Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow hroznej nápad, doufám že bude každá epizoda začínat pokémoní znělkou a končit pořádnym cliffhangerem
  • Hm... neřekl bych, že FF7 je nějak výrazně větší, než třeba FF13, která celkem bez problémů vyšla celá najednou.

Tenhle remake FF7 vypadá skutečně výborně, ale nemám zájem, hrát ho po kouskách. Nemám rád epizodní hraní, komunitní financování a všechny tyhle nesmysly.

Jinak celkem klasika, perfektní trailer, vyvolání velkého nadšení a pak hned studená sprcha.
  • Nekonečná japonská telenovela *1*
  • Ja rikam uz radu let, ze technologicky pokrok zdrazuje vyvoj her a ty jsou kvuli tomu cim dal primitivnejsi. Vitezstvi formy nad obsahem.
  • del0
    Hmm, tohle vypadá na další přešlap. Nevim, jestli je tohle dobrý nápad u hry, která staví z 90% na příběhu.
  • del0
    Xenogears? Hmm, leda na Kickstarteru. *15* Alespoň, že se blíží Numenera (což ale jistě víš :]]), která má imho šanci se zařadit po bok hrám kalibru Xenogears/Planescape, minimálně teda co se týče toho světa.
  • Já nechápu, co všichni šílej. Prostě to rozseknou na 3 disky kdy jedna část bude 50 hodin obsahu. Stejný model jako Starcraft 2. Úpřímně, po xxx hodinovém Zaklínači nebo jemu podobných open world hrách, kde člověk do toho musí nabouchat neuvěřitelné množství hodin, to docela vítám.
  • Nomura "pedenatsky" trvá,,,to má něco společného s pederasty? :)
    Jinak na remake se těším a počkám si, až bude komplet ( a snad bude)
  • Kupte si nohy poručíku Dane.
  • Kupuju všechny!
  • udivuje ma koľko ľudí si tak POMÝLENE predstavovala Baretta :D
    http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Barret_Wallace?file=Barret-Date-FFVII.png

????
    Nebo že by grafici SquareSoftu byli také pomýlení?
  • To někoho štve? vždyt ta poslední jako fantazie jako celek má zatim kolik, 13 epizod? A pořád nejsme u konce :D
  • Po dvaceti létech ...a třech pokusech o amatérské dokončení rozdělaného příběhu , když nedošlo k naplnění business plánů původního vydavatele . *11*
  • Taky jsem nikdy nepsal, ze původní FFVII epizodická byla, že? Pouze, že to nebude první případ.

Každopádně, já nechcí odsuzovat něco, o čem moc nevíme. Pokud to bude ve stylu Xenosagy, tedy dvě, nebo tři, plnohodnotné hry, bude se to dát přežít. Ale pokud by to byly jednohubky na pár hodin, no, to by bylo horší. Uvidíme, co z toho bude.
  • Tak ono se to asi moc nelibi nikomu, ale je to prijatelne, preci jen pokud to zlepsi celkovou kvalitu hry. Co si vzpominam na FF7 tak prevest ji do komplet 3D skutecne nebude jen tak. Podle me prevest to verne da daleko vic práce nez vytvaret hru novou, obvzlast co se tyka celkove atmosfery.
  • I když ty tri disky na kterých FF7 vysla se s trochou nadsázky za epizody povazovat daji:)
  • Znám spoustu ,,obrovských her" které vyšli normálně bez rosekání na části, kdyby mě někdo dřív řekl že sme mohli hrát witchera uz v roce 2013 ale každý týden bychom dostali 1 vesnici, myslel bych si že je to cvok, proč by proboha open world rpg někdo sekal na chaptery, u hry jako byl resident evil to chápu protože se tam každý chapter pouštěl zvlášť a dávalo to smysl, ale jak má vypadat tohle? Poběžím ulicí a najednou přes cestu závora s blikajícíma majáčkama a nápisem ,,pokračování v příštím dlc"? A všem co se nápad trhat hru na cáry líbí mě hned nemusí cpát mínusy, mě se to prostě nelíbí.
  • Tak myslim ze je podstatne jak vypadal ve hre, a tam skutecne pusobi diky jednoduche grafice silnejsi, Ale umysl to jiste nebyl. Ta podoba co je v remaku je samozrejme v poradku.
  • Rozdil je v tom ze puvodni FF7 epizodicka nebyla, kdezto tebou jmenovane byli tak planovane od zacatku.
  • To jsem teda zvědavej jak ten "otevřený" svět rozdej do epizod, ale když tam vážně daj všechno, co bylo v původní hře,tak to bude ok.
    Rozdělení do epizod bude určitě lepší než aby to dopadlo jak FF XV.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit