Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil 6 se neprodával tak, jak se čekalo
19.12.2012 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Protože nebyl tak dobrý, jak se čekalo!
-
Zaslouzene!!
RE to byl v podstate jen nazvem. Tech par momentu zminenych v recenzich, kdy hra pripomina stary dily bylo zatracene malo a tak jsem si hru neporidil.
Kooperace me sice lakala, ale nedokazala u me prebit znechuceni z tak velky odbocky od survival horror zanru.
Clovek dnes uz ani neocekava, ze moderni pokracovani zazitych hernich serii budou jak pres kopirak a jen v lepsi grafice. Zmeny a pokrok vitam, ale ne takhle velky odklony. RE se proslavil svym typickym a opatrnym gameplayem, tak proc z toho udelali dalsi TPS, jakych jsou tucty?
*Eat me zombies, I give up. I refuse to unload 1 mag into every one and each of you*
*You used to scare me, now you bore me* -
-
Přesně to bylo na starých dobrých RE to co je dělalo RE . Opatrnost , kdy člověk za každou novou kamerou měl strach co tam bude , kolikrát sem jen poslouchal jak se něco plíží z pozakamery a to bylo vono . Když se rozbíhali cerberusové a bylo slyšet jak ťapkaj jenom , nebo jak sičel zpozakamery licker ( s klukama sme mu tenkrát říkali hary z kanálu *14* ) ... To byl RE ...
-
-
všichni chtějí jen rejžovat, ale nedrží se kvality = dnešní doba *5*
-
Jaaaaaaj, třeba se ještě vrátí ke starému dobrému RE.
-
-
Právě ze stejného ekonomického důvodu paradoxně kdysi hodili bobek na staré mechanismy Biohazardu, páč survival už nevydělával dle představ + samozřejmě již tenkrát snaha o široké zprostředkování hry dál (což si stejně tak zazdili politikou exkluzivních projektů). Bylo by to k potlesku, ale momentálně spíše hrozí to, že se značka uklidí k ledu. Je sice logická představa, že by se Capcom pokusil o zesílení hodnoty BH na základě jeho návratu ke kořenům, ale k tomu jim chybí jistota a to se týče i případného remaku ( u kterýho by ještě někdo z analytiků mohl zahlásit, že není o značku zájem celkově, než aby to bylo její kvalitou ), ale samozřejmě ještě mohou překvapit. Taky je možný, že pokud jim selže Resi6 i v prodejích z PC, tak bych se nebál polemizovat o návratu k výhradním exluzivitám a "překopávaným" projektům starých dílů na Nintenda nebo Playstationu, ze kterých se jim značka tak nějak pokrývá.
-
-
Dovedu si představit i osud, který potkal studio Core Design po vydaní Tomb Raider The Angel of The Darkness v letech 2003-2005. I když Eidos nebyl Capcom. Uvidíme, každopádně tento díl je z posledních třech jednoznačně nejslabší. Nejvíce mě prudí postava, která při trochu akčnější hře přeskakuje vpravo, vlevo a zabírá třetinu obrazovky. QTE tak nějak i zvládám ale cutscény, ty prostě ruší.
-
-
Mozna Capcom facku potreboval,potrebovali by jej i ostatni spolecnosti...takto na ne..tohle se jevi jako uspesna taktika-nekupovat.Kazdopadne Reziho 6 jsem jeste nehral,cekam na pc verzi.
-
-
Jestli jsi doopravdy skalní fanoušek jako já, tak tě nic neodradí, ale já to nikomu nedoporučuju a kámoši co si to chtěj zahrát, tak těm to půjčuji. Koupil jsem na PS3 ihned kvůli coopu a je to fakt otřesný. Za Leona je to podprůměr a za Jakea a Chrise to už je totál hovadina. Smíchej Operation Racoon City s Call of Duty a tohle je výsledek. Nezábavný, furt něco bouchá, praská a hrdinové padají. S RE to má společné jen postavy a Bgrade příběh, který mě bavil, ale překousnout to ... peklo. Doufám, že je to pořádně nastartovalo k tomu, aby udělali aspoň tak kvalitní díl jako byla 4ka nebo 5ka s coopem. Doufat, aby se vrátili ke starému konceptu 0-3 nemá cenu, tak aspoň tichý přání o tu 4ku.
-
-
-
port neport, ta hra neni dostatečně kvalitní. Moderní akční stylizace, která kdysi slibovala větší zisky, je dnes v každých pokračováních. Možná je tím už trh nasycený. V nezávidění hodné pozici se Capcom ocitá. Doufat, že nějakým zázrakem se další díly budou prodávat lépe, že snad nebudou tak nemastné a neslané nebo risknout to a po hlavě se vrhnout na nějaký návrat ke kořenům nebo remaky RE 2, 3.
-
Tak a az vyjde port na pc, tak se bude fnukat, ze kvuli piratum, nebyly zisky tak velke, jak se cekalo *6*
-
Bojim se, ze stejne dopadne i Dead Space 3 :( A tak hezky to v prvnim dile zacalo .....
-
-
Třeba to tak hrozné nebude :P
-
-
Vzhledem k tomu že šestka je jedna z největších sraček co jsem letos hrál, tak se opravdu ničemu nedivím.
Capcom si to zasloužil. -
Resident Evil 6 se nehrál tak, jak se čekalo...
-
Bol som velky fanboy CAPCOMu no musim priznat, ze v poslednych rokoch to ide s nimi z kopca. Lost Planet 2 bolo slabe, Resident Evil seriu podla vsetkeho 6tkou uz skoro znicili snahou prisposobit sa zapadu, Devil May Cry seriu restartovali a dali inemu studiu so snahou sa opat viac priblizit zapadu...
Pred par rokmi sa im s DMC 4, RE 5 a LP 1 darilo velmi darilo, tak nechapem preco musia stale spekulovat s tym prisposobovanim seriu pre zapadnych hracov. Ti japonci asi nechapu, ze tym pripravia svoje serie o ten ich specificky punc jedinecnosti a spravia z nich len dalsie genericke hry ktorych maju zapadni hraci plne zuby. "Kdo chce víc, nemá nic."