Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil 5 je nejlépe prodávanou hrou Capcomu
31.10.2013 | Ladislav Loukota
28 příspěvků
-
5 sa na 4 nechytá, ani náhodou.
-
Hral som 1,2,3,4,5,6 a najvacsia pecka pre mna bola 5. 4 a 6 ma nebavili ani dohrat do konca. RE5 vymackala z konzoli maximum, neskutocne krasna hra a ten coop bol uzasny. Navnadili ste ma rozohrat to znovu.
-
Taky k tomu přihodím to své RE 4 a 5 byly skutenčně povedené tituly nicméně 5 byla na tom lépe že nabízela COOP. V rámci příběhu však kralovala 4 s Leonem. Za mě osobně to byly nejlepší Resident Evil hry co jsem hrál a ano hrál jsem na PSX RE1,2,3 Nemesis včetně PS2 RE Code Veronika X a Outbreak. Samozřejmě nejhorším dílem pro mě prostě zůstane ta 3D hovadina Dead aim pro PS2!
Přijde mi často úsměvné jak plno hráčů z rádoby nostalgie tady tvrdí jak první tři díly byly nejlepší. Z mích dob co jsem já měl PSX tak mi věčně tyto tituly leželi na poličce místo RE 1,2,3 jsem dal raději předost titulu například od Squere Enix s názvem Parasite Eve 2 a nebo třeba Silent Hill od Konami.
Na PS2 tomu nebylo jinak kromě RE4 jsem raději hrál od Capcomu Onimushu (jednička u mě zůstane ta nejlepší z celé série) nebo raději Devil May Cry. Takže nějaký Outbreak nebo Code Veronika X u mě teda díru do světa neudělali. Člověk ty Residenty zahrál jednou a stačilo to! Až čtvrtý díl přišel s myšlenkou zajímavějšího a přímočařejšího příběhu včetně postupu hrou který mě natchl natolik že jsem si dokonce koupil i ten zprzněný port (v JRC) na PC (který byl pomalu nehratelný).
Čili mi přijde naprosto úsměvné když tu někdo hatuje RE 4-5 a říká jak ty staré RE byly super a COOL (tak to jsme asi hráli každý jine hry). Šestku raději ani neřeším tam mi vadí jasný problém v rozkouskování hry na 4 minipříběhy (který id*ot tohle v capcomu vymyslel). V tomhle ohledu mi už silně vadila dvojka ale tam se to aspoň drželo jednoho scénáře a jedné mapy! -
pro me to byla hrozna sr@cka oproti 1 a 2 na psx... skoda tech 7€ na steamu. :/
-
-
Ty si hovadina......
-