu stejne, jako vsichni racionalne uvazujici lide... :-)
  • walltar
    Já si semtam připadám, že je ve mě voják .... potom si skočím na záchod a je to vpořádku.
  • Zeptam se me manzelky, ktera je naprosty pacifista a tezko snasi i pohadky pro deti, zda je v ni vojak :-).
  • deridon
    http://tinyurl.com/74z9zge na dej si
  • JohnyTheZik
    no vidis, a tohle je Black Ops 2 ;)..

Ja sam s tim problemy nemel, ale vim, ze ten framerate byl obcas dost divnej a v tomhle pripade se toho clovek klidne muze obavat znovu..
  • BoB.2
    Ve mě voják není mam MODROU.
  • walltar
    Ty tisíce lidí hrajou hry na toasteru?
  • Co, to tlachas, ty sasku? Jeste jsem nevidel neoptimalizovane CoDcko.
  • Cos to vyblil za nesmyslnou hovadinu, ty idiote? Kdybys mel alespon nejakej nazor, ty tupče, ale ty jdes jen se stadem, takze ani nechapes, ze tahle picovina vubec nedava smysl.
  • Nevim teda jestli je ta reklama dobra, ale urcite bych rekl, ze je presna takova, jako CoD sam... : D
  • Milane, no to bys blil.
  • conflig
    Tak to promiň, ale špatná optimalizace u COD? Mě jeli vždy bez problému hned po vydání... (Jediné black ops mělo trochu problémy)
  • walltar
    Jenom nechápu, co mají vojáci a COD společného .....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit