Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm Paříž a všichni tam mluví anglicky...
    • je to Neo-Paříž ,třeba se tam jejich mateřština už vytratila
    • Že zrovna Francouzi... *15*
    • Třeba tam občas jednu větu prohodí v místní řeči, aby to bylo cool, jako v AC2. *3*
  • Poslední záběry traileru mi daly připomenout "ONI", ale celé je to i tak velmi zajímavé pro budoucí sledování.
    • Žééééé? Přesně to se mi prohnalo hlavou, Oni je moje all time favourite.
  • Z toho jednoho videa to podle mě vypadá moc dobře.

No, zatím tu i lidi souhlasí, ale počkejte až vyjde ven víc informací... pak se to skoro určitě obrátí na "konzolová sra*ka".

Tak PC sýla.
    • Když to bude "konzolová sra*ka", tak samozřejmě že ano. *2*
      • PC sýla brácho. Každá hra, co vyjde i na konzole je přece "konzolová sra*ka"!
        • To je pravda pouze pro pc fanatiky a podobnych fanatiku beha plno i na konzolove strane barikady, neboj. *1*
          Ty ses ocividne jeden z nich *1*
        • Ja som s konzolovými " sra*kami" totálne spokojný a kto nieje nech nehrá na konzoli:) Mám už 4 roky jednu mašinku na ktorej hrám stále najnovšie hry... čo viac si možem želať, problém je iba v jednej veci a to v dlžke vadšiny hier ale tento problém je aj na PC takže... nemám čo riešiť rád si zahrám, rád si zahrám na konzoly a prečo nie?
    • Jo a tady je gameplay.
      https://www.youtube.com/watch?v=m82AF52mFi4

Tak poďme PC hráči! Oh, P.King už začal. *3*
  • R U Still Down ?
  • Vypada to pekne, ale ted jak zpracuji to kradeni myslenek. Mohli by to tam dat jen jako tahouna pribehu a ne jako aktivni schopnot postavy. V dnesni dobe se*ou vsechno do aktivnich schopnosti a ocas to vypada strasne smesne (viz. Syndicate). A co se tyce obrazku... napada me jedine: Ja chci Prey 2! *4*
  • Takže takovej Total Recall s Arniem v sukni? Sem s tím! *15*
    • jakej Arni kdo to je? Snad Colin Farrell *3*
      • Myslí ten orginální Total Recall
        • Ironie ty Colombo :D
        • to ještě asi nebyl na světě *1*
          • Vždyť to je 1990, to není zas tak dlo...Ježiši, já jsem už tak starej *15*
  • Amylee.Anderson
    To by mohlo dopadnout dobře, vypadá to slibně :)
  • Tak ošklivej engine, až to není hezký
    • Dobrej fór kámo :D
      • rancor1223
        Kéž by to byl jen fór. Zvlášť obličeje/postavy jsou dost hnusné...
  • Že by konečně pořádná kyberpunková akce? Doufám, že se jim to povede (po "mírném" rozčarování ze Syndicate - a já tak moc věřil) a bude to pecka, která si zaslouží své hráče.
    • kubi-wan
      Na druhou stranu, já třeba od Syndicate zas tak moc nečekal (původní hru jsem nehrál), ale líbilo se mi to audiovizuálně. Prostě přijít ze školy, vypnout mozek a trochu si zastřílet a (pravda, primitivně) zahackovat... na to bylo Syndicate fajn.
      • Jednička Syndicate dnes nevím nevím, ale v té době to byla paráda.
  • kubi-wan
    Těma bitkama mi to připomělo hru "Oni".
    • Přesně tak, přesně tak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit