-
Teda nějak hodně. Svět jde níže... jasně, to na vaši recenzi jen těžko může mít vliv, ale stojí to za zmínku.
Takovej Jim Sterling dal 3/10. -
koupil jsem rezidenta 6 zahral jsem tak 10 misi a vratilo me to na zacatek je to dvou cd nevim jestly tam dat prvi 2cd aby to naystalovalo a pak 1cd muzete mi nekdo poradit dekuji
-
Prvni RE pro me byl RE5 a ten se mi docela libil, je to dobra hra. Posleze jsem hral i HD remake RE4 a taky docela dobry. Ted sjem zkousel na vite RE2 a RE3 z PS one a to byla pro me nehratelna hruza, hlavne pro to strasne ovladani. Takze jestli nekdo lituje, ze to neni jako RE2 a RE3, tak ja jsem tomu rad. Chapu ze nostalgiky s predsudky to nepotesi, ale musi si uvedomit, ze lidi, kteri by ocenily hry s ovladanim jako ma RE2 a 3 je na svete cim dal tim mene.
-
-
Tady vůbec nejde o ovládání, chlape. Jde o to, že ty první RE díly byly zaměřený na vyvolání strachu a obav z každýho dalšího kroku. V těch novejch RE je to vše jen o přežití další a další vlny nepřátel, což je sice taky zábava, ale už tomu chybí ten hororovej prvek.
Já si RE 4 a pak i 5 poměrně užil, když jsme to hráli s kámošem v kooperaci, ale oba dva jsme se shodli na tom, že tomu chybí to napětí, který tu sérii udělalo.
Nemusíš mít nutně zastaralý ovládání a herní mechanismy z roku raz dva, abys mohl vytvořit kvalitní survival hru...viz Dead Space a tituly zmíněný v recenzi.
RE6 si časem pořídim, ale jen kvůli tý 2 players coop, kterou mam fakt rád a která ve spoustě her tak moc chybý. RE6 je prostě solidní hra, která se ale bohužel příliš odklonila od svých předchůdců.
A už vidim, jak to budu hrát, jak si vzpomenu na tenhle muj příspěvek a jak mi bude chybět kulhání se po Racoon City s revolverem v jedný ruce, zatimco druhou si držim pokousanej bok.
To opatrný našlapování ve tmě, kde poblikávající lampy dělaj kdejakej stín o dost hrozivější, než původně je. Pár loadingovejch obrazovek a dveří, furt nic, nic a najednou mě zaskočí zombák za skříní, před kterou leží narafičená krabička s nábojema...tak tohle byl děcka RESIDENT EVIL: ORIGINAL *5* -
-
RE Revelations mi starého RE připomíná v hodně směrech, škoda, že byla hra vydána jen na 3DS, je to velká hra a zasloužila by si větší hráčské publikum. Souhlasím ohledně původních RE, strach, potřebu prozkoumat každý kout, jen abych získal náboje a rozluštil hlavolam bylo něco, co už ve hrách hodně dlouho chybí. Asi si dám ještě jednou Zero a Remake.
-
-
-
Jsem zvědav se to bude hrát na PC.
Tradiční problémy kamera,ovládání atd... -
-
u petky nic takoveho nebylo skvela optimalizace,dx10 akorat ten cross *5*
-
-
Tak to je ok,dokonce jsem před chvílí koukal,že do to snad pojede i na Windows XP.
Pak někdo může tvrdit jaky přínos mají hry co fungují na Windows Vista +.
Jo funguje tam sice jeden efekt z DX 10 + a to je tak celé.
-
-
-
Záleží na tom jak se postaví k reakcím na šestku případně podporu remaku. Pokud remake nevyjde a nove díly budou pokračovat ve stylu posledních dílů, tak já jsem s RE skončil. Pak už jedině zbývá Project Zwei od Mikamiho.
-
-
Příspěvek patří níže k tématu petice.
-
-
Vim, ze PC verze se zdrzi kvuli spravne konverzi, ale nevite, kdy by mela vyjit? Dik.
-
-
Prý nejdřív začátek příštího roku.
-
-
Residenta 6 jsem včera od 3 dnu koupě prošel a musím konctatovat co se tíče děje atd.. super jako každý díl ale 4 díl byl stejnak nejlepší :-)
-
jsem zvedavi na konce rady filmu, videl sem afterlife pekna kravovina ale dalo se na to koukat. od jednicky ty ostatni dily sli dolu.
-
-
to te nejnovejsi film moc nepotesi :) asi nejohrsi ze vsech hranejch filmu :D
doporujuju CGI filmy resident evil: degeneration a resident evil: damnation :) -
-
hlavne debilita filmi byla hned na zacatku kde byli klony utocici na zakladnu a ja sem se tesil ze ti co sundali ty snipery byli zombici .nebo kdy hrdinka prezije kdyz havaruje letadlo a vybuchne. taky sem si rikal, kdyz letadlo letelo na tu skalu tak pred nim to bouchlo a pak narazilo letadlo, to byla asi nejaka vybusna hora. a na konci kdy weskera rostreli az byl bez mozku zase obziv.
-
Díky za info. RE: Degeneration jsem viděl a líbil se mi víc než všechny hraný díly (možná až na jedničku). Tak to celkem těšim.
-
Byl jsme na 3D a film byl děsnej. Po několika málo minutách jsem si byl vědom, že nepohodlně sedim a nudím se. Režisér nedokáže vykreslit příběh postav, napínat nás, udělat tajemno, prostě nic. Jediné co se mi ve filmu asi tak líbilo, byl nápad s podzemní laboratoří, která má jednotlivá odlišná prostředí, ale rozvinuto a prodáno to rozhodně nebylo, škoda. Tohle se tak maximálně hodí rozřezat na třicetiminutové kusy a vysílat to jako televizní (béčkový) seriál.
-
-