Přejít na výpis diskuzí
Remasterovaná verze okultní adventury Fahrenheit vychází na PC a iOS
29.1.2015 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Vypadá to, že se v tomhle případě bude rímásterovat spíš pěněženka, páč vizuálních změň opravdu viditelně naděláno. Každopádně i po těch letech to pořád vypadá hodně dobře, tak co.
-
Tak ja sa skôr teším z toho, že to pôjde teraz dobre hrať na gamepade.. lebo na klávesnici to nebolo vždy super.. a len trochu vylepšené postavy a textúry?.. čo už..
-
Aha, a já se těšil třeba na grafické vylepšení se zanechaným příběhem apod. - jako třeba u Monkey Island. Takhle je to jen v HD - tj. přidali v nabídce nastavení vyšší rozlišení :D Větší změnu opravdu nevidím. Hru přímo zbožňuji, ale toto bych remasterem opravdu nenazval - je to akorát ždímačka peněz, aby mohli znovu vydělat na staré hře.
-
Nějak v tom tu vylepšenou grafiku nevidím ... a to mě grafika už her zajímá jako poslední. *2*
-
Za ten port na dotykova zarizeni jsem rad ale remaster bych to teda radeji nenazival. Vyssi rozliseni a lepsi textury jsou k nicemu pokud hra bude stale vypadat jak vydana pred 10 lety. Nastesti u teto hry jde hlavne o obsah a ne formu, takze si ji rad na svem telefonu opet pripomenu, kde ostatne, narozdil od te PC verze, bude vypadat i tak skvele. Doufejme ale, ze tentokrat se i ta portovana verze na PC povede lepe nez minule kdy mizerne portovane ovladani z gamepadu na klavesnici bylo utrpeni a mel jsem chut s ni flaknout o zed.
-
-
...remaster bych to teda radeji nenazyval... ....ach to moja blbec cestin :D
-
-
http://nd06.jxs.cz/044/396/3b50b26494_98647186_o2.jpg
kaj se :)
-
-
-
pokud by to někdo chtěl kupovat, tak na GMG se to dá sehnat ještě o něco levněji *3*
-
-
A pokud by to někdo nechtěl kupovat (což bude většina včetně mě), tak doporučuji verzi od CODEX.
-
-
Tuhle hru si pamatuji, hlavně jak se mi vždycky chtělo zvracet z těch jejich stupidních QTE.
-
Este ze preslo Quantic exkluzivne na PSko inak by uz krachlo a skapali by od hladu pri pc kupnej sile...Resi HD na konzoliach je uspech, toto ked na PC preda 5 kusov tak to bude uspech
-
-
Vždycky když čtu tvé příspěvky, přemýšlím, co strašného ti na Sectoru udělali, že ti pc leží tak v žaludku. To vážně není normální.
-
-
Je to hlupak jednoducho si ho velmi netreba vsimat, precitam si ho a idem dalej ako by som zmietol nejaky smietok z kabatu. Meno toho dost napovie, takze asi tolko o tomto niekom.
-
-
Třeba by Quantic aspoň objevili věc, které se říká gameplay. Na PS se k nim taková vymoženost evidentně pořád ještě nedostala.
-
Jasné. A těď tu o zlých PC pirátech a hodných konzolových vílách.
-
-
Na tabletu se to může jakžtakž hrát no. Na IPhonu už horší ono i bez gamepadu jsou ty hry celkem na pytel a gamepad výjde u nás za 1,5k. Což taky není nejlevnější.
No... třeba to nakonec dohraju, když to bude to HD a tehdy jsem to nestihl/zvládl. -
-
Osobně považuji kombinaci gamepad s telefonem za naprostou perverzitu.
-
-
Já naopak za světlejší zítřky ale každý má hodnoty nastavené nějak jinak.
-
-
Hodnoty bych neřekl, spíš preference...
-
-
To je fuk, když je někdo zvyklý na gamepad tak si ho rád připojí i k tabletu/telefonu. Přeci jenom šmátrání je dobré ale pak se obrazovka snadno zasviní.
-
-
-
-