Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli tam nebudou nouplízáci tak nehraju...
  • kubi-wan
    Já se na to naopak dost hodně těšim. Nedávno jsem si zahrál originál s tim, že jsem si pamatoval, jak jsem to kdysi jako malej kluk hrával s kámošema... ale že by mě to bavilo víc než třeba DN3D nebo DooM, to ne.... no a teď jsem to po letech hrál a bavilo mě to neskutečně! Z novejch stříleček jsem fakt unavenej, proto se furt radši vracim k těm devadesátkovejm. RoTT, Blood (1 i 2), Shadow Warrior... to jsou pecky, jejichž hravost mi v dnešních FPSkách prostě chybí... proto doufám v povedenost novýho RoTTa.
    • DangerousDave
      rovnako... baví ma rôznorodosť nepriatelov, väčší počet zbraní so sekundárnym módom strelby, živé a rôznorodé prostredie, ničím neprerušovaná čistá hratelnosť. A toto výborné spĺňa práve Blood ale aj SW... grafika je na dnešnú dobu žalostná lenže atmosféru to má výbornú stále a hlavne tie kreslené sprity nepriatelov sú úplne geniálne.
  • triad bylo dost dobry psycho.... jak vzdycky nemci prosili, please dont kill me. PUM. a bylo.
  • Na první pohled, navíc s prostřihy notnou dávkou nostalogie, to vypadá možná zajímavě, ale bojím se, aby to nebyla po chvíli hraní nuda... v dnešní době už takové prostoduché střílení dávno nebaví tolik jako kdysi.. dokonce ani když je posíleno o "rádoby žijící efektní svět okolo" (CoD)... brzy omrzí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit