Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Vypadá to parádně. Jen si nejsem jistej tim, že hra normálně skroluje, oproti původním statickým "princeofpersia-like" obrazovkám. Myslim, že to musí docela měnit hratelnost...
    • Kdyby ses kouknul na gameplay, viděl bys, že je všechny načteno už předem a žádné skrolování alá Prince of Persia není.
      • kubi-wan
        Na gameplay jsem právě koukal. A mluvim přesně o tom, že to neni jako v princovi, tudíž ani jako v originálu Abeho. Vyměnili postup obrazovky po obrazovce za normální plošinovkový skrolování obrazu...
        • Zagro
          O čem to mluvíte, vždyť prince nikdy "neskroloval" ...
          • kubi-wan
            no právě.
  • Aňóňo.

Ano, taky se těším.
  • tak tohle si zahram i ja! no ale ted jdu hrat COD *5*
  • BoB.2
    Takový hry už se dneska nedělaj.
  • Klasická 2d verze je stejně nejhezčí
    • Obycenjne bych ti dal za pravdu, ale videl si gameplay ? Je to prvni remake prevedeny z 2D do 3D ktery neztratil ani spetku sveho puvodniho kouzla a porad ma tak uzasnou atmosferu, tohle se panum povedlo.
      • viděl, vypadá to hezky, ale chyběla mi tam změna hudby když se přeměníš v toho (jak se jim sakra říkalo?) nepřítele se samopalem... Já dávám přednost klasické 2d protože je to originál a jde za tím vidět víc práce. Každopádně je dobře, že vznikají remaky geniálních her, ještě by se mi líbil remake Falloutu 1,2 - klidně v 3d z vlastního pohledu, ale jedině v nějaké luxusní grafice - ne takový vizuální fekál jako byl F3
  • Inteligentní, krásná, těžká... a VELMI vtipná :)
  • nekromant33
    Hello.
    Hello.
    Follow me.
    Okay.
    edit: GOD DAMMIT ANONYME *16*
    • Freeze!
      • fart...
        • Erendiel
          hehehe
  • Hello.

Hello.