-
v re2 mam 60 hodin nahranych, vela casu som travil aj fotenim s modnutou free kamerou , modoval si postavy , proste ma to bavilo , davat speedruny a tak.
Demo re3 ma bavilo rovnako, jednoducho "sazka na jistotu" . Je mozne ze ma re3 sklame?
-
-
Pravděpodobně ano.
-
-
Hezká recenze. Jen mám pocit, že někdo z nás: a) já b) autorka recenze žije v omylu.
Dle Šárky se jedná o dílo jednoho studia: Podobná situace nastává i tentokrát vzhledem k tomu, že si na sebe loňským remakem dvojky studio upletlo solidní bič.
Nicméně jsem si jistá jednou pravdou: Když jeden dělá podruhé totéž, není to totéž.
A já, podle dostupných informací, mám za to, že to dělalo jiné studio.
According to RE3's producer Pete Fabiano, once RE2 remake was greenlit, RE3 was already being considered and was in the cards. Fabiano explained that RE3 was in active development for three years,
and had some overlap with RE2's development. In fact, what the RE2 team
was doing with Mr. X helped inform the RE3 team's work on Nemesis, the
towering tyrant-like pursuer pursuing Jill in that game. "We saw what [the RE2 team] were doing with Mr. X, and he kind of upped
the ante in their reimagined version of that game," said Fabiano. "And
so when the RE3 director saw that, he was like, 'Okay, well I need to
take Nemesis to the next level.' And I think that comes out in what
players will see."Nicméně pravdou zůstává : Když dva dělají totéž, není to totéž.
-
-
Studio myšleno Capcom, jasně, že to nedělali úplně ti stejní lidé. Stejně jako když BioWare udělalo ME: Andromedu, na který pracovali nováčci, co s původní trilogií neměli nic společnýho. A stejně jsme to hodnotili podle očekávání nastavených studiem, nikoliv týmem v jeho rámci.
-