Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvela hra za skvelou cenu(PC verze).
    • Je pravda, že za plnou "konzolovou" cenu bych si to rozhodně nekoupil, ale za 500,- na PC toho rozhodně nelituji.
      • misho8723
        Ja som dal 25 Eur za štandardnú verziu a neľutujem ani v najmenšom.. včera o polnoci som si chcel dať jednu epizódu (piatu) na chvíľu, a keď som ju dokončil, pozerám na hodinky a ukazovali 3:00 ráno :D fakt hra, ktorá ma chytila a len tak nechce pustiť
  • 899 korun za sběratelku na PC, jak by řekl jistý klasik: "No kurňa nekup to!"
  • mrzí mě,že tak perfektní hru xboxáři sami potopili a musela to zachránit až Pc komunita.
  • Adam_M
    To je dobře šak si to taky zaslouží.
  • Svoboda je svoboda, jen ať si značku drží, dokud to půjde. A vy se tu děcka neperte. Brzo bude teplo a můžete si bořit bábovičky zase hezky na písečku *3*
  • dva miliony jeden, vcera jsem to na steamu koupil taky ;)
  • misho8723
    Inakšie veta "Není tajemství, že Max Payne vydělal 45 milionů dolarů" je pôvodne v angličtine "It's no secret that the Max Payne franchise was sold for $45 million.".. presnejšie povedané, ide o to, že Remedy predali značku Max Payne za 45 milliónov dolárov (aj keď samozrejme aj slovíčko "vydělal" by bolo vhodné :D keďže na tom zarobili)
    • ales.smutny
      Aaaaargh...utnul jsem si rovnou ruku....Kriste... Díky :)
  • Já Alana začal hrát až teď co jsem si koupil Xbox nedávno a paradoxně jsem zatím u druhé epizody, protože ta hra má tak parádní atmosféru, že se mi nechce hrát... protože se bojím, že až to dohraju, tak nic takového dlouho nebude ... a nebudu mít co hrát (podobného) ..
  • To bylo furt kecu jak se jim to na pocitac nevyplati ...
  • proc se tu nepise, kolik se toho krade na shi**boxech?
    • nfo hump, epidemz ru, rls log, hmmm jáj ja nemám konzolu!
      http://youtu.be/e5QveX3-1O8
    • rozhodne o dost mene naz na PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit