Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrozne mi to pripomina hru ONI svyho casu velice zabavna hra..nedivil bych se kdyby v tom meli prsty stejni vyvojari nebo aspon cast nich *3*
  • Americká mládež v ohrožení.
  • Vrrrrr
  • Mě stále nepřestala rozesmívat ta digitální kopretinka, co má za krkem *1*
  • Jde o to, ze i5 predvadi v nekterych hrach lepsi vysledky nez i7 (kvuli HyperThreadingu). Proto je dnes lepsi volba i5. Az znovu nastane cas na upgrade, tak uz budou i5 treba nativni osmijadra, ale pro tebe nebude problem si novou i5 koupit, protoze jsi usetril predtim a stary procesor strelis nekde na Aukru.
    Dalsi vyhoda v tom, proc i5 misto i7 je v tom, ze pokud nechces penize usetrit, muzes je vrazit napr. do lepsiho chlazeni, nasledne pretaktujes svou i5 a voilà - ve hrach budes mit urcite vetsi fps s i5 nez s i7.
  • tohle je pro me idealni herni PC! http://www.alza.sk/alza-gamebox-ultra-ivy-v2-d367277.htm
  • mozna nedokazi ale jednou dokazi ja kdyz si kupuji PC myslim do budoucna!
  • Partial nudity? Kde? Odhalene ramena?
  • To by bylo jen dobře! Batman AA i AC jsou (IMHO) jedny z nejlepších her, které jsem kdy hrál (ve svém žánru naprosto jedinečné) a další technicky vymazlenou hru v tomto duchu, ovšem s originalním příběhem, bombovou stylizací alá Deus Ex:HR a sympatickou hrdinkou v hlavní roli vřele uvítám. Držím vývojařům pěsti, ať se jim dílo podaří!
  • tenced
    jo jo to z ni dela takovej kusanec k sezrani ;)
  • Nevím proč, ale trošku mi to připomnělo Advent Rising *15* ale z ukázky to nevypadá nijak špatně
  • proc ma dlouhe nehty kyz to ma byt akcni ,jinak me dlouhe nehty vzrusujou .
  • Amylee.Anderson
    Když se teď tak vrátim k té onehdá diskutované diskriminaci žen v herním průmyslu, tak mě předtím nenapadlo, že největší diskriminace (pro mě) je v tom, že hlavní ženský charaktery jsou většinou nějaké zajímavé a hezké. Narozdíl od těch univerzálních, nezajímavých, hnědovlasých (to neni mínus, ale většina je má) tuctových hrdinů, kteří nezaujmou :D Jediní, co mě teď napadnou jsou ze Zaklínače, ACII, Deus Ex 3 a L.A. Noire!
  • Co by ti pohonilo, já jsem to nepochopil
  • ja jsem celkem taky pоšuk na cgi baby :D
    ale tadyta ma takovy ... neprijemny vyraz ... nevim jestli je to jeji nos nebo celkovy obličej, ale je takova divna
  • God-of-War
    To je fakt.. je to pekna babovka;)
  • Leonidasss
    i5 3570K že je slabý ? Momentálně je to na herní PC ta nejlepší volba, jelikož i7 se liší v podstatě jen hyperthreadingem, který hry nedokáží využít, takže je to naprosto zbytečné platit za i7 o 4 000 Kč víc, když ten samý výkon dostanete ve hrách s i5.
  • podle mě to bude herně hodně podobný třeba prvnímu Batmanovi...
  • myslím, že je to úplně stejný jako mít platonický záchvěv třeba k nějaký modelce na fotce... takže můžeš bejt v klidu :)
  • Jak já k tomu přijdu , že tam vidím jen slaboučký Apple :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit