Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Já chci návrat ke klasice RE2.
    • Asi si chtel napsat RE1 vid?
    • naprostý souhlas, škoda že se tahle série vydala směrem k v dnešní době moderní akci. Bylo by fajn kdyby se objevil RE ve stejným provedení jako první tři díly. Hry typu RE, Silent Hill, Dino Crisis, nebo třeba Parasite Eve 2 patří mezi moje srdcovky a dneska se k nim na emulátoru občas vrátím. Sice to mělo svoje mouchy, jako třeba občas úplně debilní úhel kamery, ale atmosféra nezapomenutelná.
    • BoB.2
      No jo v ruštině hra bohužel tenkrát nevyšla, ale díky těmhle hrám umím aspoň základy angličtiny.
      • nesmysl, v době kdy RE1.2 vysli moc lidi anglicky neumelo, a hrali to o sto šest, zase tolik textu tam nebylo aby to neslo, nedelej z toho vojnu a mir v anglictine:)
    • Já se divím, že si z toho vůbec něco měl. Na Re2 není čeština, ne? Deníky, rozhovory, puzzly. To ten gameplay musel vypadat.
      • No byla doba kdy hraci pouzivali i mozek a dokonce museli opravdu i sami hrat. A kdo by to rek, byla to tenkrat docela velka zabava.
  • 5ku jsem hrál jen kooperačně, splitscreen na Xboxu a po LANu na PC. Moc jsem se bavil. Teď je ve slevě na steamu, tak přemejšlim, že to pořídim. Za 7e to je pěkný.

A trochu OT: Doporučil by někdo dobrou coop hru na PC (pro dva...). Hodně mě bavila Lara Croft: guardian of light. Tak třeba něco podobnýho.
    • Forced, jeste dneska na steamu zadarmo, genialni vec na coop :)
      • Díky, mrknu na to.
      • kurde, ne zadarmo, ale ve sleve samozrejme :)
  • 5 byla co se týče příběhu, hratelnosti i grafiky velmi úspěšným titulem. A kooperace to jen podtrhovala. Bohužel s dalším dílem se jim nepodařilo navázat na úspěch, což je pochopitelné pokud nasadili s předchozím laťku příliš vysoko.
  • No, snad to od není od Capcomu náznak, kterým směrem se chtějí ubírat. Pro pomalu umírající sérii by to mohlo končit pohřbem a pokud už chtějí sérii pohřbít, mohli by to alespoň udělat důstojněji, protože udělat ze survival hororu akční hru není příliš vhodné. Přitom nepopírám, že by se sérii měla vyvíjet, nicméně vývoj by neměl zapříčinit opuštění původního žánru.
  • MidnighT91
    Pětka byla skvělá, 2x jsem jí dohrál sám a 3x v coop...
  • Petka byla jediny RE, co jsem na PC hral a opravdu mne bavila. Navic to byl skvely priklad, jak delat konzolove porty.
  • Chtěl bych se zeptat...koupil jsem si Resident Evil 5 gold edition......no a je to zatím uplně stejné jako normalní hra...a ani tam není njake to extras...jak se rika.....Tak se chci zeptat jestli musim neco otevrit..nebo tak neco...?? Děkují *15*
  • Jack1947
    Logicky, kdyz ten Maler v podobe "6" vubec nevysel. Na druhou stranu mohl byt i 4, ktery je v leccems i lepsi. Hmm to je duvod k zamysleni. *7*
    • Budu se opakovat! Tvuj koment nema vubec zadnou vahu! Jdi se konecne lecit! *12*
      • Janun
        Ja mam celkem problem ty příspěvky pochopit. Musim si to přečist třeba 3x a ani pak si nejsem jistej co tim chtěl říct...
        • Jack1947
          Takze sesumirovane, zni " Maler 6 se jim absolutne vymkl z rukou, mohla byt nejprodavanejsi 4ka ktera v leccems je lepsi nez zminovana5. " Doufam ze ted je to srozumitelnejsi.
  • God-of-War
    Víc se mi líbil 4 díl.
  • Malleth
    Prodala hodně hlavně kvůli tomu že RE4 je geniální a dalo značce druhej dech.
    • presne tak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit