Přejít na výpis diskuzí
Remastery Diabla II a WarCraftu III? Teprve až Blizzard dodělá původní verze
6.11.2017 | Václav Pecháček
27 příspěvků
-
Chtel jsem puvodne napsat ze by tedy pak davalo smysl udelat remake a mikrotransakce narvat dovnitr, ale pak jsem si uvedomil, ze to uz se tedy pak rovnou vyplati udelat novou hru, kterou muzou poradne podojit
-
Pochybuji, že by Blizzard začal dělat remake svých her. Za 1. by to pro ně nebylo tak výdělečné jako například Hearth Stone, Heroes of the Storm a Overwatch. 2. Blizzard se poslední léta zaměřuje stále více a více právě na mikrotransakce. Stačí jim udělat nového hrdinu s hromadou skinů a vydělá jim to víc než hra. V případě Blizzardu se nejedná o malé částky peněz co si účtují.
Pro mě osobně Blizzard je jen nenasytná společnost, která chce vydělat na všem co udělají. Ani si nepamatuji, kdy naposledy udělali něco pro hráče aby je čistě například potěšili. -
Máš pravdu. W3 se dá hrát i po letech a jelikož sem na něm vyrůstal, tak mi grafika nijak nevadí.
Akorát sem vždy tajně doufal, že se dočkám oznámení, že se pracuje na W4, což asi není reálné.
Ale když už nic, tak nový grafický kabátek nebo přidat mise do kampaně pro W3 a budu spokojen.
*5* -
Problém je, že hackeři jsou i v D3 a to si vem, že D3 je mnohem novější hra, online only, D2 má klasický SP a local MP, takže to samozřejmě jsou kecy. To by museli celou hru naprogramovat od pýky, což pochybuju.
-
jsem rád, že tvůj názor nic nezmění
-
w3 stale vypada slusne a nevidim duvod jej remasterovat
-
Osobne mi to prijde jako chaba vymluva, kdyz by mohli udelat remake a tyhle veci resit az v nem. Ale na druhou stranu si rikam ze firma ktera radsi resi neslusne chovani hracu, nez delani noveho obsahu, to bude myslet smrtelne vazne.