Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc

horor neznamena ze sa mas bat :) jj ale RE7 je dost strasidelna hra :)

• maros.goc

Ja mám pocit, že najviac si užijú tento remake tí, ktorí vedeli, že Resident Evil 3 bude lineárna hra plná akčnosti a že Nemesis sa objavovať na vopred určených miestach. Presne taká hra bola totiž originálna hra.

• moody

Coze? Ja to teda vidim presne obracene, nikdy jsem nevidel policajtku v minisukni. Naopak jeany ma kazdej a cerny vysoky boty taky nosi v Praze kde kdo.

Navic je nadherna, motion caprure je dnes trochu jinde nez pred dvaceti lety a neni to zadna nahodna tvář ale ruska modelka Sasha Zotova.

(dnes uz ve hrach hrajou skutecni lide)

• Maxianimal

Já ti nevim, RE7 je dle mě horor jako blázen. A  RESI série je označována jako survival horor.

• x_ander

Původní skin dávají rovnou k předobjednávce. A předpokládám, že za nějaký drobák bude k dispozici i pro ostatní.

• x_ander

Je to brutální kočka.

Btw. vojenské kalhoty? To myslíš ty rifle, co má na sobě?

• uher

Viděl si vůbec hodnocení na meta? 😀

• Carnage666

Nevím jestli si hrál remake dvojky, ale tam byli i původní skiny převedený do moderní grafiky, takže bych počítal že tady to je taky a nebo bude přidáno později. Hadry bych ještě pochopil ale s obličejem podle mě nemá vůbec nic špatně. Na internetu jsem ale zaznamenal že incelove a virgini si představovali něco víc fapable ale podle mě tyhle lidi nikdy neměli realně holku.

• TheGGG

tak této recenzi nevěřím ani úvodní větu.... autorka už kritizovala RE dřív ve FC a přišlo mě, že má k sérii negativní vztah. Škoda že recenzi nepsal člověk, co recenzoval RE2 remake, aby tady bylo nějaké rozumné srovnání... takto mě to nic neřekne.

BTW: resident evil nebyla nikdy skutečně hororová a strašidelná série, kdo se u RE kdy bál a proč se nedostatek hororu vyčítá až tady v RE3 remaku?

• species

Co tim myslis? Vsechny recenze dopadly stejne

• Deywik

sarka jde proti proudu 😎 dobre ona !

• Vogon

Nechápu proč měnili design Jill, nehledě na nepovedený obličej, vždyť teď vypadá strašně nezajímavě, pomalu jak náhodně generované NPC, vůbec ne jak hlavní postava. Nevím jestli je typické mít v každodenním šatníku vojenské boty a kalhoty, to snad vypadá jako by tu zombie apokalypsu očekávala. 

Může se to zdát jako detail, ale zrovna RE je designem postav známá, tak je podivné, že zde zrovna v této parketě selhali, navíc ze všech postav zrovna u té hlavní.

• J.V.Stalin

Pravděpodobně ano.

• mr.clayman

Přiznám se, že recenzi jsem spíš jen proletěl, ale mám z ní pocit, že kdyby trochu přitvrdili na dostupnosti consumable věcí, že by udělali líp. Třeba to ale na vyšší obtížnosti nebude taková procházka.

• x_ander

Musím říct, že demo mě nadchlo hrozně moc. Atmosféra, hratelost, grafika (!), prostě paráda. Takže na plnou hru jsem dost natěšený, doufám, že u mě to bude devítková hra. Ale říkám to jako hráč, který původní Nemesis nehrál, takže doufám, že mi to narozdíl od Šárky sedne daleko více.

• michaliuz18

v re2 mam 60 hodin nahranych, vela casu som travil aj fotenim s modnutou free kamerou , modoval si postavy , proste ma to bavilo , davat speedruny a tak. 

Demo re3 ma bavilo rovnako, jednoducho "sazka na jistotu" . Je mozne ze ma re3 sklame? 

• jenom 7 ? wow 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit