Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm takže asi vyvraždovačka-krev a střeva všude- já nevím koho chtějí jako tvůrci oslovit? Úchyly na vnitřnosti? Nejlepší díl podle mě 2, byla úpně o něčem jiném- ta hra měla prostě atmosféru temna,strach ,neznámo,smysl a příběh, Prostě hra s duší,kterou jsem zaplnul v noci a nemohl odejít jen abych věděl jak to všechno skončí. Obdobně na tom byl Silent Hill, s každým dalším dílem upadal ve stereotyp a nudu.
  • Z toho videa jsem si uvědomil dvě věci. Za prvé: Vypadá to jako Gears of War se zombíky. Za druhé: Zahraju si to stejně i kdyby v hlavní roli byl Pacman *1*
  • doufam ze se dockame i prezidentovi dcery Ashley.Pribeh se bude tedy odehravat +- rok pred patym dilem , docela zvlastni tah , zacinam se v tom mirne ztracet.Hlavni kanonova serie mi nevadi , v ni mam relativne uceleny poradek ale i tak mi pripada ze se v tom capcom trosku sam ztraci,to nepocitam ty tuny spin-off dilu,operation raccoon city atd.osobne by se mi asi vice libilo navazat primo na paty dil , ovsem jestli by to jeste nejak slo.Tento sesty dil mi nepripada svym zasazenim deje a udalostmi jako remake nebo reboot.Ono je to tezko ,kdyz reboot tak asi komplet(ADA,Claire,Jill,Sheva) s navratem vsech hlavnich postav a vse to spojit v poradny dej .Chtelo by to objasnit osudy ostatnich postav.Zrejme vzdy bude nad nekym viset otaznik.Do toho jeste ty CGI filmy a nejak smysluplne si ten pribeh poskladat a pospojovat si konkretni udalosti je takrka nemozne.Rezi univerzum je tak obrovske ze se docela bojim aby celkove neprerostlo i capcomu pres hlavu a nebyl z toho poradny gulas.Pardon za pripadne gramaticke chyby,uz jsem unaven takhle v noci.
    • ZvacA
      Máš recht, tvůrcům to přerůstá bohužel přes hlavu už nějaký ten pátek, začínají dělat chyby už i v těch nejhlavnějších událostech a narušují chronologii danou z předchozích dílů. Ale jsou to kupříkladu i detaily v příběhu i možnosti, jenž byly naznačeny v předchozích titulech a které zůstávají nevysvětleny a to mají logický charakter - na to všechno Capcom háže z hlediska zachování nějaké ucelené pospolitosti docela bobek. Rozhodně by mě netěšilo, kdyby zachovali rok 2008 pro dění v šestém díle, což by splňovalo těch " 10 let po událostech v Raccoon city ", a to hlavně z faktu prezentované světové velikosti virové epidemie, která by špatně navazovala na situaci v pátém díle. Útěchou snad budiž fakt, že se může jednat o chybný překlad ze zahraničních ( hlavně těch japonských ) zdrojů, na kterých tahle série docela trpí. To by znamenalo, že naznačené události se klidně mohou odehrávat " za více jak 10 po Raccoon city ", tomu by mohla nahrát i informace, že vlastně nebylo přesně specifikováno, jestli těch deset let bude konkrétních nebo je to jen pomyslný časový odraz. To si chce počkat na více konkrétní vyjádření.
      • ales.smutny
        Jojo, bylo mi to divné, ale oficiální zdroje (US/UK) zní "It has been ten years since the Raccoon City incident, and the President of the United States has decided to reveal" a další se odvolávaly na 10 let po RE 2.

        Každopádně, aby děj byl před RE5 by bylo kontraproduktivní...člověk by se pak nemusel bát, že Chris umře...;)
  • Kravina.... slatali nekolik dilu dohromady, nalakali na atmosferu dvojky a udelaji s toho strilecku...

    Jsou to fakt Ubozaci :( Pomalu ale jiste zabiji jednu z nej her pro me. Je to strasna skoda :(

    Nejkrasnejsi jsou Resi na GameCube RE Remake a RE ZERO... (ctyrku jsem jeste skousl, mela atmosferu a zajimave bosse) ale tohle je na prsty do krku... Call of Duty prej... to at si strci nekam :(

    Ta atmosfera kdy clovek sel tmavou chodbou stare residence a poprve uvidel huntera apod je v haji je z toho Call of Evil 6 (gratulace k prumernosti)

    Japonci byvali mistri ve hrach a v detailech a atmosfere... vsechno je pryc.
    • presne tak, res na gamecube je fakt super asi nej
  • cekal jsem min akce ale tesim se stejne.to ze tam bude Leon je hodne dobry,ale nejlepsi dvojka je Barry a Jill :-),treba se nekdy dockam.tak snad campocu dojdou naboje a 7 dil bude jako RE ktery je podle me nejlepsi ze serie http://www.youtube.com/watch?v=VZH5IXwyKwc
  • Ja by som viac uvítal návrat Claire, po ktorej sa zľahla zem po 2. dieli (vlastne po Code Veronica, ale ten som nehral).
    • ZvacA
      Zem se po ní slehla až po filmovém Degeneration, ale její regulérní comeback ve hrách bych uvítal určitě taky.
  • CRYPT
    Ja bych radsi, kdyby se vratila Jill :-(
  • Pekne.
  • Epic další trailery chce to další postavy když je tam Leon nesmí chybět Ada (Chris -> Jill,Claire)
    A kdo je kur.. ten rus ?Vypadá to na konečné zakončení?Wesker je kaput tak kdo vypouští ty B.O.W. ?
    • ZvacA
      Na takovou prácičku tam nemusí být ani Wesker. Polovina srand, s kterými Umbrella kutila své experimenty, jsou momentálně v držení ilegálních organizací, teroristů, armádních skupin a mocných jednotlivců, prostě nová éra bioteroru i s jejími následky. To stačí nějaký pantáta, který má chuť si přivydělat, tak pohrozí, že to vypustí dokud nedostane peníze a pokud to udělá, tak to už je jiná. Navíc to klidně mohla být nehoda nebo jen provařený další experiment. To, že ve hře Umbrella skončila vůbec neznamenalo, že je svět v bezpečí i před dalšími korporacemi nebo spolky. Některé si šulí své pokusy potajnu klidně dál, zejména když dosáhly na na materiál od Umbrelly, takže variant možné příčiny je hodně.
      • Njn a co ten rus v tom traileru?Mluví o tom svět nepotřebuje mě ale moji krev je specialní ? *5*
        • ZvacA
          Zatím těžko říct, kdo to je. Objevily se teorie o tom, že by to mohl být slibovaný Alex Wesker, tedy ten, o kterém se mluvilo v pátém dílu v souvilosti s Projektem W a jeho jediný žijící člen a lídr projektu. Ten měl podle zápisků na starosti taky experiment, který měl zajistit pomocí viru zastavení stárnutí a snad i zajistit jistou "nesmrtelnost" pro ředitele Umbrelly Ozwella Spencera a podle posledních poznámek se mu ten experiment podařil, ale vzal s ním kramle.Tím pádem ten virus mohl použít, zastavit proces stárnutí a omládnout ( to se už v sérii stalo, takže nic fantastického ) a mohl vedle toho zjistit, že to má nějaký speciální účinek proti klasickému t-viru. Mimo to, ale taky ve videu padlo, že byl žoldákem, takže to může být klidně bývalý člen jednotek Umbrelly a to buď USS nebo UBCS a nebo je to jen úplně nová postava, která akorát zamíchá kartama tím, že je nějak imunní vůči virům a tím pádem adept na žijící vakcínu.


          Ale to jsou fanouškovské špekuláty nad trailerem a co může prozrazovat, proště diskuse komunity, jak to tak bývá. :D
          • Je tady taková řada otázek.Snad bude nějaký rozhovor s Kobajašim.
            Ale jedno je jednoznačné bude to Resident Evil - kvalitní příběh,paradní akce a snad i ty lekačky.
            Mimochodem to monstrum co pronásleduje toho rusa novodobý NEMESIS?
            Jinak jen tak dál.Sem rád že se tady najdou lidi co mají rádi resident evil a pořádná komunitní diskuse je potřeba. *5*
  • KokyMetalGear
    mě to oslovilo. zajímalo by mě, kdo bude hlavní záporňák tohohle dílu *5*
    • no ... přece typek, kterýho na konci zabiješ, on si předtím do sebe píchne nějakou látku a stane se zněho obrovská potvora:) ... jo jméno? ... nevím :)
      • RavenHolm
        A zabiješ ho výstřelem z RPG (jako v snad každém RE).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit