Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

"takhle si představuju re-release staré hry"

Tím myslíš tu strašnou optimalizaci?

To mi vysvětli, jak ta "retro" grafika s nízkými detaily textur může mít podobné HW nároky jako třeba Doom Eternal??? Prostě katastrofální optimalizace.

Jenom aby sis udělal představu o tom, kolik jednotlivé hry mají detailů v texturách a tak. Celá instalace Quake Remaster si na tvém disku vezme 2GB dat, zatímco Doom Eternal minimálně 80GB!!

• Jack1947

Asi ti co mají tu zadarmo verzi to mít nebudou he 😉😛

• Jack1947

VIZ ME DE🙂

• Není moc důvod. Stroj s Win7 bude buď moc slabej na to aby to utáh, nebo máte možnost upgrade na Win10.

• Zbysek01

A? 🤔

• Kdyby udělali remaster Quake 3 a multiplatformní multiplayer, tak by se mohli začít bát všechny Fortnite.

• Derp_1337

Většina her z Win10 se dá zpětně zprovoznit na Win7.

Jen to chce většinou přidat nějaké dynamické knihovny a občas si trochu pohrát se spouštěcím .exe souborem.

• victor

Se srdcem mezi zuby:  Je mi jedno co je tobě u zádele ...já mám notebook s Intelem 😘

• victor

RTX stíny a vše co jste kdy chtěli na 4K vidět ...to vše vám dá jedině Quake remaster....nebo snad ne ? 

Mimochodem bude Quake na GOGu taky upgradován ? Teď tam stojí  polovinu toho ,co za remaster chtějí  Na Steamu a MS/Bethesdě... :/ 

( Buď tam bude také upgrade zdarma , nebo přijdou s novou edicí ....ale jestli člověk nákupem na GOG ušetří o tom mlčí ...)

• diky za odpoved, super :)

este jedna otazka - pobezi na Win7 64bit? :-/ v min. specs. sa uvadzaju Win10, sakris

• x_ander

vyšel včera

• x_ander

Upřímně,
    takhle si představuju re-release staré hry. Podpora nových strojů a
    konzolí, vysoké rozlišení, implementace nějakých nových efektů, celkové
    vyladění hry, trocha nového obsahu a za lidovou cenovku. Pro mě rozumná
    věc, narozdíl od hromady všelijakých remasterů a remaků za 15 stovek.,
    které kolikrát nepřinášejí nic.

• parada, quake je nostalgia :)

avsak otazka - ten remaster uz vysiel, alebo sa len chysta? pretoze na Steame vidim Quake - release: august 2007

• Zbysek01

Já jsem do poslední chvíle doufal v remake na enginu Doom Eternal a ono tohle :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit