Přejít na výpis diskuzí
Relic přiznává porážku a dává od neúspěšného Dawn of War III ruce pryč
9.2.2018 | Adam Homola
46 příspěvků
-
To je fajn, že Relic přiznává porážku, ale skuteční poražení jsou ti, co to koupili.
-
-
No hlavni problem je v tom ze Relic porazku nepriznal, ale rekl ze je to chyba hracu, jelikoz oni delaji skvele hry a chteji delat skvele hry
-
-
Přesně. Design manažeři od Relicu si myslí, že udělali dobrou hru a je to jenom chyba hráčů, že jim to nevoní!
Takhle to dopadá, když lidé, co rozhodují o finální podobě hry, hry vůbec nehrajou. Na papíře to může znít zajímavě, ale každému normálnímu hráči by došlo, že to bude něco ve stylu "Jak pejsek s kočičkou pekli dort".
-
-
pointa?
-
-
U mně selhala trojka ani ne konceptem, nebo grafikou ale technickou nedodělaností. A tím mám na mysli animace hlavně některých hrdinských jednotek. Některé jednotky měli problém i se zdoláváním terénu o který se zasekávali, např. ty eldarské vznášedla. No a pak samozřejmě nedostatek hráčů, i sebelepší hru prostě nehrajete když tam nejsou hráči.
Ale jelikož mám rád LoL i Dotu, tak nápad se mi zdál dobrý, jen škoda převedení, jak říkám, a odezvy hráčů.
Závěrem bych se chtěl podivit nad zvláštním pohledem Adama i Aleše na hru. Není to "klasická singleplayer strategie s přidaným multiplayerem" (jak jste na to vůbec přišli?), ale multiplayer je tam to hlavní. A taky Alešovy poznámky z recenze jsou velice subjektivní. -
To je tak, když z arkádové hry udělají ještě arkádovější... Vzniklý produkt pak nebaví nikoho...
-
-
Žánr MOBA nebaví nikoho? *8* Mohla vzniknout docela originální hra, kříženec moby a RTS.
-
-
Oni tu mobu ale vydali v momentě kdy už byl trh přesycen a další moba prostě nemohla uspět, když to nebyl žádný velký trhák, ale šeď průměru. Respektive udělali to přesně jako se Supreme Commander 2 - zjednodušit a vnést do hry prvky, které byly v době vývoje "in". Tím hodili přes palubu stávající komunitu. Nicméně než to vydali, tak už to tak moc "in" nebylo a slibované nové "masy" na to nenalákali.
-
-
Asi jako teď začít vývoj nějaké AAA pecky ve stylu battle royale. Než to vydají, tak to bude okrajový žánr a zase bude frčet něco jiného.
-
-
Hráči DoW ale z toho mobu nechtěli...
-
-
No tak mohli zůstat u starších dílů. Tohle asi bylo cíleno na jinou skupinu, jak koneckonců psali i ve svém příspěvku.
-
-
Vypadá to tak, že ačkoliv soudruzi cílili hru na jinou skupinu, tak nevzali v potaz, že jejich hra je opravdu až tak moc velký "unikát", že cílová skupina byla prostě příliš malá, někdo by řekl že až téměř neexistující!
-
-
-
-