Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil 6 vyjde dřív, jak uvádí nový trailer
10.4.2012 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
Takže to bude jen pro znalce předchozích dílů? V tom případě mám smůlu, protože sem ani jeden díl nehral (teda jen 5ku, která byla k časopisu, sem vydržel hrát asi hodinu, ale díky ovládání to skončilo ve skříni). Odpovím si sám - vůbec nevím, o co v tom traileru jde, takže asi bude znalost předchozích dílů nutná.
-
-
Kdyz neco zapomenu, nebo mam jen chut procitat ruzny veci z RE sahnu po http://residentevil.wikia.com/Resident_Evil_Wiki
-
Svým způsobem se někomu bez znalostí univerza kulový stane, když si aktuálního Resiho projede jen tak, ale on ten přehled v dějiství kolem Biohazardu je samozřejmě jiná liga při samotném hraní, kdy člověk pochopí plno narážek na postavy, události a vůbec obecné souvislosti. Pro sérii to není nic novýho, už Biohazard 2 nebyl samostatnou jednotkou a měl slušnou provázanost s prvním dílem a tak to pokračovalo, včetně i různých kánonických spin-offů, které spoléhají na znalost dílů do té doby vydaných. Ovšem, není problém najít nějakou slušnou fanouškovkou stránku ( v mateřštině ale bohužel není nic kvalitního ! ) a trochu se poučit alespoň v základě.
-
Pokud můžu poradit, zkus si zahrát RE4. Pokud nejsi hloupý a přenastavíš si dobře ovládání (pokud máš gamepad tak si v pohodě), jedná se o jednu z nejlepších her co jsem kdy hrál. Alespoň se tak něco dozvíš o Leonovi... Taky RE3 můžu doporučit, přestože s ovládáním můžeš mít taky ze začátku problém (znovu, gamepad vyhoda).
-
Resident Evil uz ma svou tradici a navaznost, to je pravda. Urcite je lepsi hrat predchozi dily. Nic ti ale nebrani v tom si doplnit herni vzdelani :) Starsi RE jsou porad tak kvalitni hry, ze se daji hrat v poho i dnes. Vlastne ti zavidim, ze si zadnej RE nehral. Hned bych si je dal od jednicky ;)
-
-
Však není problém zahrát i po opakovaném hraní, ne? :) Osobně si užívám původní trilogii i po nespočetném dohrání i s tím, že už člověk zná vše skrz na skrz.
-
-
No, priznam se, premyslim o tom uz nakej mesic. Chtelo by to dovolenou :)
-
-
-
-
Zkouknul jsem trailer, spoiler nespoiler.
Silný důraz na recyklaci postav se mi osobně příliš nezamlouvá. Pokud série pokračuje nějakým směrem tak pochopitelně není potřeba přeházet veškeré aktéry ob každý díl, nicméně zde u RE6 mám spíš pocit dolování z charakterů, ke kterým si už hráči určitou citovou vazbu vytvořili. Proto jsem rád, že alespoň některé tváře vidím poprvé. Nicméně jedna "staronová postava" se mi osobně silně nezamlouvá, anžto se jedná o klišé, sahající svými rozměry až k orbitální stanici ISS. -
Tak tohle bude přísný!!!!!! *16*
-
-
Kruto přísný.
-
-
Ale co když to nebude v češtině? *15*
-
-