Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvetsi zklamani, tesil jsem se na Local Coop s pritelkyni, ze treti osoby, jako RE5 RE6..tohle nemusi ani vydavat..
  • residentevilfans
    To neeeee! Ja ku*va nechtel Silent Hills.Jestli se nebudu moct branit ( nuz,pistole a minimum naboju ). Nebude tam virus a hlavni postavy ,tak to ku*va neni Resident Evil. *9* *13*
  • No pro mě lepší než ty sra.ky co s residentem měli společného maximálně tak název. Klidně Silent z první osoby než neslanou střílečku z třetí!
    *1*
    A je jasné že to bude hlavně dělané pro VR...
  • Vogon
    Nevím, ale vzhledem k naprosto rozdílné hratelnosti a vážnému tónu dema je to docela jedno. Ale Kamiya(RE1,RE2) je u Platinum a Mikami(RE1 až RE4) má svůj tým pod Zenimaxem, pracoval na Evil Within.
  • Resident je už dávno mrtvej.
  • Mam to naopak, pokud to bude pohled první osoby, bude to první RE, kterej si nekoupim :D
  • Leona zdá se čeká dlouhá dovolená.
  • TheGGG
    snad tam bude i nějaká bouchačka nebo sekera a nébude to zase jen utíkání a schovávání...
  • Jestli to bude z pohledu první osoby, tak to bude první RE, kterej si koupim. Nesnášim pohled ze třetí osoby.
  • HALELUJA!!! Konečně! Těch sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to THE MAX uz bylo safra dost!!! Hurá! Škarohlídi ať si škubnou UCHEM!
  • Demo dohraný a s Residentem to nemá vůbec nic společnýho. Mám trochu strach, že to bude jen další walking/running simulátor s přiblblýma lekačkama v opuštěným domě.
  • Horst_Fuchs
    To dělá stejný tým jako předchozí díly?

Nemůžu si pomoc, ale mě ten trailer připomíná Silent Hill 4: The Room v z pohledu první osoby, jen takový komornější. Jsem zvědavej co z toho nakonec vyleze.
  • na VR to bude mazec. To bude infarktů a psychických zhroucení.
  • Čistě zaměřené na VR.
  • Nemůžu si pomoc, ale přijde mi to jako pure walking simulátor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit