Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm... neřekl bych, že FF7 je nějak výrazně větší, než třeba FF13, která celkem bez problémů vyšla celá najednou.

Tenhle remake FF7 vypadá skutečně výborně, ale nemám zájem, hrát ho po kouskách. Nemám rád epizodní hraní, komunitní financování a všechny tyhle nesmysly.

Jinak celkem klasika, perfektní trailer, vyvolání velkého nadšení a pak hned studená sprcha.
    • Pokud bude ta mapa světa open world a nejen symbolické znázornění z výšky, tak bych jim to i odpustil
      • Open world je absolutní zbytecnost radsi naznak z výsky a pořádně propracvané lokace. Čímž lze předejít i tej debilní epizodičnosti-.
        • stejně tam vozidla budou muset dát, protože bez těch by to nebylo FFVII a proč ty projížďky v letadle,helikoptéře, motorce, lodi, ponorce, autě, chocobovi snowboardu a nevim čem ještě neudělali pořádně a ne jen schematicky
  • Nekonečná japonská telenovela *1*
  • Ja rikam uz radu let, ze technologicky pokrok zdrazuje vyvoj her a ty jsou kvuli tomu cim dal primitivnejsi. Vitezstvi formy nad obsahem.
  • del0
    Hmm, tohle vypadá na další přešlap. Nevim, jestli je tohle dobrý nápad u hry, která staví z 90% na příběhu.
  • Já nechápu, co všichni šílej. Prostě to rozseknou na 3 disky kdy jedna část bude 50 hodin obsahu. Stejný model jako Starcraft 2. Úpřímně, po xxx hodinovém Zaklínači nebo jemu podobných open world hrách, kde člověk do toho musí nabouchat neuvěřitelné množství hodin, to docela vítám.
  • Nomura "pedenatsky" trvá,,,to má něco společného s pederasty? :)
    Jinak na remake se těším a počkám si, až bude komplet ( a snad bude)
  • Kupuju všechny!
    • Kupte si nohy poručíku Dane.
  • To někoho štve? vždyt ta poslední jako fantazie jako celek má zatim kolik, 13 epizod? A pořád nejsme u konce :D
    • Joko celek je každá díl sám o sobě uzavřenej a uplně jiná hra, tudíž nevim co plácáš
    • A zas neni poslední, podvod! Hláškou ze Simpsnů "toto bude největší úspěch od doby mé žaloby na film Nekonečný Příběh" *1*
  • Znám spoustu ,,obrovských her" které vyšli normálně bez rosekání na části, kdyby mě někdo dřív řekl že sme mohli hrát witchera uz v roce 2013 ale každý týden bychom dostali 1 vesnici, myslel bych si že je to cvok, proč by proboha open world rpg někdo sekal na chaptery, u hry jako byl resident evil to chápu protože se tam každý chapter pouštěl zvlášť a dávalo to smysl, ale jak má vypadat tohle? Poběžím ulicí a najednou přes cestu závora s blikajícíma majáčkama a nápisem ,,pokračování v příštím dlc"? A všem co se nápad trhat hru na cáry líbí mě hned nemusí cpát mínusy, mě se to prostě nelíbí.
    • Tak ono se to asi moc nelibi nikomu, ale je to prijatelne, preci jen pokud to zlepsi celkovou kvalitu hry. Co si vzpominam na FF7 tak prevest ji do komplet 3D skutecne nebude jen tak. Podle me prevest to verne da daleko vic práce nez vytvaret hru novou, obvzlast co se tyka celkove atmosfery.
  • To jsem teda zvědavej jak ten "otevřený" svět rozdej do epizod, ale když tam vážně daj všechno, co bylo v původní hře,tak to bude ok.
    Rozdělení do epizod bude určitě lepší než aby to dopadlo jak FF XV.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit