Přejít na výpis diskuzí
RenegadeX vás vrátí zpět do světa Command & Conquer
28.11.2013 | Ladislav Loukota
36 příspěvků
-
Otazka je jestli neni lepsi nejakou hru co byla vzdycky a bude strategii nenechat pekne v pisecku a neexperimentovat s tim. Sak si chudak serie C&C vytrpela myslim uz toho docela hodne. Tak proc ji dal trestat( samozrejmne pokud to bude dobre, klidne ale jinak ne).
-
-
Jacku, ta hra vyšla v době, kdy jsi byl spermie. Zahrej a potom kafrej.
-
-
"Kafram" hlavne na ten Renegade, jinak se snazis byt vtipny ale selhavas. Mozna jsem jeste v roce 1995 moc o hrach nevedel jenze jsem uz zil. Pokud chces byt vtipny a ne moc se ztrapnit. Doporucuji zaradit na jinou rychlost , verim ze to zmaknes. *3*
-
-
Co sem proboha pleteš rok 1995, když Renegade vyšel v roce 2002...Chápu, že se snažíš komentovat za každou cenu, ale Ty jsi za naprostého neinformovaného debilla....
-
-
Aha, ja myslel ze myslis c&c, jinak pravda no.(proto jsem nechapal vis). Jelikoz jsem ale presahl sve meze. Klanim se odchazim. ( Necht fanouskum minuska valte ve velkym vidlema nejlip.) *3*
Jsem velky debil, nastesti ne tak (ne)oblibeny jako ty. *3*
-
-
-
Jsi zabil. *1*
-
-
-
C&C Renegade byl spíš zlý sen *1* Určitě si pamatujete, jakými šťavnatými obrázky nás krmil Westwood před vydáním a jak moc se finální produkt lišil... Každopádně tohle vypadá dost dobře a docela čumím, co borci vytáhli z obstarožního Unreal Enginu! *14*
-
-
No ja nevim, ale na nejvyssi detaily ta hra vypada skvele i dnes :)
-
Obstarožní ? To je Unreal 3 Engine a ten tak moc starej není.
-
-
to jo renegade bol taky nedokonceny obycajna strielacka nic extra
toto vyzera byt ovela viac, no KEBY MI TO ISLO instalovat a nepindalo to na shader model 3 .. taka blbost uz ani instalovat nic nemozem hlavne ze to ma grafiku normalnu nicim vynimocnu -
-
To bude problem mezi pocitacem a zidli ;)
-
Co mas za grafarnu?
-