Remasterovaný Quake je venku. Přináší vylepšenou grafiku i nový datadisk
-
"takhle si představuju re-release staré hry"
Tím myslíš tu strašnou optimalizaci?
To mi vysvětli, jak ta "retro" grafika s nízkými detaily textur může mít podobné HW nároky jako třeba Doom Eternal??? Prostě katastrofální optimalizace.
Jenom aby sis udělal představu o tom, kolik jednotlivé hry mají detailů v texturách a tak. Celá instalace Quake Remaster si na tvém disku vezme 2GB dat, zatímco Doom Eternal minimálně 80GB!!
-
Asi ti co mají tu zadarmo verzi to mít nebudou he 😉😛
-
VIZ ME DE🙂
-
Není moc důvod. Stroj s Win7 bude buď moc slabej na to aby to utáh, nebo máte možnost upgrade na Win10.
-
A? 🤔
-
Kdyby udělali remaster Quake 3 a multiplatformní multiplayer, tak by se mohli začít bát všechny Fortnite.
-
Většina her z Win10 se dá zpětně zprovoznit na Win7.
Jen to chce většinou přidat nějaké dynamické knihovny a občas si trochu pohrát se spouštěcím .exe souborem.
-
Se srdcem mezi zuby: Je mi jedno co je tobě u zádele ...já mám notebook s Intelem 😘
-
RTX stíny a vše co jste kdy chtěli na 4K vidět ...to vše vám dá jedině Quake remaster....nebo snad ne ?
Mimochodem bude Quake na GOGu taky upgradován ? Teď tam stojí polovinu toho ,co za remaster chtějí Na Steamu a MS/Bethesdě... :/
( Buď tam bude také upgrade zdarma , nebo přijdou s novou edicí ....ale jestli člověk nákupem na GOG ušetří o tom mlčí ...)
-
diky za odpoved, super :)
este jedna otazka - pobezi na Win7 64bit? :-/ v min. specs. sa uvadzaju Win10, sakris
-
vyšel včera
-
Upřímně,
takhle si představuju re-release staré hry. Podpora nových strojů a
konzolí, vysoké rozlišení, implementace nějakých nových efektů, celkové
vyladění hry, trocha nového obsahu a za lidovou cenovku. Pro mě rozumná
věc, narozdíl od hromady všelijakých remasterů a remaků za 15 stovek.,
které kolikrát nepřinášejí nic. -
parada, quake je nostalgia :)
avsak otazka - ten remaster uz vysiel, alebo sa len chysta? pretoze na Steame vidim Quake - release: august 2007
-
Já jsem do poslední chvíle doufal v remake na enginu Doom Eternal a ono tohle :D