Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U mně selhala trojka ani ne konceptem, nebo grafikou ale technickou nedodělaností. A tím mám na mysli animace hlavně některých hrdinských jednotek. Některé jednotky měli problém i se zdoláváním terénu o který se zasekávali, např. ty eldarské vznášedla. No a pak samozřejmě nedostatek hráčů, i sebelepší hru prostě nehrajete když tam nejsou hráči.

Ale jelikož mám rád LoL i Dotu, tak nápad se mi zdál dobrý, jen škoda převedení, jak říkám, a odezvy hráčů.

Závěrem bych se chtěl podivit nad zvláštním pohledem Adama i Aleše na hru. Není to "klasická singleplayer strategie s přidaným multiplayerem" (jak jste na to vůbec přišli?), ale multiplayer je tam to hlavní. A taky Alešovy poznámky z recenze jsou velice subjektivní.
  • Já naopak oceňuju snahu o inovace; relic je tím známý, že zkouší přijít vždy s něčím novým. Ne jak jisté nejmenované firmy které pořád dokola dojí ty samé značky. navíc relic není Blizzard který si může dovolit vyvíjet hru deset let s neomezenými zdroji a několikrát ji předělat. Navíc bych dodal že vizuální styl je subjektivní věc, někomu se líbí, někomu ne.
    • Jednoduché kopírování jiných her ve snaze rychle zkásnou $ je opakem innovace.
  • Nemuseli to zariznout, stacilo to udelat free to play a vydelavat na skinech, nebo hrdinech. Alespon za pokus to stalo. Za mne smutna zprava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit